Beraber ilerleyelim motive olalımmmYine de çabalayacağım.
Merhabalar, glow up grubunda da yazmıştın yediklerini orada da yetersiz gelmişti bana. Bence beslenme şeklini düzenlemelisin. Az yemek de bir süre sonra kilo alımına sebep olabilir ve verilen kilolalar da zamanla geri alınır. Bence daha dengeli ve çeşitli menüler olmalı. Tabiki herkes kendini iyi hissettiği şekilde devam ediyor. Bence azmin ve iraden var sadece menüleri güncellenmek gerekİki hafta geçmesine rağmen bırakın kilo vermeyi koca 1 KG almışım.
28 EYLÜL PAZAR 65.0 dım
10 EKİM CUMA da 66.05
Gel de motive ile devam et şimdi.
Aylardır böyleyim, iki haftalık mesele değil bu.
Merhaba. Çok teşekkür ederim ilgin için. Dengelemek, çeşitlendirmek lazım. Haklısın. Kilo almıyorum çok şükür, (uzun vadede de almam inşallah)veriyorum da sayılmaz, bakalım inşallah başarıcam.Merhabalar, glow up grubunda da yazmıştın yediklerini orada da yetersiz gelmişti bana. Bence beslenme şeklini düzenlemelisin. Az yemek de bir süre sonra kilo alımına sebep olabilir ve verilen kilolalar da zamanla geri alınır. Bence daha dengeli ve çeşitli menüler olmalı. Tabiki herkes kendini iyi hissettiği şekilde devam ediyor. Bence azmin ve iraden var sadece menüleri güncellenmek gerek
Bence başarırsın :) sadece kendini bu kadar zorlayıp sıkma, kendini iyi hissetmek de çok önemli bu diyet sürecindeMerhaba. Çok teşekkür ederim ilgin için. Dengelemek, çeşitlendirmek lazım. Haklısın. Kilo almıyorum çok şükür, (uzun vadede de almam inşallah)veriyorum da sayılmaz, bakalım inşallah başarıcam.
İnşallah. Teşekkürler. Allah razı olsun. Stresle yıpratıyorum kendimi evetBence başarırsın :) sadece kendini bu kadar zorlayıp sıkma, kendini iyi hissetmek de çok önemli bu diyet sürecinde
Hiç kendini yıprattığına değmez :) en önemlisi sağlıklı olmak, kilo vermek de artısı oluyor tabikiİnşallah. Teşekkürler. Allah razı olsun. Stresle yıpratıyorum kendimi evet
1 AY geçecek bu gidişle. 65.5 e ulaştım ama 28 EYLÜL deki 65.00 e hâlâ ulaşamadım. Her sabah, bu sefer...İki hafta geçmesine rağmen bırakın kilo vermeyi koca 1 KG almışım.
28 EYLÜL PAZAR 65.0 dım
10 EKİM CUMA da 66.05
Gel de motive ile devam et şimdi.
Aylardır böyleyim, iki haftalık mesele değil bu.
10 Kasim hàlà 65.5 arkadas ama PES etmiyorum.1 AY geçecek bu gidişle. 65.5 e ulaştım ama 28 EYLÜL deki 65.00 e hâlâ ulaşamadım. Her sabah, bu sefer...Hadi devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?