selam kizlarrr
beni tebrik edenlere te$ekkür ediyorummmmmm
kilo verenleri tebrik ediyorummmm, vermeyenleri kiniyorummmm, sabit kalan olmami$ bu haftaa
saricivciv ercemm : gerçekten yemek yemek çok güzel bir $eyy yaaa ben yemek yemeyi sevmiyorum, ama ak$am TV kar$isinda masada sicacik çay, yaninda bir kaç dilim çikolatali kek, veya lokum veya çikolata veya badem ezmesi $ekeri veya 3-4 ka$ik nutella veya findik ezmesi, olacak, bir gözün TVde bir gözün dizindeki bilgisayardaa offffffffff en sevdigimm $ey he bu arada kumanda benim elimde offffff muhte$em oluyor yaaa, ben arada yapiyorum böyle ama masanin üstünde bol bol kek falan olmuyor mazallah hepsini yerimm

ama gerçekten en sevdigim $ey en azindan ak$am yorgun argin gelip tv ba$inda tatli e$liginde çay içmekkk
pomo ve duygu : kilooo almi$sinizzz hayirdir? ama ben olsam üzülmezdim çünkü biraz kilo verince illaki bir kaç hafta sonra bir kaç gram aliniyor, sonra tekrar vermeye ba$liyor insann :))
kontesimm ve karabiberimm, tebrikler kilo vermi$sinizzzz, aaa karabibeberimm 7 li rakamlari görmü$$ süperr
bayram konusuna gelincee, ben kaç haftadir baklava sayikliyorummm he birde benim kom$um hep a$ure yapar bayramda onu yemeye sabirsizlaniyorummmm, sarma ve et yemem belki tadimlik bile almam zaten fazla sevmem ama tatliyi her gittigim yerde yicemmmmm

zaten herkes çok kilo verdin diyo (sadece 2 kilo) biraz kilo almam lazimmmm

bahanem HAZIRRRRR