• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

savas acı soslar, salcalar ve tursu, odem yapıyormus. tuzlu oldugu ıcın. oyuzden elınden geldıkce uzak durup yemezsen daha ıyı dıye bılıyorum

evde hazır olabılır sımdı onlardan. enazından kısa kadar yeme. nasılsa sımdı yaz oldugu ıcın domates salatalık yesıllık bol. onlar ıle doyur kendını. kısın zaten cesıtler azalacak ozaman cesıtlendırmek ıcın yersın. hem kılo da vermıs olursun ozamana kadar.

Günaydınlar,c.tesiden bu yana ben wc çıkamadım kara kara düşünüyorum artık karnım şişti.hiç böyle olmazdı.Ama bugün yarın gelir diye tahmin ediyorum :))))))))

Duygucum yukarıdaki mesajını gördüm yeni heyecanını inşallah herşey istediğin gibi olur senin marifetleirni biliyoruz o yüzden sen başarırsın..Eminin inanıyorum ben.Hayırlısı olsun.

Çarşamba Menü :)))

Sabah 1 dilim ekmek peynir,domates,salatalık
Ara elma
Ögle 1 dilimekmek peynir ve salata
Ara armut
Ara salatalık
Ara yarım etiform
Akşam kocaman bir yeşillikli salata 2 adet tavuk gögüs 2 adet kurabiye,4 adet salatalık turşusu 1 avuçta acı biber turşusu
1 bardak sütlü nescafe
1,5 lt su ve 4 fincan yeşilçay

benım cok sukur wc sorunum yok sımdılık. bakalım ılerde nasıl olacak. normalde de ıyıdır sorunum yoktur sukur.

oglenın az olmus canım yaa.

aksam guzel de kurabıye nerden cıktı ? nasıl bır kurabıye ?

tursun cok olmus, odem yaparsa ! ben haftada bır ya da ıkı kez kucuk salatalık tursu yedım korkarak.

kontes, erce, kımse yok ya bugun. sarı cıvcıv ugradın kactın, duygu alısverıse gıttı. ben de gıdıyorum, calısayım bıraz

evde hazır olabılır sımdı onlardan. enazından kısa kadar yeme. nasılsa sımdı yaz oldugu ıcın domates salatalık yesıllık bol. onlar ıle doyur kendını. kısın zaten cesıtler azalacak ozaman cesıtlendırmek ıcın yersın. hem kılo da vermıs olursun ozamana kadar.

anladım canım doğru o zaman 2-3 ay daha yemek yok

kontes, erce, kımse yok ya bugun. sarı cıvcıv ugradın kactın, duygu alısverıse gıttı. ben de gıdıyorum, calısayım bıraz

ayy pomocuğumm haklısın tatlım bende farkındayım ama inan işlerim çok yoğun 1 hafta hatta pazartesiden sonra daha rahatım

2 yeni stajer aldık onlara iş gösteriyorum kendi işlerimi hallediyorum ee tabii hızım düştü iş öğret dön geri evrak kontrolü yap

ama onlar öğrenince rahatlarım 2dk.bir ablaa bu neydi diyolar kuzucuklar...

aslında dünden beri çok keyfimde yok zaten

dün sabah 1 portakal yedim

arada 1 avuç leblebi yedim

öğlen :3 köfte+3 dilim felan patates+salata+1 dilim kepek ekmeği

ara1 kapuz

ara2 leblebi

akşam: 2 köfte+kırmızı biber haşlamıştım sirke sarmısak soslu Yağyok ondan +sövüş domates ortaboy lavaşa dürdüm yedim yağsız dı köftelerde ne yağ varsa o..

yatmadan:3 incir yedim gene

ama karnım çok şiş öfff yaa ne olacak
normalde portakal çok iyi geliyor bana aç karnına ama üşüttüğümdenmidir karnım taş gibi ve çok sert...

gün içinde
sabahları aç karnına mutlaka ılık su yada form çaylarından içiyorum
30-40 dk sonra kahvaltımı yapıyorum bazen tam buğdaylı mısır gevreğiyle
bazen lorlu bol yeşillikli salatayla
bazen domates yeşillik peynir kızarmış ekmekli bi tabak hazırlayarak
araö ğün mutlaka yapıyorum öğle yemeğe saldırmamı engelliyor
öğle yemeğin özel birşeyyapmıyorum sadece yağını tuzu azalttım bide porsyonumu ekmek genelde yemem bazen 1 dilim oda en fazla
30-45 dk sonra 1 saat sporumu yaparım 35 dk eliptik 5 dk yan karın kaslarnı çalıştıran hareketler günlük ortalam 200 yarımmekik çekiyorum 30'ar setler halinde
bide ip atlarım (evde aleti olmayanlara şiddetle tavsiye ediyorum ) 1 dk orta eviyede ip atlama 10 kalori yakmaya yardımcı (ben eşimin ve benim bornozumdaki ipleri bağladım öyle atlıyorum
spordan hemen sonra yeşil çayımı içerim yağ yapmada birebir tadı iğrenç ama kg verme adına her yol çekilir
bir kaç saat sonra tekrar ara öğün yaparım yine yeşil elme yemeği tercih ederim
akşam yemeğdie tıpkı öğle yemeğim gibi özel birşey yapmam az yağda yaptığım tüm yemekleri küçük porsyonda yerim
ve tabi günde az 1.5 lt en fazla 2 lt su içerim şişem hep yanımdadır yoksa unutuyorum su içmeye

bebeğimden dolayı erken yatan biriyim en geç 10da uyurum
yazdıklarınıza baktım azminizi kutluyorum bende bir sene önce tam 20 kg verdim 5 kg sini şimdiden aldım o yüzden önüme 10 kg hedefi koydum sizin paylaştıklarınızdanda faydalanıcam .eşimde 8 kg vermek istiyo sabah 6 buçukta 40 dk yürüdük koştuk sonra kahavaltı ettik eşim işe gitti.ekmeği kestim şekeri kestim unu kestim zaten ekmek pek yemiyordum artık protein ve yeşilliklerle beslenicem... Sizede çok şans diliyorum umarım hedeflerimize ulaşırız

yazdıklarınıza baktım azminizi kutluyorum bende bir sene önce tam 20 kg verdim 5 kg sini şimdiden aldım o yüzden önüme 10 kg hedefi koydum sizin paylaştıklarınızdanda faydalanıcam .eşimde 8 kg vermek istiyo sabah 6 buçukta 40 dk yürüdük koştuk sonra kahavaltı ettik eşim işe gitti.ekmeği kestim şekeri kestim unu kestim zaten ekmek pek yemiyordum artık protein ve yeşilliklerle beslenicem... Sizede çok şans diliyorum umarım hedeflerimize ulaşırız

canım tebrikler 20 kiloyu nasıl verdin ne kadar zamanda versin anlatta motive olalım ...çokk özendim.valla...

canım tebrikler 20 kiloyu nasıl verdin ne kadar zamanda versin anlatta motive olalım ...çokk özendim.valla...

benim hikayem çok acıklı diyebilirim.hayatım boyunca hep kiloluydum evet fazla besleniyordum bana göre ama herkez kedi kadar yiyorsun diyordu.ünv yi kazandım yurtta kalmaya basadım yurdun yemekleri okadar yağlıydıki gün geçtikçe kilo almaya devem ediyordum hayatımda okadar çok şey kısıtladım ki kilolu oldugum için tam 44 bedendim istediğimi giyip yiyemiyordum hayat boyu hep diyet ve spor yaptım ama uzun sürdüremiyordum.evlenmeme 6 ay kalmıştı artık son kararı verdim ve diyete spora basladım genede veremiyordum kusmaya başladım yediklerimi hemen çıkartıp kurtuluyordum bir sabah kalktım boğazım ağrıyordu korkmuştum.ondan sonra ekmeği yemeğ kestim içinde UN ŞEKER YAĞ bulunan hiç bişey yemedim sabah aksam birer saat spor yaptım sabah yumurta 3 zeytim bir kibrit peynir domaates yedim aralardada ceviz hurma çay ile geçistirdim yaza denk geldi karpuz yedim sabah kahvaltısı dışında bir gün boyunca tam 3 ay bunları yedim verdiğim kilo 3 ayda 15 di okadar az ki ama en nihayetinde toplam 20 kilo verdim işte metebolizmamdan okadar şikayetçiyimki bukadar efor kim harcarsa 30 40 kg verebilirdi.ama allahıma çok şükür sağlığım var.sonuçta 36 38 beden olmuştum şimdide bazen 38 bazen 40 giyiyorum 36 olmak itiyorum gene aynısını uygulayıp 20 kg vericem inş ama aksamları spor yapamıcam artık sorumluluklarım var evli bir bayanım:)

ben geldimmmmmmmmm kızlar işte dünkümenüm
sabah 1dilim ekmek 3 zeytin yarım domates yarım salatalık
2 bardak sekersiz cay 1 küçük dilim peynir
ara 1 salatalık 1 bardakmeyva suyu
ögle
küçük bir porsiyon taze fasulye ekmeksiz yanında 3-4 kaşık yoğurt
ara
kaçamak yaptım birazcık yarım porsiyon çiğ börek yedim yanında 4 bardak şekersiz çay
akşam
dengeledim ekmeksiz 1 kase tarhana çorbası içtim yanında turşu 2-3 tane
1.5 litreye yakın su dün egzersiz yapamadım

benim hikayem çok acıklı diyebilirim.hayatım boyunca hep kiloluydum evet fazla besleniyordum bana göre ama herkez kedi kadar yiyorsun diyordu.ünv yi kazandım yurtta kalmaya basadım yurdun yemekleri okadar yağlıydıki gün geçtikçe kilo almaya devem ediyordum hayatımda okadar çok şey kısıtladım ki kilolu oldugum için tam 44 bedendim istediğimi giyip yiyemiyordum hayat boyu hep diyet ve spor yaptım ama uzun sürdüremiyordum.evlenmeme 6 ay kalmıştı artık son kararı verdim ve diyete spora basladım genede veremiyordum kusmaya başladım yediklerimi hemen çıkartıp kurtuluyordum bir sabah kalktım boğazım ağrıyordu korkmuştum.ondan sonra ekmeği yemeğ kestim içinde UN ŞEKER YAĞ bulunan hiç bişey yemedim sabah aksam birer saat spor yaptım sabah yumurta 3 zeytim bir kibrit peynir domaates yedim aralardada ceviz hurma çay ile geçistirdim yaza denk geldi karpuz yedim sabah kahvaltısı dışında bir gün boyunca tam 3 ay bunları yedim verdiğim kilo 3 ayda 15 di okadar az ki ama en nihayetinde toplam 20 kilo verdim işte metebolizmamdan okadar şikayetçiyimki bukadar efor kim harcarsa 30 40 kg verebilirdi.ama allahıma çok şükür sağlığım var.sonuçta 36 38 beden olmuştum şimdide bazen 38 bazen 40 giyiyorum 36 olmak itiyorum gene aynısını uygulayıp 20 kg vericem inş ama aksamları spor yapamıcam artık sorumluluklarım var evli bir bayanım:)

güzelmiş valla tebrikler....

bende 17 kilo verdim 1 yılda 10 kilosunu 3 ayda akapunktur ve diyetle sonarsınıda kendi başıma burdaki gurubumla verdim ve 10 kilo daha vermek istiyorum şuanda yine yapabilirim diye düşünüyorum...

güzelmiş valla tebrikler....

bende 17 kilo verdim 1 yılda 10 kilosunu 3 ayda akapunktur ve diyetle sonarsınıda kendi başıma burdaki gurubumla verdim ve 10 kilo daha vermek istiyorum şuanda yine yapabilirim diye düşünüyorum...

tabiki yapabilirsiniz... sadece şunu anladımki hayatım boyunca fit de olsan kiloluda hayatımızdan hareketi eksik etmiycez ve fazla karbonhidrat alımına son verecez dilimiz şımarık bir çocuk gibi devamlı ye diyo ama aklımız ve bedenimiz bize emanet onu en iyi şekilde kullanmalıyız. kaç kilosunuz ve boyunuza oranla kaç kilo fazlanız var sizin

ben geldimmmmmmmmm kızlar işte dünkümenüm
sabah 1dilim ekmek 3 zeytin yarım domates yarım salatalık
2 bardak sekersiz cay 1 küçük dilim peynir
ara 1 salatalık 1 bardakmeyva suyu
ögle
küçük bir porsiyon taze fasulye ekmeksiz yanında 3-4 kaşık yoğurt
ara
kaçamak yaptım birazcık yarım porsiyon çiğ börek yedim yanında 4 bardak şekersiz çay
akşam
dengeledim ekmeksiz 1 kase tarhana çorbası içtim yanında turşu 2-3 tane
1.5 litreye yakın su dün egzersiz yapamadım

canım menün gayet güzel börek kaçamağınıda dengelemişsin tebrikler
sabah aranda yanlız umarım meyve suyu hazır değildir şeker ve katkı maddesi fazla fazla oluyor çünkü
meyvenin kendisini yesen daha iyi olur...

tabiki yapabilirsiniz... sadece şunu anladımki hayatım boyunca fit de olsan kiloluda hayatımızdan hareketi eksik etmiycez ve fazla karbonhidrat alımına son verecez dilimiz şımarık bir çocuk gibi devamlı ye diyo ama aklımız ve bedenimiz bize emanet onu en iyi şekilde kullanmalıyız. kaç kilosunuz ve boyunuza oranla kaç kilo fazlanız var sizin

haklısın canım benim en büyük sorunum hareketsizlik zaten

benim ideal kilom 53 çıkıyor ama 53 te ben hortlak gibi olurum iri kemikliyim çünkü 60-63 kilo arası 36 beden giyiyorum onun için 60 kilo yeter bana

60-65 benim kilo aralığım 60 da ideal rahat 65e yaklaşınca hemen diyetle geri iniş stratejisi izleyeceğim hele bir ineyimde...

boyum 1,63
şuan 73,50 kilom

haklısın canım benim en büyük sorunum hareketsizlik zaten

benim ideal kilom 53 çıkıyor ama 53 te ben hortlak gibi olurum iri kemikliyim çünkü 60-63 kilo arası 36 beden giyiyorum onun için 60 kilo yeter bana

60-65 benim kilo aralığım 60 da ideal rahat 65e yaklaşınca hemen diyetle geri iniş stratejisi izleyeceğim hele bir ineyimde...

boyum 1,63
şuan 73,50 kilom

bence kendini yiyi hissettiğin kiloda kal 65 flan sni son derece fit gösterecektir.benim gibi bir kilo aldığındada göbeğin çıkmıyorsada senden iyisi yok ben hep göbeğimden alıyorum:(((

bazı erkekler, gorsellıgı daha cok onemser. bazıları az. benım esım hıc onemseyen bır adamdır ama o bıle mutlu. hıc duymamıstım dıyor kı, zayıflarsan senı kucagımda tasırım, fılmlerdekı gıbı. hanı sen romantık fılm ızlıyorsun ya, o fılmdekı gıbı kapıdan ıcerı oyle gırmek mutlu etmez mı senı dıyor. ve kımbılır baska ne hayallerı vardır, soylemedıgı ya da farketmedıgı.

bu kıs dedı kı, yaslılıgı var bunun ve ben bundan korkuyorum dedı. sen hastalansan ben senı kucagımda arabaya goturemem en basıtınden dedı.

senın esın, senı bu hallerde gordu ve ıstıyor kı yıne oyle olasın, cunku en guzel halını gordu bırkez adam ve hep o halını ıster artık. bır de sısman kadın sevmezmıs oldum olası dıyordun. suclamamak lazım, bız bıle kendımızı tam guzel bulamazken, karsıdakının bızı tam guzel bulmasını bekleyemeyız aslında. evet sevıyorlar, evet guzel buluyorlar. ama daha fazla guzel gorunmek lazım hem kendımız hem onlar ıcın. sen hepımızden sanslısın cunku sen bırkez basardın, yıne basarırsın. ve dıger bır sansın, bır kez kılo verıp tekrar almayacaksın. hamılelık olmaz, ama bızlerın onunde bır de o donem var.

Duygu ve pomog size çok teşekkür ederimm okadar çok duygulandımkii yazdıklarınızı okuyuıncaaa:38:

3 ayda 15 kilo azmıı ,kesinlikle değill ve çok güzel vermişsinnn
şuann ideal kilondamısınn

bence kendini yiyi hissettiğin kiloda kal 65 flan sni son derece fit gösterecektir.benim gibi bir kilo aldığındada göbeğin çıkmıyorsada senden iyisi yok ben hep göbeğimden alıyorum:(((

canım allahtan çok dengeli kilo alışım var yani kilo alınca elim kolum bacağım orantılı kilo alıyor sadece omuzlarım geniş benim mesela üst beden 42 alt beden 40
mesela bir ara 90 kiloya çıktım farkedemedim

Back
X