Ben kullandım, tip 2 diyabet hastasiyim, endokrinolog doktorum yazdı, kilo vermek için, yanında başka kan şeker düşürücü ilaçla birlikte, ilk 2 haftalık kullandım, 2 hafta sonra bıraktım, çünki 3 ayda verdim 10 kilodan, 2 hafta üç kg geri aldım....bana hiç bir yan etkisi yoktu, ama bu ilaçi bıraktım, senelerce düzelmeyen yüksek kan şekerim normala döndü, demek ben bu TRULİCİTY- yi daha uzun kullansayidim,kilolarımı de verirdim,çünki tanadıklarım bu ilaçtan herkez zayifladı....Ama geçen eylül aydan 12 kg verdim, dikkat ederek, aralıklı oruç başladım, iyi gidiyor, belim inceldi, aç değilim, daha önce Victoza iğneyi kullandım, ilk aylarda 8 kilo verdim sonra alıştim.Yani benim doktorlarım dünyada ilk çikan zayiflamaya yardımcı ilaçları hepsi verdiler, bende kullandım.....Ama daha 15 kg var, veriyorum yavaş, ama hiç inanmadım bir çayla etrafımdaki arkadaşlarım ciddi kilolar verdiler, bende geçen eylülde deniyim dedim, bırakın Trulisity,Victoza, Byetta, yeni çikan Ozempik onu denemedim, bu iğneler aylık 1400- 1500 tl, ama bu 150 tl çayın hemen etkisi oldu, senelerce veremedim kilolarım gitmeye başladı, 15 kg civari, ve enerji verdi, haraketlendirdi beni, motivasiyonum yükseldi,ayrıca tadı de güzel, tabiki insulin direncimi kırmak ve diyabetten iyleşmek içiin karbonhidratlara dikkat ediyorum.