zayıflama baskısı.

maidentower

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
2
0
36
Ankara
Selamlar arkadaşlar foruma yeni üye oldum 18 yaşındayım size zayıflama ile ilgili aldığım baskıları anlatmak istiyorum.Boyum 1.68 kilom 54 aynaya baktığımda öyle çok kilolu birini görmüyorum ancak etrafımdaki insanlar canımı sıkıyor.Yıllardır aynı kilodayım eski kıyafetlerime,pantolonlarıma girebiliyorum ancak çevremdeki insanlar nedense kilolu olduğumu söylüyor anlamıyorum.Dün bir mağazada mont deniyordum orda yardımcı arkadaş " bu sizi daha zayıf gösterdi " dedi ve moralim çok bozuldu.Bir cafeye gittiğimde oturduğumuz koltuk masaya yakındı garson çekiyordu hanımefendi çok kilolusunuz çekemiyorum dedi ciddimi söyledi şaka mı yaptı anlamadım.Çoğu arkadaşım saçmalama gibi şeyler söylesede 1-2 kız arkadaşım kilolu olduğumu söylüyor.Bu durumdan çok rahatsızım diyet yapmaya başladım 2 ayda 5 kilo verdim 49 a düştüm ozamanda hastalnırsın diye gözümü korkuttular şuan hala 54üm.Siz bir akıl verin yahu :)

ben de aynen 1.68 boyunda ve 54 kiloyum aynen:)) Neyimiz var bizim yahu herkes de beğenir kilomu gayet iyiyiz dert etme :21::21: şu zayıflık modası saçmalığına uyup kopacak halimiz yok hiiiiç sorun etme bence :1: arkadaşların da biraz ilginç mi ne ,kendi hakkında başka kötü bir şey söyle ben şöylemiyim böylemiyim bak onay verecekler bence.. o tarz insanları tanıyorum çok:34:

ya boyun 1.68 degil daha kisa; ya da vucudunun yapisi cok cok ince, kilo aldin mi cok fazla almissin gibi duruyor.

1.68 boya 54 kiloysan incecik durursun yani ya çevrendeki insanlar zaafını bilip gıcık etmeye uğraşıyorlar yada hakkaten 0 beden onlar için uygun.ama kimseye göre yaşayamayız.ben 169 boyunda 61 kiloyum ve kendimi beğeniyorum yani.e birkaç kilo versem tabi iyi olur ama veremesemde sorun yok :) kimseyi takma kendini nasıl seviyorsan önemli olan odur.

Back
X