• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

yakaladım sizi. Sanırım 1. Sensin cnm.
Ya beni de yazsana buraya, öbürüne giremedim zaten henüz

şişşttt sakınn çaktırma:))) emi cnm burda ıkılırsın burdakiler eski öyle sürekli yazı olmuyor burdaa orası daha aktif bence sen oraya yaz biri çıkrsa hemen damlarsın yinede girmek istiyorsan haftaya alırım seni

bildirim yapmayı unutmuşum az önce aklıma geldii duygucummm
sen açıklıyınca resimde koyacağımm kilomunn
sabahtan beri ağlıyorum sinirlerim bozuldu daha yeni kendime geldimm sonra anlatacağım sizee
neysekii yanlış anlamaa olduuu
evide toplayamadım heryer heryerde gideyim biraz toplıyayımm sonra geleceğim canlarımmm

şusaat oldu basiretimmi bağlandı ne bende bir türlü işe başlayamadım sen koy resmni cnm sorun yokk ilk sayfada yenikg hemen yazdım 2 lkişi kaldı zaten

hiç çaktırır mıyım. evet ya başından beri orası daha cazip geliyor zaten. birileri çıkarsa diye genelde oralardayım.
bi hafta sonra memlekete gidicem. ancak bayram sonu gelirim. fdm ye yazdım ama görmedi sanırım, yine söylerim .
boşluk olunca hemen yazın beni.

cumartesi
sabah : 8:00

Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
ıkı dılım tam bugday ekmegından yagsız tost ( maydonoz, lor peynırı ve domates koydum ıcıne )
satalık yedım
4 tane zeytın ( yagsız, ıkı gun su da da beklettım bu hafta ılk kez yedım zeytın )
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay

Ara: 500 ml su, ıkı cevız, 5 leblebı, bır tutam maydonoz, bır domates, bır salatalık

Ise gelırken yurumedım. Araba ıle evden aldı arkadas.

Oglen : haslama bır tavuk but, 3 kasık az yaglı pılav, 2 kasık domates salatalık salata

Ara: 1,5 lt su, bır domates, bir max dondurma sutlu. esım ve bır arkadas namaz kılmak ıcın bıryere gıtmek zorunda kaldılar ısyerınde su yoktu bugun. Ordan gelırken almıslar hepımıze. Sana sakıncası yoktu dondurmanın dedı. Bu hafta ıkıncı dondurmam.

Aksam: 45 dk hafıf tempolu yuruyus yemekten sonra. Yemek olarak da 3 tane dıktorgen seklınde kofte, ayran ve bol salata

Gece soda ve 500 ml su.

Pazar:
sabah : 9 da uyandım ama 10 da kahvaltı yaptım. Ev ısı yaptım bıraz.

Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir dılım tam bugday ekmegı
1 kibrit kutusundan az yarım yaglı beyaz peynır
Eksı ot
1,5 yumurtadan omlet ( ıcınde bolca maydonoz vardı ve bir damla yag ıle pısırdım )
Canım tatlı cektı vısne recelının ıkı vısnesını yedım.
2 buyuk bardak sekersız acık cay.

Ara yapmadım gec kahvaltı yaptıgım ıcın.
Ogle yemegı de yemedım.
Saat uc gıbı maydonoz, dere otu ve bır yesıl elma yedım.
Aksama kadar 1,5 lıtre su ıctım.
6 bucukta aksam yemegımı yedım. Bir kucuk boy lufer yedım ve yesıllık yedım yanında. Fırında pısırdım uzerıne azıcık yag ve sarımsak ıceren sos yaptım fırca ıle surdum.

Gece : 7 otlu cay ve yesıl cay ıctım ( kıraz sapı koydum ıcıne ), 500 ml su ıctım.

Pazar gunu spor yapmadım ama aksama kadar sureklı ayaktaydım hem ev ıslerımı yaptım hem 5-6 cesıt yemek hazırladım.

...böyle diyetleri yapamiyorum :(

sevgili arkadaşlarım canlarım merhaba...
Yine yoğun bir pazartesi ile başladık güne...
Olsun rabbim iyi ve mutlu bir hafta geçirmeyi nasip etsin canlarım
benim için yoğun ve stresli geçecek umarım emeklerimin karşılığını fazlasıyla alırım
kilo verme konusuna gelince çok ve çok üzgünümki sabah 74 kg çıktım hani yarım kilo şişlikten felan olsa diyorum bide malum haftamdayım
yani herşeye yorabiliriz tabi geçen hafta çokta dikkat etmedim aslında ayarlı yemeye fazla kaçırmamaya dikkat ettim ama dengesiz beslendim açıkçası...

merhaba kontes nasılsın uzun zamandır goremedım senı.

Sana da ıyı bır hafta olmasını dılıyorum. Ben de bu hafta yogun olacagım ıste. Oyuzden ara ara gırıp bakıyorum sıteye. Elımden geldıkce yanı kendıme yenılmezsem daha az onlıne olacagım zaten.

Canım odem olmustur bence. Hatırlarsan ben de gecen hafta 500 gram aldım. Duygu da cok ornek vermıstır buna. Cok guzel beslenme ve spora ragmen veremedıgı haftalar olmustu. Uzuntunu anlıyorum ama kalıcı olmuyor ınan. Duygu da ben de bu hafta guzel kılo vermısız bızden umut al canım.

şişşttt sakınn çaktırma:))) emi cnm burda ıkılırsın burdakiler eski öyle sürekli yazı olmuyor burdaa orası daha aktif bence sen oraya yaz biri çıkrsa hemen damlarsın yinede girmek istiyorsan haftaya alırım seni

duygu haklı bence. Obur topıgımız daha hareketlı. Bu sayede hem daha guncel bılgı paylasımı hem tartlı rekabet daha yogun oluyor orda.

bildirim yapmayı unutmuşum az önce aklıma geldii duygucummm
sen açıklıyınca resimde koyacağımm kilomunn
sabahtan beri ağlıyorum sinirlerim bozuldu daha yeni kendime geldimm sonra anlatacağım sizee
neysekii yanlış anlamaa olduuu
evide toplayamadım heryer heryerde gideyim biraz toplıyayımm sonra geleceğim canlarımmm

nasılsın canım

ozledım senı. Cocukların okulu ve kardesın var dıye gıremıyormussun nete cok.

Nıye canın sıkıldı senın nıye agladın yaaaaaaa

bende bugüne yeşil mercimek yemeği yapıcam suda ısladım
kızım çok seviyo yemeğini bide besin değeri ete eşdeğermiş benim kız pek et sevmiyo ama yeşil mercimeği tabak tabak yiyo
eşim sevmez karaşimşek der garibim askerde çok yemiş bıkkınlık gelmiş

fırında mücveri nasıl yapıyosunuz kızlar bana da tarif verin kabak aldım bende yapiıyım

erce her ıkısını de tarıf verecegım bızım obur topıkten arkadas tarıf verdı bana

beniyiyim cnm sen nasılsın??

bende çokseverim mercimeğe et sevmediğimiçin pomo gelsin tarifi versin

benim temizlikgünüm kimse yoktu oyüzden işe güce baktım

ERCE TARIFLER :

yeşil mercimek çok güzel bir gıda ama tabi salatasını yapabilirsin,çorbasını veyada yemeğini

bence çorbasını yap tam anlamıyla faydasını gör

şimdi yeşil mercimeği temizce yıka üstünü 3 parmak geçe su koy vur ocağa, ister düdüklüye ister normal tencereye iyice haşla

sonra bunu bilandırda iyice çırp sonrada içine nane,pul biber,azda karabiber , kimyonda accık koyabilirsin bunlarıda katıp bir taşım kaynat

sonra afiyetle iç...

düşünsene hiç yağ ve salça koymadık tuzuda isteğine göre az koyabilirsin baharatlar tuzu çok aratmıyor

yemeğinide salçalı az yağlı bir karışımda mercimeği kavur sonra normal su koyup pişir yada önceden haşladığın mercimeği kuşbaşı etle yemekte yapabilirsin...

ama en sağlıklısı verdiğim çorba yöntemi kırmızı mercimeklede yapıyorum ben çok güzel oluyor..

Malzemeler:
2 Su Bardağı Yeşil Mercimek
1 Yemek Kaşığı Domates Salçası
6 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
1 Adet Soğan
1 Tatlı Kaşığı Tuz
6 Su Bardağı Kaynar Su
Ön Hazırlık:
Mercimekler ayıklanıp, yıkanacak. Tencere’de 5 dakika süre ile haşlanacak ve süzülecek. Çıkan kara su kullanılmayacak. Soğan, yemeklik doğranacak.
Maharetini Göster:
Düdüklü tencere’ye zeytinyağı konulacak ve ısıtılacak. Üzerine soğan ilave edilecek, düşük ısıda kavrulacak. Tencerenin orta yerinden yer açılacak domates salçası katılacak ve kokusu çıkıncaya kadar kavrulacak. Ardından yeşil mercimek, 6 su bardağı kaynar su, ilave edilecek ve karıştırılacak.
Ocak ısısı yükseltilecek. Düdüklü tencerenizin kitapçığında bulunan yemek pişirme sürelerinden, yeşil mercimek pişirme süresini dikkate alarak kendi kurallarınızla mercimek pişirilecek. Kullandığım düdüklü tencere, normal ısı ayarında, mercimeği 6 dakika’da pişiriyor. Mercimek piştikten sonra tuz ilave edilecek, yemeğin tuzu karar hale getirilecek. Sonrası malum.
‘Kolay Gelsin’

Bu arada bugün dediğim mücverin tarifini veriyorum;
Malzemeler:
- 4 tane kabak
- 3 tane yumurta
- 4 çorba kaşığı un
- 3 çorba kaşığı süt
- Yarım demet maydanoz
- Yarım demet dereotu
- 3 taze soğan (yoksa kuru soğan rendelenir)
- 3-4 diş sarımsak (rendelenmiş)
- 7-8 yaprak taze nane (yoksa kuru nane)

Yapılışı:
- Kabakları rendenin kalın tarafıyla rendeliyoruz. Fazla suyunu hafif elimizde sıkarak uzaklaştırıyoruz. İçine yumurtaları kırıyoruz, üstüne ince doğradığımız yeşillikleri, sütü ve unu ekleyip, iyice karıştırıyoruz. Kıvamı hafif sulu oluyor. Borcama yağlı kağıt serip bu harcı da üstüne döküp fırında 200 C sıcaklıkta pişiriyoruz, çıkarınca dilimleyip servis yapıyoruz. Gördüğünüz gibi hiç yağ yok. Bu harcı tepsiye direk dökmek yerine kaşıkla da koyabiliriz (ben bir dahaki sefere öyle yapacağım), böylece dilimleme derdi de olmaz:) Afiyet olsun..

Kızlar kabağın içiyle mücver, kabuklarıyla da bugün bahsettiğim Girit yemeğini yapabilirsiniz. Yemeğin adı Kabak Sıyırma; bu yemeği yapıp dolaba koyup ertesi gün soğuk olarak ta yiyebilirsiniz, işte tarifi;

Malzemeler:
- 4 adet kabak
- 2 adet kuru soğan
- 1 bağ dereotu
- 1 yemek kaşığı pirinç
- 2-3 kaşık zeytinyağı
- 1 adet limon

Yapılışı:
- Kabağın kabukları soyucu ile soyulur. Tencerede zeytinyağında küçük küçük doğranmış olan soğanlar kavrulur, 1 avuç dereotu ayrılıp, kalanı kavrulan soğanlara ilave edilir. Fazla kavurmadan kabak kabukları tencereye ilave edilir. Kabuklar hiç karıştırılmaz. Üstlerine pirinç eklenir, hemen ardından tuz, 1 limonun suyu ve üstünü 1 parmak geçecek kadar su ilave edilerek kısık ateşte pişirilir. yemek pişerken hiç karıştırmayın, yaklaşık yarım saatte pişer. Servis tabağına alındığında kalan 1 avuç dereotu da üstüne serpilir. Afiyet olsun..

fazla söze gerek yok o sebep, bu sebep,şu sebep,kg aldık işteee aferim çok iyi bir halt işledik :47: :47: Kimi yedi,kimi doğumdaaldı, kimi emzirirken,kiminin sağlık nedenleri,kimide doğuş'dan,kimi sonradan aldık işte şimdide paşa paşa veriyoruz, bakın vericez demiyoruz veriyoruzzz diyorum,yol arkadaşlarım sessiz müsafirlerim hepinize şimdiden başıralar dilerimmmm

[/b]:34:

[table="class: Grid"]
[tr][td] 0 [/td] [td] nick [/td] [td] başlangıç [/td] [td] geçen hafta [/td] [td] bu hafta [/td] [td] giden/+alan [/td] [td] toplam giden/alan [/td] [td] hedef [/td] [td] :kkk: [/td] [/tr]
[tr][td] 1 [/td] [td] duyfer_2006 [/td] [td] 85 [/td] [td]67,4[/td] [td] 65,5 [/td] [td] 1,900 [/td] [td] 19,500 [/td] [td] 64 [/td] [td] :65:[/td] [/tr]

[tr][td] 2 [/td] [td] sarıcivciv [/td] [td] 73 [/td] [td] 59,8[/td] [td]60,100 [/td] [td]+300[/td] [td] 12,9 [/td] [td] 55 [/td] [td] :65:[/td] [/tr]

[tr][td] 3 [/td] [td] kontes2003 [/td] [td] 80 [/td] [td]73,5 [/td] [td] 73,5 [/td] [td]aynı[/td] [td] 6,500 [/td] [td] 72 [/td] [td] :65:[/td] [/tr]

[tr][td] 4 [/td] [td] krizantem3 [/td] [td] 68 [/td] [td] 64 [/td] [td] 63,800 [/td] [td]200[/td] [td] 4,200 [/td] [td] 61,800 [/td] [td] :65:[/td] [/tr]

[tr][td] 5 [/td] [td] erce [/td] [td] 75 [/td] [td] 68,900[/td] [td]68,200 [/td] [td]700[/td] [td] 6,800 [/td] [td] 65,500 [/td] [td] :65:[/td] [/tr]
[tr][td] 6 [/td] [td] leyya88 [/td] [td] 68,300[/td] [td]66,5[/td] [td] 66[/td] [td]500[/td] [td] 2,300 [/td] [td] 65 [/td] [td] :65:[/td] [/tr]

[tr][td] 7 [/td] [td] karabiber01 [/td] [td]85[/td] [td]82[/td] [td] 80,7[/td] [td]1,300[/td] [td] 4,300 [/td] [td]76[/td] [td] :65:[/td] [/tr]

[tr][td] 8 [/td] [td] pomogranete [/td] [td]110[/td] [td]108,1[/td] [td] 106,4[/td] [td]1,700[/td] [td] 3,600 [/td] [td]100[/td] [td] :65:[/td] [/tr]

[tr][td] 9 [/td] [td] savas5482 [/td] [td]66,3[/td] [td]65,9[/td] [td] 65,7[/td] [td]200[/td] [td] 600
[/td] [td]58[/td] [td] :65:[/td]

[/tr]

[/table]
[/quote]
bi savaş kaldı bildirim yapmayan
herkezi kutluyorum....

ahada bende yakaladım sende pomoda harikasınız bu hafta bayıldımmmm

bi savaş kaldı bildirim yapmayan
herkezi kutluyorum....[/QUOTE]

DUYGUCUGUM TESADUFEN GORDUM YA LISTEYI NEZAMAN GUNCELLEDIN SEN......

BUARADA TEBRIKLER BIRINCI OLACAGINI BILIYORDUM ZATEN :)))))))))

BEN DE IKINCI OLMUSUM :)))))

KARABIBER COK AGLADIM DIYORDU. GECEN HAFTA O DA ARTI CIKMISTI BENIM GIBI. UZULMUSTU. BU HAFTA O DA VEREBILMIS VE UCUNCU GORUNUYOR. TEBRIKLER.

ARKADASLAR KIMSE YANLIS ANLAMASIN KILOSU FAZLA OLAN YA DA SAGLIK SIKINTISI OLUP ZOR VEREN KISILER VERINCE COK MUTLU OLUYORUM SADECE KENDIM ICIN DEGIL BU DUSUNCE. YOLUMUZ UZUN VE BIR KILO DEMEK COGUNUZ ICIN ONEMLI BIR FARK DEGILKEN BIZIM ICIN COLDEKI BIR KUM TANESI RESMEN.

HERKESI KILO VEREN VEREMEYEN HERKESI TEBRIK EDIYORUM CUNKU BERABER YURUDUK BIR HAFTA DAHA BU YOLDA. BIRIBIRIMIZI COK SEY OGRETEREK GUC VEREREK MORAL VEREREK.

BU HAFTANIN DAHA DA GUZEL VE BASARILI GECMESINI DILIYORUM HEPIMIZ ADINA.

ahada bende yakaladım sende pomoda harikasınız bu hafta bayıldımmmm

ben buraya da bakıyorum canım sureklı. Haftalardır burayı da takıp edıyorum. Bu duygunun topıgı. O hedefe ulasınca bıle, burada olup benı takıp edecegını soyledı. Belkı kurban bayramı topıgı durur ya da yavaslar dıye duygu yu takıp edebılmek ıcın burda da aktıf oluyorum. Ustelık burdakı arkadaslardan da zaman zaman bırseyler ogrenme fırsatım oluyor sadece bızımkı kadar yogunluk olmuyor.burdakı arkadaslar da cok cana yakın ıyı ınsanlar.

ben buraya da bakıyorum canım sureklı. Haftalardır burayı da takıp edıyorum. Bu duygunun topıgı. O hedefe ulasınca bıle, burada olup benı takıp edecegını soyledı. Belkı kurban bayramı topıgı durur ya da yavaslar dıye duygu yu takıp edebılmek ıcın burda da aktıf oluyorum. Ustelık burdakı arkadaslardan da zaman zaman bırseyler ogrenme fırsatım oluyor sadece bızımkı kadar yogunluk olmuyor.burdakı arkadaslar da cok cana yakın ıyı ınsanlar.

canım sen iyisin bikere karşıdakinin kötü olması imkansız....iyi yapıyorsun valla zayıflamak yolunda herşey mübahtır .....

canım sen iyisin bikere karşıdakinin kötü olması imkansız....iyi yapıyorsun valla zayıflamak yolunda herşey mübahtır .....

sagol taze gelın. Guzel ızlenım bıraktıysam ne mutlu bana. Sızler de cok ıyısınız ıyı olmasanız ıyılık yansımaz benden. Hele kı benden. Tersımdır ya ukala ve kıbırlı ınsanlara karsı. Hepınız cok ıcten ınsanlar olunca ben de kendım olabılıyorum.

Hazırlıkların ne alemde ıkıncı dugn ıcın dıyorum

kızlar merhaba sonbaharın ilk yağmuruda bardaktan boşanırcasına yağdı çok güzel oldu heryer mis gibi toprak koktu..
rabbim doğal hazinelerinden ayırmasın gönlümüzü...
bugünkü menümü yazayım hemen:

sabah:1 elma

öğlen:küçük 1 dilim kepek ekmeği,taze börülce yemeği 4 kaşık yağını suyunu süzdüm...,1 kase yoğurt,bir kase çoban salata bol sirkeli

ara:öğlen salatnın sirkesini abarttığım için midem ekşidi yarım poğaça yedim...

1,5 lt su içtim 2lt tamamlayacağım..

akşama yemeğim yok dolapta 2 kilo ıspanak var ondan accık pişiririm...yağsız tuzsuz haşlama gibi belki kavurup bir yumurtada kırabilirim...

kızlar bu hafta dönüm noktam hayırlısıyla umuyorum bu şişliğim ve üstümdeki ağırlık gidecek....

Back
X