• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama iğnesi ile kilo veren oldu mu?

silentvega

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2025
307
-63
13
34
Saksenda zayıflama iğnesi kullanmayı düşünüyorum vallahi kendi kendime yapamıyorum insülin direnci polikistikover derken Bu şekilde iğne ile başarılı sonuç alan oldu mu benim bir tanıdığım var o bu şekilde zayıfladı

geçen ay bende diyetisyenime sordum ama pankreas kanserine yol açıyormuş ama kişisinden kişiye değişiyor tabii.

Açlık otu çayı iç mucize bişey

Merhaba açlık otu nasıl bir etki yapıyor? İştah kesiyor mu?
Deneyimliyim ben düzenli olarak yaklaşık 2 3 ay kadar kullandım o çayı normalde bir bardağa 3 5 yaprak demleyerek haftada 1 2 kez kullanmak sağlıklı olan ama ben bir bardağa 15 20 yaprak haftanın 4 5 günü kullandım (az kullanınca lavaboya çıkarmıyordu çünkü beni) yaklaşık 15 kilo verdim diyebilirim. Uzun süreli kullanımda bağırsak tembelliği yaptığı lavaboya zor çıkıldığı söyleniyor ben öyle bir durum yaşamadım kişiden kişiye değişebilir tabi. İştah kapattığı söylenemez zaten o WC sonrası gelen rahatlama hafiflemeyle psikolojik olarak fazla yedirmiyor insana ben tatlıyı abur cuburu kesmiştim ama canım istediğinde herşeyin de tadına bakıyordum. Hatta şöyle söyliyim regl dönemine yakın canım herşeyi çekiyordu gece tıka basa yiyordum gönlüm rahattı yediğim herşey sabah lavaboda gidecek diye çünkü üstüne bu çayı içip öyle yatıyordum 😅 ve o gece yemeleri hiç kilo olarak geri dönmedi sadece fazla kaçırdığım günler kilom sabit kalıyordu ama yemeyi kesip çayı içince deli gibi verdiriyor uzun oldu ama açıklayıcı olsun istedim

Merhaba açlık otu nasıl bir etki yapıyor? İştah kesiyor mu?
Son olarak ekleme yapayım bu sağlıklı ve direk yağdan kaybedilen bir kilo olmayacaktır çayı bırakıp iştahlı bir şekilde yemeye devam edilirse kilo tekrar eski haline dönüyor ben eski kiloma geri döndüm benim pcos ve insülin durumum var çaya bağımlı olmamak açısından tekrar başlamak istemedim endokrin doktoruyla beraber zayıflama iğnesine başlayacağım önümüzdeki haftalarda

Back
X