• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kizlar bu arada sizleri unuttum sanmayinnn, ama sinav dönemim bugün itibariyle ba$ladi :18::18:

kendimi biraz derslere vermem lazim, en zorlu sinavlari bu ay geçecegimm

günaydın kızlarrrr biraz moralimbozukk anlatayımda fikirleşirizzz

benyıllardır hepsi burada.com'danalış veriş yaparım ilkkez böylebirşeyle karışılaşıyorum ve açıkçasıkorkmaya başladımm...

u ısıtıcı,dikey süpürge,ateş ölçer,ve saçmaşası aldımmm ayın 11 de sabah saat 10'da
neyse saç maşasıdirektedarik sürecinde girdi diğer 3 ürün aynıgününakşamı paketlenme işlem sırasına alındı ,saç maşası tedarikteydi ya tedarik edildi paketlendi yollandı bile amadiğer 3 ürün bugün itibariyle hala daha paketlenmeişlemsırasında ne paketlenmeyen ürünmüş diye kaç kere msj çektim hem kayıtlı otomatik hazırmsjlarıyolluyorlaroda 3 mesaj çekiyorsan1 tanesine nazlana nalzana cvp veriyorlar neyse aradım müş.hizmetlerini bana bildiğimşeyi söylüyorlarbizgöremiyoruzfat.kesilcek diyorlar 3 gündür arıyorumböylediyorlar talebiniz aldıkdiye ben diyorumki eğer yollamıcaksanıziptal ettireyim gayet rahat çıkmazsa arayın.ptal ettirin diyorlar dün şikatimvar.com baktım bir sürü şikayet kimi aylardır ürünüalamıyor gözümkorktu şimdi iptal ettirmek sorundeğil para idesini ya yapmazlara çünkü ne şikayetler var görseniz 4 ay olmuş ide etmiyor 1 ay oldu iade etmiyoalr diye napcam ben şimdi,yani anlamadığım elinizde ürün var müşteri arıyor işlemi iptal ettircek kısaca müşteri kaybetcekler b,i fat.kesip yollmadılar bence bu işin içinde başkja iş var.bunlar iade derdinde parayı kullanıyorlar böyle geç yolluyorlar parayı o esnada parayı değerlendiriyorlarr neyse kızlar biraz akıl verin ve asla yüklü alışveriş yapmayın son zamanlarda hepsi burada.com çok değişmiş bu konularda şikayetlerigörsenizz cesaret edemezsiniz zaten

benyıllardır hepsi burada.com'danalış veriş yaparım ilkkez böylebirşeyle karışılaşıyorum ve açıkçasıkorkmaya başladımm...

u ısıtıcı,dikey süpürge,ateş ölçer,ve saçmaşası aldımmm ayın 11 de sabah saat 10'da
neyse saç maşasıdirektedarik sürecinde girdi diğer 3 ürün aynıgününakşamı paketlenme işlem sırasına alındı ,saç maşası tedarikteydi ya tedarik edildi paketlendi yollandı bile amadiğer 3 ürün bugün itibariyle hala daha paketlenmeişlemsırasında ne paketlenmeyen ürünmüş diye kaç kere msj çektim hem kayıtlı otomatik hazırmsjlarıyolluyorlaroda 3 mesaj çekiyorsan1 tanesine nazlana nalzana cvp veriyorlar neyse aradım müş.hizmetlerini bana bildiğimşeyi söylüyorlarbizgöremiyoruzfat.kesilcek diyorlar 3 gündür arıyorumböylediyorlar talebiniz aldıkdiye ben diyorumki eğer yollamıcaksanıziptal ettireyim gayet rahat çıkmazsa arayın.ptal ettirin diyorlar dün şikatimvar.com baktım bir sürü şikayet kimi aylardır ürünüalamıyor gözümkorktu şimdi iptal ettirmek sorundeğil para idesini ya yapmazlara çünkü ne şikayetler var görseniz 4 ay olmuş ide etmiyor 1 ay oldu iade etmiyoalr diye napcam ben şimdi,yani anlamadığım elinizde ürün var müşteri arıyor işlemi iptal ettircek kısaca müşteri kaybetcekler b,i fat.kesip yollmadılar bence bu işin içinde başkja iş var.bunlar iade derdinde parayı kullanıyorlar böyle geç yolluyorlar parayı o esnada parayı değerlendiriyorlarr neyse kızlar biraz akıl verin ve asla yüklü alışveriş yapmayın son zamanlarda hepsi burada.com çok değişmiş bu konularda şikayetlerigörsenizz cesaret edemezsiniz zaten

ahh duygum ahh asla internetten alışveriş etmem çok karşıyım bu işe...umarım teknik bir sorundur ve giderilir...

bu hafta diyeti çok sıkı tutuyorum .kaçamak yapmıyorum hedefim pazartesi inşallah ödem falan yapmazsam 67 li bi rakam görmek istiyorum ve gün içinde bi kaç bardak yeşil çay içiyorum
bayram haftası kilo veremem çünki yicem ondan sonraki haftalar tekrar diyete devam 65 olmak istiyorum yeter artık

ah bir 65 olsam yaba daba daba daba daba...dudududud..

çok sevindirik olurum... 65 hayal ettim kendimi 36 beden cuk oturur bana

62-63 kiloyken ben 36 beden rahat giyordum o derece yaniiiii

ayyy düşünmesi bile güzel 10 kilo dediğin nedirki verilebilir gözümüz korkmasın yaniiii...

duygucum hiç netten alışveriş yapmadım .eski usul gidip bakıp ürünü ellemeyi seçmeyi seviyorum . inşallah sorun çözülür sende ürünlerine kavuşursun

bugün çok rahatsızım kızlar
sabah kalktım tartıldım tammm 69 600:53::53::53: inanamadım .o kadar dikkat etmeme spora rağmen nasıl olur derken ,benim kırmızılar geldi.galiba ödem oldu bi kaç güne gider inşallah
hiç sebepsiz çok duygusalım gerginim .bugün hemen geçsin istiyorum :43::43:

duygucum eline emeğine sağlık tablo çok güzel olmuş yine
bu aralar yine toparlanamıyoruz herkes yoğun galiba bayram üstü
sen nasılsın kuzeye cicileri aldın mı annesi güle güle giysin :nazar::nazar:

sadece burası değil tümtopiklerde böyle ilk hevesle herkez yazıyor sonrasekmeler baslıyor,ama biz kemikleştik aradada ola yazıyoruz tamamen terk etmiyoruz..
kuzey iyi teyzesi aldık cicileri el kadar şeyler kaç lira battım resmen, kendime 38 beden iki pantalon aldım benim pantalonumla aynı fiyat neyse sağlıkla giysen paşamm ..

bu rada şu azmin hep olsa değil 65 çokdan 60 olmuştun bi ortan yok ya çok azimli yda sallakoyvergitsin modundasın ama şuan maşallahın var[/QUOTE]

ooohh güle güle giyin cicilerinizi :nazar::nazar:
vaayyyy 38 beden pantolon maşallah arkadaşıma .ben pantolonda 38 beden giyemem heralde o kadar incelemem .
azmimi ve zayıfladığımı gören mahalledeki ablalar yürüyüşe başladı biliyomusun duygu çok mutlu oldum .bi kaç tüyo istediler benden sanki çok kilo vermişim gibi ama çok hoşuma gitti
onlara örnek olmak için zayıflama devammmmmm:1::1::1:

kg verenleri tebrik ederimm özellikle karabiber ,erceve leyyayı canıgönülden tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim:nazar::nazar:[/QUOTE]

duygu benım kılo 105,10 cıkmıstı. sımdı yıne artı oldum. persembe gununkı obur grup tartı gunune az kaldı. ben sımdı kılo cetvelıme ne yazayım bılemedım

selam kizlarrr

beni tebrik edenlere te$ekkür ediyorummmmmm:54:

kilo verenleri tebrik ediyorummmm, vermeyenleri kiniyorummmm, sabit kalan olmami$ bu haftaa

saricivciv ercemm : gerçekten yemek yemek çok güzel bir $eyy yaaa ben yemek yemeyi sevmiyorum, ama ak$am TV kar$isinda masada sicacik çay, yaninda bir kaç dilim çikolatali kek, veya lokum veya çikolata veya badem ezmesi $ekeri veya 3-4 ka$ik nutella veya findik ezmesi, olacak, bir gözün TVde bir gözün dizindeki bilgisayardaa offffffffff en sevdigimm $ey he bu arada kumanda benim elimde offffff muhte$em oluyor yaaa, ben arada yapiyorum böyle ama masanin üstünde bol bol kek falan olmuyor mazallah hepsini yerimm :52::52: ama gerçekten en sevdigim $ey en azindan ak$am yorgun argin gelip tv ba$inda tatli e$liginde çay içmekkk

pomo ve duygu : kilooo almi$sinizzz hayirdir? ama ben olsam üzülmezdim çünkü biraz kilo verince illaki bir kaç hafta sonra bir kaç gram aliniyor, sonra tekrar vermeye ba$liyor insann :))

kontesimm ve karabiberimm, tebrikler kilo vermi$sinizzzz, aaa karabibeberimm 7 li rakamlari görmü$$ süperr

bayram konusuna gelincee, ben kaç haftadir baklava sayikliyorummm he birde benim kom$um hep a$ure yapar bayramda onu yemeye sabirsizlaniyorummmm, sarma ve et yemem belki tadimlik bile almam zaten fazla sevmem ama tatliyi her gittigim yerde yicemmmmm :47::47: zaten herkes çok kilo verdin diyo (sadece 2 kilo) biraz kilo almam lazimmmm:47::47::47:bahanem HAZIRRRRR :52::52::33::33::33:

benım su an ıtıbarı ıle +1 kılo oldu. gecen hafta +800 olmustum atmıstım tekrar 400 almıstım. yıne benzer seyler oluyor. ben anlayamadım valla. hapın etkısı mı halen bılemıyorum.

Dun
sabah:
Ballı-sırke-lımonlu su
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost ( lor ve domates vardı )
Bır salatalık
500 ml su
Bır ceyrek maydonoz

Ara: 20 leblebı, 3 cevız, ıkı kayısı,

Ogle: yemekten once 500 ml su, yagı alınmıs bır buyuk karnıyarık, ıkı kasık pırınc pılavı, bır kasık domates salatası, bır su bardagı cacık

Ara: 2-3 bardak sekersız acık cay, 1 yesıl cay kıraz saplı klasık cayım, 1 ml su, bir elma

Aksam: dun yemegı ısyerımde yemedım. Esımle yemek yemek ıcın eve gıtmeyı bekledım. Activry de tavuk yaptım, patates kızarttım, cok super oldu. Icıne halka sogan ve tum sarımsak da koydum patatesı kızartırken. Bayıldık valla. Pek guzel oldu. 3-4 kasık yogurt ve bır meyvelı soda ıle yedık. Her zamankı olculerden bıraz fazlaydı. Ve uzun zaman sonra patates yemek ozellıkle de kızartma olması harıka bır lezzettı benım ıcın. 19:00 da yedık yemegımızı.

Bugun:
Sabah:
Ballı-sırke-lımonlu su
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost ( lor ve domates vardı )
Bır salatalık
500 ml su
Bır ceyrek maydonoz

Ara: bir avuc leblebı, bir buyuk acık sekersız cay, uc tane biskrem

Ogle: yemekten once 500 ml su, 4 kasık sulu patates yemegı ama susuz yedım. 2 kasık yogurtlu makarna, hosaf vardı suyunu ıcmedım ıkı tane buyuk kayısısını yedım.

Ara: 1 yesıl cay kıraz saplı klasık cayım, 1 ml su, bir elma, ıkı kayısı, uc cevız

sadece burası değil tümtopiklerde böyle ilk hevesle herkez yazıyor sonrasekmeler baslıyor,ama biz kemikleştik aradada ola yazıyoruz tamamen terk etmiyoruz..
kuzey iyi teyzesi aldık cicileri el kadar şeyler kaç lira battım resmen, kendime 38 beden iki pantalon aldım benim pantalonumla aynı fiyat neyse sağlıkla giysen paşamm ..

bu rada şu azmin hep olsa değil 65 çokdan 60 olmuştun bi ortan yok ya çok azimli yda sallakoyvergitsin modundasın ama şuan maşallahın var

ooohh güle güle giyin cicilerinizi :nazar::nazar:
vaayyyy 38 beden pantolon maşallah arkadaşıma .ben pantolonda 38 beden giyemem heralde o kadar incelemem .
azmimi ve zayıfladığımı gören mahalledeki ablalar yürüyüşe başladı biliyomusun duygu çok mutlu oldum .bi kaç tüyo istediler benden sanki çok kilo vermişim gibi ama çok hoşuma gitti
onlara örnek olmak için zayıflama devammmmmm:1::1::1:[/QUOTE]

benim güzel arkadaşıma maşallah bak resim bekliyoruz haa ,senin kg iyihatta 66 bile olsa yeter snaa demek kadınlartiyo istiyor haa valla hep diyorum çokgüçlübirkadınsın sigarı bırakman zaten seniöyle görmeme yetiyor artıyor bile tekrar maşallah

KONTES : ben 65 li rakamlari gördüm ama bedenimi hiç sorma yaa needen ben böyleyimmmm, üst 38 alt 42 giyiyorum ama $u an 40 oluyor ama rahat degilim içinde, 42 ise hafif bol :( 69-70 kiloyken 44 giyiyordum alt beden olarak :53: ama boyum kisa 161 senin boyun kaç? ben 50 kiloyken bir deri bir kemiktim ama sadece 1 tane pantolonum 36 bedendi gerisi 38 di. $u an arkada$larim 38-40 bedensin diyorlar ama yokkk nerdeee

DUYGU : ben hiç internetten ali$veri$ yapmam, dokunmadan denemeden almayi sevmiyorum, (bazen denemeden aliyorum eve geliyorum olmuyor dolabimda 5-6 kiyafetim var hiç giymedim olmuyor) bu konuda sana yardimci olamicam in$allah parani geri öderler

ERCE : sende bendensin bende o kadar incelemiyorumm ah 38 bedenn olsammmm ahhhhh

POMOM : canim inanki bende çok $a$irdim senin kilo aldigini görünce, sende gerçektenn bir saglik sorunu var, bu kilodasin, süper besleniyorsun ve kilo aliyorsun :50::53::53:

beni hiç sormayin, dün sinav stresinden tatli krizim ve migrenim tuttu ve gün boyu a$iri dereecede tatli istedi canim, ve $unlardan yedim,, önce 1 lokum, biraz çikolata ardindan 1 ka$ik bal, sonra geçti, bir kaç saat sonra yine tatli krizi ve $unlari yedim : biraz çikolata 2 diyet bisküvi, birkaç jelibon, 2 ka$ik reçel, vee son olarak ak$am ders çali$irken 1 tane snikers a benzeyen çikolata ütelik kaloriside yaziyordu bir tanesi tam 243 kalori :53::53: eeeee sonuç ne mi oldu, bugün +++++++900gr :27::19::18:
bugün telafi ettim az çok ama canim nasil $eker çekiyor anlatamam :47::47:

Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorumm güzel mesajlarınızıı okudummm
evet geçen hafta 79buçuğu gördümm ama regl haftaydımm ve gene çok şişimmm patlicak balon misali gibii
bu aralar fazla takılamıyorumm çünkü kış temizliğine başladım ben,aslında bayram dan sonra düşünüyordum ama kızımın dersane öğretmeni bize gelecekmiş ama nezaman gelecek belli değill heryerde pis olunca en iyisi dedimm ben biran evvel yapayımm temiz temiz ağarlıyayımm dedimm
salonun cam perde işi bitti birde vitrin içindekileri yıkadım sildim yerleştirdimm,
sonra diğer günde yatak odası ve çocukların odasındaki kışlık kıyafetleri çıkardım yerleştirdimm amanınn hiç görmeyin nasıl savaş alanı gibi oldu evi birbirine kattım nerdeyse ama sonunda oda bitti en zoruydu satenn
bugün çocuk odasıyla bilgisayar odasının camlarını siliyorumm hatta şuan çocuk odasını bitirdimmm,perdeler ancak akşama ütülenir eşime taktırdığım içinnn
birde yüzeysel ev süpürürüm bugün
yarında buzdolabını temizleyeceğimm balkonda ancak yıkarım malzemelerii
offf çok işş var daha erzak dolabı,mutfak dolabı derkennn haftaya kadar gergün ne yaparsam kardır kızlarrr
eşim yarın 10 günlüğüne izne ayrılıyor evde olacak ,okullar tatil olunca köye gideriz kesinn biz kızlar kurbanlığı orda kesiyoruz çünkü ordanda gelince birgünn annem gelecek benim oğlana bakarken bende heryeri süpürüp silip halıları ozaman sereceğimm,daha sıcak çünküü ben zor olanları bitireyim istedimm ,yavaş yavaş ama içime sine sine temizliyim istiyorumm birde benim oğlanla zor oluyor işşş

Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorumm güzel mesajlarınızıı okudummm
evet geçen hafta 79buçuğu gördümm ama regl haftaydımm ve gene çok şişimmm patlicak balon misali gibii
bu aralar fazla takılamıyorumm çünkü kış temizliğine başladım ben,aslında bayram dan sonra düşünüyordum ama kızımın dersane öğretmeni bize gelecekmiş ama nezaman gelecek belli değill heryerde pis olunca en iyisi dedimm ben biran evvel yapayımm temiz temiz ağarlıyayımm dedimm
salonun cam perde işi bitti birde vitrin içindekileri yıkadım sildim yerleştirdimm,
sonra diğer günde yatak odası ve çocukların odasındaki kışlık kıyafetleri çıkardım yerleştirdimm amanınn hiç görmeyin nasıl savaş alanı gibi oldu evi birbirine kattım nerdeyse ama sonunda oda bitti en zoruydu satenn
bugün çocuk odasıyla bilgisayar odasının camlarını siliyorumm hatta şuan çocuk odasını bitirdimmm,perdeler ancak akşama ütülenir eşime taktırdığım içinnn
birde yüzeysel ev süpürürüm bugün
yarında buzdolabını temizleyeceğimm balkonda ancak yıkarım malzemelerii
offf çok işş var daha erzak dolabı,mutfak dolabı derkennn haftaya kadar gergün ne yaparsam kardır kızlarrr
eşim yarın 10 günlüğüne izne ayrılıyor evde olacak ,okullar tatil olunca köye gideriz kesinn biz kızlar kurbanlığı orda kesiyoruz çünkü ordanda gelince birgünn annem gelecek benim oğlana bakarken bende heryeri süpürüp silip halıları ozaman sereceğimm,daha sıcak çünküü ben zor olanları bitireyim istedimm ,yavaş yavaş ama içime sine sine temizliyim istiyorumm birde benim oğlanla zor oluyor işşş
kolay gelsin güzelim yorma kendini ben yaptım diptemel temzilik bayramdan sonrada kış merhaba temziliği yapacağım yollarda çalışma var camlar sürekli tozlu siniroluyorum çocukla işler 2 günde bitcekse 4günde bitiyor neysekolay gelsin tekrarr ..

Günaydın canlar,nasılsınızkaçgündür doğru düzgüncvp yazamıyorum malum hepsiburada.com sinir olmaklameşgulüm,evde çok sıkıldım bugün şöyle bi alsancakyapayım son güzel havalar değerlendireyim hepinizi allaha emanet olunn :16::16::16:

Günaydın canlar,nasılsınızkaçgündür doğru düzgüncvp yazamıyorum malum hepsiburada.com sinir olmaklameşgulüm,evde çok sıkıldım bugün şöyle bi alsancakyapayım son güzel havalar değerlendireyim hepinizi allaha emanet olunn :16::16::16:

evet bebeğim havalar soğumadan gezin kuziyle bol bol....

bende dolaşmak istiyorum ama işlerim çok yoğun....

kızlar bende bugün 200 gr fazla çıktım sabah sabah

anlamadım,yaa inanılmaz bir şişlik var karnımda çok sık şekilde ve ciddi kabız oluyorum resmen taşlaşıyor dışkım...
ve kasıklarım yumurtalıklarım çok ağrıyor,doktora gittim ağrım var diye olabilir dedi...

böyle devam ederse bir doktora gideceğim yada diyetisyene gitmek istiyorum ama karar veremedim

ya yediklerime bakıyorum hergün öğlen çorba içiyorum,sebze yiyorum meyve çok tüketiyorum ama yinede bağırsaklarım çalışmıyor.

sonuçlar ilaçta yapay bir sorun giderici...

Back
X