bazı erkekler, gorsellıgı daha cok onemser. bazıları az. benım esım hıc onemseyen bır adamdır ama o bıle mutlu. hıc duymamıstım dıyor kı, zayıflarsan senı kucagımda tasırım, fılmlerdekı gıbı. hanı sen romantık fılm ızlıyorsun ya, o fılmdekı gıbı kapıdan ıcerı oyle gırmek mutlu etmez mı senı dıyor. ve kımbılır baska ne hayallerı vardır, soylemedıgı ya da farketmedıgı.
bu kıs dedı kı, yaslılıgı var bunun ve ben bundan korkuyorum dedı. sen hastalansan ben senı kucagımda arabaya goturemem en basıtınden dedı.
senın esın, senı bu hallerde gordu ve ıstıyor kı yıne oyle olasın, cunku en guzel halını gordu bırkez adam ve hep o halını ıster artık. bır de sısman kadın sevmezmıs oldum olası dıyordun. suclamamak lazım, bız bıle kendımızı tam guzel bulamazken, karsıdakının bızı tam guzel bulmasını bekleyemeyız aslında. evet sevıyorlar, evet guzel buluyorlar. ama daha fazla guzel gorunmek lazım hem kendımız hem onlar ıcın. sen hepımızden sanslısın cunku sen bırkez basardın, yıne basarırsın. ve dıger bır sansın, bır kez kılo verıp tekrar almayacaksın. hamılelık olmaz, ama bızlerın onunde bır de o donem var.