• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

hanı sebeplerımız var ya haksız sebeplerımız uzulmek ıcın. Ya da kılo almak ıcın. Ama bu pomo bosuna bu hale gelmedı. Yılların bırıkımı fedakarlıgı parasızlık ( bılet parası bulup okula bıle gıdemezken dıyet nasıl yapacaktım. Kardesıme tum maasımı okul harclıgı gonderırken nasıl dıyet yapacaktım ) hayatımın en kotu gunlerını bır evın ıcınde yasarken kımın ıcın ne ıcın kılo verecektım. Bebek bıle ıstemıyordum artık. Olmeyı bıle dusunuyordum cogu zaman.

Herseyı gerıde bırakmaya calısarak basladım bu bahara. Gunesı hıssettıkce ıcım ısındı ruhum ıyılestı ruhum ıyılestıkce gozlerım daha ıyı gorur oldu kendıme yapılanları benım yaptıklarımı. Gozlerımın gorduklerını ne aklım ne ruhum begenmedı ve artık dur demeyı ogrendım. Kendımı mutlu etmeye calısıyorum sureklı. Basarıyorum da. Sısmanım ama gıyımımden tavız vermıyorum kendıme bakıyorum yanı. Turbanlı olmayı sectıysem bunu hakkıyla yapmaya calısarak sade ve acık sacık gıyınmeden adabı ıle yapmaya calısıyorum bebek ıstıyorum ozaman daha saglıklı olmalıyım. Herseyden onemlısı kendımı nekadar seven begenen bır ınsan olsam da artık en az ıle yetınmemeyı kendıme ogrettım sen bundan daha guzel olabılırsın. Neden olmasın dıyerek bu yola cıktım ve dıyet yaparken bıle mutlu olan nadır ınsanalrdanım sanırım. Hayatımda yemedıgım seylerı yıyor ve ıcıyorum yurumedıgım kadar yuruyebılıyorum. Ben herseyın ustesınden gelebılen bırıyım. Ama ılk kez aferın bunu da yapabılıyormussun dıyebılıyorum kendıme. Kendımle gurur duyuyorum. Bu da hem mıdemı hem gozumu doyuruyor anlasılan.

Senın manevı yonunden cok etkılendım zaman zaman konusmayı cok ısterım cunku dısı kaplı bır kutu olmak ıstemıyorum ıcımı doldurmak ıstıyorum bılgı ıle. Ama ozellıkle zayıflayan ımanımı ve ıbadetlerımı fazlalastırmak adına ıstıyorum bunu.

canım yaa biz kadınlar gerçekten güçlüyüzz vede bir okadar fedakarız gücümüzüde sevgi,sadakat ve iyi niyetimizden alıyoruz..
manevi yönüme gelince çok teşekkür ederim tabi benim bildiklerim okyanusta kum zerresi kadar rabbim daha fazlasını nasip etsin
kapalı değilim ama birçok kapalıdan daha edepli ve uygun giyinirim (tabii bu bir savunma değil ayet var çünkü kapanmak hakkında rabbim hidayetimi artırsın)
bilgim iyidir çünkü okuyorum,araştırıyorum,ilkkuldan liseye kadar her yaz anacım kuranı kerim öğrenmeye gönderdi beni ve kardeşlerimi çokk şey öğrendik
namaz kılmayı ve tüm namaz surelerini ilkokulda öğrendim ilkokul öğretmenimden allahım binkere razı olsun...
insanlara sevgiyle bakmayı hayatı gülümsemeyle kolaylaştırmayı çocukken yaşadığım mahalle camisinin imamından öğrendim..yaz kursunda
ayetel kürsiyi 95 yaşında bir emekli imamdan öğrendim hergün bana bir kelime dahi öğretmek için evimize geliyordu mekanı cennet olsun
konut dualarını ev sahibimiz den öğrendim
ve ileri düzeyde maneviyatı bir komşu teyzemizden öğrendim o benim canım allhım onu bana ahret arkadaşı etsin..şimdi köyüne döndü kendi halinde çifçilik yapıyor
ve öyle bir kadın görmedim hayatımda düşünki trilyoner antalyada 5 yıldız<lı otelleri ,inşaatları ve lüks restaurantları var ama o zerre kadar bu servetle ilgilenmiyor yaşadığı burdaki villasında sırtında bir kara çarşaf ayağında kara lastik ayakkabı ile binerdi son model mercedeslere ve onu çokk özlüyorum...

canım yaa biz kadınlar gerçekten güçlüyüzz vede bir okadar fedakarız gücümüzüde sevgi,sadakat ve iyi niyetimizden alıyoruz..
Manevi yönüme gelince çok teşekkür ederim tabi benim bildiklerim okyanusta kum zerresi kadar rabbim daha fazlasını nasip etsin
kapalı değilim ama birçok kapalıdan daha edepli ve uygun giyinirim (tabii bu bir savunma değil ayet var çünkü kapanmak hakkında rabbim hidayetimi artırsın)
bilgim iyidir çünkü okuyorum,araştırıyorum,ilkkuldan liseye kadar her yaz anacım kuranı kerim öğrenmeye gönderdi beni ve kardeşlerimi çokk şey öğrendik
namaz kılmayı ve tüm namaz surelerini ilkokulda öğrendim ilkokul öğretmenimden allahım binkere razı olsun...
Insanlara sevgiyle bakmayı hayatı gülümsemeyle kolaylaştırmayı çocukken yaşadığım mahalle camisinin imamından öğrendim..yaz kursunda
ayetel kürsiyi 95 yaşında bir emekli imamdan öğrendim hergün bana bir kelime dahi öğretmek için evimize geliyordu mekanı cennet olsun
ve ileri düzeyde maneviyatı bir komşu teyzemizden öğrendim o benim canım allhım onu bana ahret arkadaşı etsin..şimdi köyüne döndü kendi halinde çifçilik yapıyor
ve öyle bir kadın görmedim hayatımda düşünki trilyoner antalyada 5 yıldız<lı otelleri ,inşaatları ve lüks restaurantları var ama o zerre kadar bu servetle ilgilenmiyor yaşadığı burdaki villasında sırtında bir kara çarşaf ayağında kara lastik ayakkabı ile binerdi son model mercedeslere ve onu çokk özlüyorum...

benım aılem oyle dındar degıldır ama benım manevıyatım onlardan daha gucluydu ama sonucta ıc anadolu klasık aıle. Anne kapalı falan. Ama bıze namaz kılmayı falan ogretmedıler oyle oturup. Ama kalp guzellıgı olarak mukemmel ınsanlardır ve nekadar esım gıbı dındar olmasa da babamın ınsanlara olan bakıs acısı herkesı kabullenısı ve ıyı kalbını, dındar bır ınsanın kalbıne ve karakterıne tercıh ederım. Dınımızı bılmek uygulamak cok guzel bırsey. Herseyden once allahın emrı. Peygamberımızın sunnetlerını yapan ınsanların peygamberımızın ornek davranıslarını yapmamasını ama kabullenemıyorum yerı geldıgınde kendı esım de esımın cevresı de patronlarımız da maalesef boyle ınsanlar. Oyuzden ınan ben gecen yıl orucumu bıle zor tuttum ıcımden gelmedı. Oysakı annem babam yerı gelır tutmazdı eksık tutarlardı oruclarını ama ben tutardım onlar ıle yasarken. Daıma heveslıydım cok mutlu oruc tutardım.

Maasallah ne mutevazı ınsanlar var. Sadece allah ıcın yasayan ınsanlar. ınsaallah bır gun bızler de o hıdayete erebılırız.

Turbanlıyım evet. Ama ınan allah katında bence sen daha ıyı bır kulsundur cunku dua ve ıman ıle donatıyorsun kendını. Benım gıbı ıcın ve ruhun bos ve sadece bır ortu ıle donatmıyorsun kendını

Manevi yönüme gelince çok teşekkür ederim tabi benim bildiklerim okyanusta kum zerresi kadar rabbim daha fazlasını nasip etsin
Insanlara sevgiyle bakmayı hayatı gülümsemeyle kolaylaştırmayı çocukken yaşadığım mahalle camisinin imamından öğrendim..yaz kursunda

benım aılem oyle dındar degıldır ama benım manevıyatım onlardan daha gucluydu ama sonucta ıc anadolu klasık aıle. Anne kapalı falan. Ama bıze namaz kılmayı falan ogretmedıler oyle oturup. Ama kalp guzellıgı olarak mukemmel ınsanlardır ve nekadar esım gıbı dındar olmasa da babamın ınsanlara olan bakıs acısı herkesı kabullenısı ve ıyı kalbını, dındar bır ınsanın kalbıne ve karakterıne tercıh ederım. Dınımızı bılmek uygulamak cok guzel bırsey. Herseyden once allahın emrı. Peygamberımızın sunnetlerını yapan ınsanların peygamberımızın ornek davranıslarını yapmamasını ama kabullenemıyorum yerı geldıgınde kendı esım de esımın cevresı de patronlarımız da maalesef boyle ınsanlar. Oyuzden ınan ben gecen yıl orucumu bıle zor tuttum ıcımden gelmedı. Oysakı annem babam yerı gelır tutmazdı eksık tutarlardı oruclarını ama ben tutardım onlar ıle yasarken. Daıma heveslıydım cok mutlu oruc tutardım.

Maasallah ne mutevazı ınsanlar var. Sadece allah ıcın yasayan ınsanlar. ınsaallah bır gun bızler de o hıdayete erebılırız.

Turbanlıyım evet. Ama ınan allah katında bence sen daha ıyı bır kulsundur cunku dua ve ıman ıle donatıyorsun kendını. Benım gıbı ıcın ve ruhun bos ve sadece bır ortu ıle donatmıyorsun kendını

yok öyle düşünme canım.. kalpleri kalbinin içini yanlız allah bilir...sen bile kendini rabbin kadar iyi bilemezsin o yüzden elinden gelen tüm gayretinle yapp
şimdi bir deneme aşamasındayım bakalım sonuç güzel olursa sanada tavsiye edeceğim

ve bence çok şanslısın eşinin dindar olması çok güzel bişeyy...allhım beraber cennete yollasın...

Bu sabah : 7:00 Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
7:30 ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost ( dereotu, lor peynırı ve domates koydum ıcıne )
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay

Ara : bir yesıl elma, 500 ml su, bır tutam maydonoz

Oglen: yemekten once 500 ml bir tane daha su. 3 kasık yogurt, 4 kasık kırmızı mercımek ( bır tatlı kasıgı kadar ev erıstesı vardı ıcınde. Cok az yag ve azıcık salca ıle yaptım. Tuzu da yok denılecek kadar azdı. Neslının tarıfıne gore yaptım. Cok da severek yedım hatta dun esım de yedı aksam, ben yururken yesıl mercımek yıyordu o da evde :)))))))))))

ARA: IKI CEVIZ IKI KAYISI BIR HAYIT TOHUMU CAY BIR YESIL CAY ICINE KIRAZ SAPI KOYDUM BIR TUTAM MAYDONOZ, 1 LT SU

AKSAM. 17:30
YEMEKTEN ONCE 500 ML SU, IKI KUCUK TAVUK BUT, IKI KASIK YOGURT VE MEYVELI SODA
( BUT, FIRIN POSETINDE PISIRDIM )

yok öyle düşünme canım.. Kalpleri kalbinin içini yanlız allah bilir...sen bile kendini rabbin kadar iyi bilemezsin o yüzden elinden gelen tüm gayretinle yapp
şimdi bir deneme aşamasındayım bakalım sonuç güzel olursa sanada tavsiye edeceğim

ve bence çok şanslısın eşinin dindar olması çok güzel bişeyy...allhım beraber cennete yollasın...

kalbım cok bozuldu ımanım da cok zayıfladı kontes. Esım ve patronlarımız.

Deneme asamasındayım demıssın nasıl bır deneme merak ettım.

Sans konusunda evet cok sukur. Onun vesılesı ıle cok sey ogrendım namaz kılmayı ogrendım ve kıldım. Ve daha bır suru sey. Onu mutlu etmek ve odullendırmek ıcın cıktıgım turbanlı bır bayan olma yolunda, sonucta o vesıle olmus oldu. Ona saygı ve sevgım olmasaydı onu mutlu etmek adına boyle bırseyı yapmazdım o benı zorlamadı ben gonlunden gecenı kendı ıstegım ıle yaptım.

Amın canım hepımıze nasıp olsun ınsaallah.

KONTES GUZEL SOHBETIN ICIN COK TSK EDERIM INSAALLAH DEVAM EDELIM YINE.

ben cıkıyorum. Bugun yuruyus yapmıyorum hem dunku yuruyusten dolayı ayagımın altı kabarmıs hem bacak aramda kabarıklık olmus. Ter ve kıyafet yapmıs sanırım. Dar degıldı ama olmus ıste. Bugun azıcık carsı dolanırım arkadasımla ve ordan da beraber arkadasa caya gıdecegız.

Ayyyy ınsallah dayanıklı olurum kacırmam pasta borek

opuyorum hepınızııııııııı

merhaba arkadaşlarım iki gündür aranıza fazla katılamadım
bugünde bütün gün dışardayım market pazar alışverişi yaptım .çok şükür brkokoli buldum kızıma .
eltime kuru yufka yaptık bahçede . sonrada hepsinin üstüne bir saat yürüyüş yaptım .
bi poşet brokoli aldım şimdi onları şoklayıp buzluğa atıcam .aslında mevsimi yeni başladı ama uygun bulunca aldım fazlaca
bu arada yeşil çaya alıştım tarçınlı karanfilli favorim

burdakitüm arkadaşlarbirbirindendeğerli benim için ,elbet eskisigibi değil ama arada herkez iyi olduğunu yazması bile benimutlu ediyor tüm sayfalar beli birdönemden sonra duraklmaaya geçer sende görürsünyakında
kontes özel hayatımda görüşmeyi çok istediğim arkadaşlarımdan biri:16::16::16:

ahh kuzumm çiğer parem keşke antalyada şuracıkta yanımda oluverseydin sana elimle sarımsaklı bol nane ve nohutlu misler gibi bir tarhana yapardım içinin beresini yarasını alırdı.şifa olurdu...
saçlarını okşar ninni söylerdim sonrada kuzeyy anneee noluyo derdi. demi...
sana kocaman öpücük yolluyorum canım...dualarımda sağlıklık sıhhat mutluluk diliyorum senin için...

çok fena kıskandımmmmmm bende istiyorum :43::43::43::43:

ercemmm kuzumm seninlede epeydir karşılaşamadık sessiz kraliçem nasılsın....

vayyyy kraliçem mi çookk beğendim vede az önceki yazdığım mesajdan utandım ama düzeltmicem :16::16::16::16:
bu aralar sende bende yoğunuz galiba karşılaşamadık bi türlü
ben çok iyiyim canım arkadaşım sende iyisin inşallah :16::16::16::16:

Son düzenleme:
valla yerimde olsan savaş çıkartacaklardan biride sendirsin eminim...

ya bide kızlar kadınsı hislerimizle tabii kıskanırız ama bunu belli etmeyin

aslında bunun hukuksal,medeni kanun ve dinsel boyutlarda bir kaç tüyosu var ama burda yazmıyayım şimdi

sonra özel konuşuruz...

ama şu bir gerçek eşinize asla onsuz yaşayamayacağınızı,ve ona muhtaç olduğunuzu onun herşeyiniz olduğunu hissettirmeyin eğer bu iktidarı kendilerinde buldularsa hepsi kaşınmaya başlar çünkü...

kontesim çok merak ettim şimdi
ee ben ev hanımıyım maddi olarak kocama muhtacım .allah razı olsun kocamdan asla para istememi beklemez verir lafını etmez ama ben para kazanmadığım için maddi olarak ona bağlıyım yani .hayattaki en büyük pişmanlığım zaten iş güç sahibi olmadan erken yaşta evlenmek ama kader mi yazgı mı yada benim cahilliğim mi

banada tüyon vardır demi kontesim akıl küpümm

çok güzel anlatmışsın canım yaa duygulandım..

herkesi anası babası mutsuz olsun diye evlendirmiyor annem hep der siz mutlu olunca ben mutluyum siz mutsuz olursanız ben kahrolurum...şimdi gel sen bu anne için ne yapp...2 sene önce hastanede yattım annem ahh annem rabbim onun tırnağına dahi cehennem ateşi göstermesin...nasıl kuş gibi başımda döndü nasıl kendini paraladı hiç ama hiçç kimse onun kadar sevmedi sevemezz...

veben kendi hayatımdaki olumsuzlukları bırakın aileminn kardeşleriminde hayatlarını güzelleştirerek anacığıma bu minnetimi bir nebze olarak göstermek istiyorum...

şu yazdıklarınla beni nasıl ağlattın şu an beni görmeni hatta bazışeylei konuşmayı buaray asayfalarca yazmayı o kadar çok isterdim ki .ama sanalda olsa buarayı çok nsan okuyo ve annemle ilgili bişe yazmak istemiyorum
sadece keşke benimde annem beni sevdiğini bi kere söleseydi .çocukluğumdan beri bana hamile kaldığında yaşadığı pişmanlığı beni düşürmeye çaılşmasanı benim yaramaz küçüklüğümü anlatıp durmasaydı .eminim beni severdir ama keşke banada söleseydi bi kere .belki şu an psikolojisi daha düzgün bi nsan olabilirdim .......

duygu baya detaylı bılıyor ama konularım bıle var benım. Bız asla aıle olamayacagız. Calısmak ıstemıyorum. ıkı konumda da az cok yasadıklarım yazıyor ama yazmayan cok sey de var. Ben 26 yasında erken menopoza gırdım kontes. 7 aylık evlıydım. Artık esım dahıl kımsenın benı mahvetmesını ıstemıyorum. Aılem aılesı kardeslerım canım feda halen herkese. Ben degısmedım. Esıme de aynı ılgılı sevgı besleyen kısıyım sadece azaldı eskıye gore. Cogalması kendı elınde. Kıstan berı cogaldı cunku caba harcadı. O caba harcayınca ben de ona karsılık vermeye basladım.

Annem ıle sıkı fıkı ılıskımız yoktur yakın da degılızdır ama benı okutmak ıcın yuzugunu bıle satan cefakar bır kadının kızıyım. Onun gıbı gucluyum onun gıbı etrafımdakı ınsanlar ıcın kendımı hırpalamıs bırıyım halen de oyleyım ama artık bıraz olsun ben demeyı ogrendım.

Dedım ya sıkı fıkı ılıskımız yok ama telefona cevap vermedıgımde korkuyor ya agladıgımı dusunuyor ya da esımın vurdugunu. Bır ıkı kez oldu boyle ve o gun resmen ıcıne dogarak delı mı gıbı aradı benı durmadan. Anneler hıssedermıs gercekten emın oldum. Kardesım agır amelıyat gecırmıstı benım ayagım kırıldıgında. Ne ona kıyabıldı ne bana. Onu otobuse bındırdı ve buraya geldı sırf bana bakmak ıcın.

Aynen sırf o benı dert etmesın dıye saklarım cogu zaman uzuntumu. Sırf onlar ve etrafımdakıler gurur duyulan bır evlılık yaptıgımı dusundu dıye bosanmayı erteledım uzun zaman. Sırf onlara maddı destek olamamaktan ıssız kalmaktan korktugum ıcın bosanmadım.

bi dönem bende eşimle ayrılık aşamasına geldim .ama ayrılmaya ne cesaretim vardı nede annem babam arkamdaydı .sonra herşey düzeldi zamanla tabii
konularını merak ettim canım okuyayım .nşallah sende ferha eresin .çok temiz kalplisin sen .yazdıklarından anlıyorum hemde içtensin
imtihan dünyası işte herkesin derdi çeşit çeşit .rabim hepimize kuvvet versin

selam kizlar, alinti yapamiyorum, bugün daha iyidim ama yine kendimi çok ama çok yorgun hissediyroum, kan tahlili yaptirmami söyledi doktorum, zamanim olunca yaptircam, ama büyük ihtimalle demir eksikligiymi$... bugün kati $eyler yemeye ba$ladim dün çorbadan tiksindim resmen...

karabiber canim annene geçmi$ olsun, gerçekten klasik dil yarasiyla uzaktan yakindan alakasi yok bu çok fena, insan hayattan soguyor resmen, ne konu$abiliyorum ne susabiliyorum, nede yemek yiyebiliyorum böyle olunca, süreklide yatip uyamak istiyorum birileriyle konu$mamak için. Benimkinin nedenini bilmiyoruz, di$lerimde sorun yok hep ayni yerde çikiyor iyile$se bile iz kaliyor ve çekirdek gibi tuzlu bir$ey yedigimde hemen kabariyor, ama bu sefer çok fena oldu

duygum geçmi$ olsun canim

pomom kontesimmm muhabbet ne koyuymu$ hee :)

duygum podometre almak istedigimi söylemî$tim sadece kaç adim attigimi merak ettigim içindi, ama baktimki benim telefonuma yüklenebiliyormu$ vee yükledim adimlarimi yakilan kaloriyi ve kaç km yürüdügümü yaziyor, istedigim zaman durdurabiliyorum, bugün daha fazla hareket etmek için bir$ey yapmadim sabah 8 den ikindi 4 e kadar çali$tirdim ve sonuç 7700 adim, saat 4 te kapattim çünkü telefonum $arji çok azdi, ama 4 ten sonra ali$veri$e gittim, he birde sabahta bi ara kapattim, yani çok daha fazla oldugundan eminim :))
tek kötü yani, telefonun i$iginin sürekli açik olmasi, buda $arjinin çok çabuk bitmesine neden oluyor

bi dönem bende eşimle ayrılık aşamasına geldim .ama ayrılmaya ne cesaretim vardı nede annem babam arkamdaydı .sonra herşey düzeldi zamanla tabii
konularını merak ettim canım okuyayım .nşallah sende ferha eresin .çok temiz kalplisin sen .yazdıklarından anlıyorum hemde içtensin

benım aılem arkamdaydı ama enazından maddı acıdan olamayacaklardı arkamda. ama cok sukur enazından varlar. anneye gelınce nerdeyse senınkıne yakın bır annem var. sevgısını dıle getırmeyen hep kızan doven sınırlı benı begenmeyen. cok cektım. son 3-4 yıldır cok daha ıyı bırı artık ama halen bayramdan bayrama elını optugum uzak bır akraba gıbı davranırız yavrum kızım lafını hıc duymadım annemle uyudugumu hıc hatırlamıyorum

hakkımdakı guzel dusuncelerın ıcın cok sagol. utandırdın benı. yasadıgım herseye ragmen guzel ızlenım bırakıbılıyorum demekkı buna sevındım ıste. halen ıcımde ve ruhumda olmeyen seyler kalmıs demekkı. herkesın derdı cesıt cesıt. dedıgın cok dogru. kımse zaten tam mutlu degıldır sadece bazılarımızın yuku ve mutsuzlugu daha fazla olur. hayat bu. herkese ayrı bır kader ve hayat dusuyor.

merhaba arkadaşlarım iki gündür aranıza fazla katılamadım
bugünde bütün gün dışardayım market pazar alışverişi yaptım .çok şükür brkokoli buldum kızıma .
eltime kuru yufka yaptık bahçede . sonrada hepsinin üstüne bir saat yürüyüş yaptım .
bi poşet brokoli aldım şimdi onları şoklayıp buzluğa atıcam .aslında mevsimi yeni başladı ama uygun bulunca aldım fazlaca
bu arada yeşil çaya alıştım tarçınlı karanfilli favorim

erce ben de aynı derttenım. kac tane super market gezdım pazara da baktım ama brokolı bulamadım henuzzzzz

şu yazdıklarınla beni nasıl ağlattın şu an beni görmeni hatta bazışeylei konuşmayı buaray asayfalarca yazmayı o kadar çok isterdim ki .ama sanalda olsa buarayı çok nsan okuyo ve annemle ilgili bişe yazmak istemiyorum
sadece keşke benimde annem beni sevdiğini bi kere söleseydi .çocukluğumdan beri bana hamile kaldığında yaşadığı pişmanlığı beni düşürmeye çaılşmasanı benim yaramaz küçüklüğümü anlatıp durmasaydı .eminim beni severdir ama keşke banada söleseydi bi kere .belki şu an psikolojisi daha düzgün bi nsan olabilirdim .......

evet keske sayfalarca yazabılsek. dertler bıtmıyor ama anlatmak bıle ıyı gelıyor. ben yaz zamanı uye oldum sanırım buraya. ve ınan ozamandan berı daha ıyıyım. cunku sanal bıle olsa benı anlayan ınsanlar bulabılmek anlatabılmek ıcıne kapanmamak cok guzelmıs. keske daha once bunu yapmak aklıma gelseydı.

çok fena kıskandımmmmmm bende istiyorum :43::43::43::43:
gel bacım gel gülüm sensiz olmaz zaten olıurmu şahdamarımm:)))

ercem daha öncede buna benzer bi olay oldu ikimzde aynı dertteyiz,bendeneler yaşadım milletin anası kı<zına şişe domat vs yaparken ben geçtiğimiz yıl anneme para verdim yapsın diye,3 çift terlik alır 1'ni vermez ama yinede başımın tacı hakkın ödeyemem,istedimki anne kız ilişkimiz kuvvetli olsun,birlikte yemeğe gidelim,ben geçen yıl biliyorsunuz annneme 5 dk mesafe oturdum balkonu balkonumu görürdü ,6 aylık bebekle taşındığımda annem bi yardıma gelmedim hemde aralık ayında,hergeldiğin bi yerleşmedin gititn dedi düşün,bende sitem ettim gel yardım et demiyorum bari evladım bak burda benimde gözüm arkada kalmasın dedimahhdha neler var neler,bu aralar yine imtihandayım annem konusunda ALLAHA çokdua ediyorum bu imtihanda anznemle kötü olmayayım ilişikimiz bozulmasun diye,çünkü ben annnemi olduğu giib kabul etmeyi öğrendim şimdi öyle bir dert varki başımda anneme kızcam kırlcam diye korkuyorum neysee yinede ALLAH anamı babamı kardeşimi evladımı eşimi başımdan eksik etmesin..:50::43: yani anlıyacağın en hassas noktam:2:
erce ben de aynı derttenım. kac tane super market gezdım pazara da baktım ama brokolı bulamadım henuzzzzz
çatla patla heryerde brokoli var izmirdee hıhhhhhhhhh:21::111:

günaydın pek günaydındeğil ama yinede aydın olsun inşllahh

dünkü malum olay suriyenin türkiyeyi top mermi atması2 kadın 3 çocuk ölmesi beni kahretti neylerini paylaşamıyorlar anlamıyorum,tüm ülke göz dikti topraklarımıza neyse burda bunları konuşmak yersiz düşmanın şerrinden askerimizi bizleri korur inşallah rabbim...

Back
X