• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama iğnesi (Maunjaro) kullananlar

asiyeozdemir28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
36
Herkese merhaba canımlar 🌸🌸

1 hafta önce özel bir hastanede Ekdokronoloji bölümüne kilo verememe, düzensiz regl, tüylenme, aşırı yorgunluk vs. Şikayetlerim ile gittim. Bu arada 16 aylık oğlum var. Doğumdan sonra kilo alımım, iştah artısı devam etti. Bazı testler sonucunda şekerim sınırda cikri ve ayrıca az miktarsa pcos çıktı. Hiç daha önce duymadığım mounjaroya başlamam gerektiğini söyledi. İlk başta 1 aylık düşük doz olan 2,5 mg verdi. 2. Ayda 5 mg kullanacağım. Bugün ilaçlarımı aldım bakalım nasıl olacak.

Boy: 164
Kilo: 96

1 ay sonra 2. Dozu kullanmadan önce görüşmek üzere. Bana dua edin lütfen 🙏🏻 ❤️

Merhabalar insallah kilo verip sağlığınıza kavuşursunuz.Ben de üniversite hastanesinde sizinkilere benzer sikayetlerle endokrinoloji doktoruna özel muayene oldum.Haşimato teshisi koydu.İnsulin direncim olusmus.Prediyabetim vardı zaten.Bana maunjaro önerdi.Arastirip aldık.Bugun ilk dozumu oldum.Insallah ben de kilo verip sağlığıma kavuşurum.

Merhabalar insallah kilo verip sağlığınıza kavuşursunuz.Ben de üniversite hastanesinde sizinkilere benzer sikayetlerle endokrinoloji doktoruna özel muayene oldum.Haşimato teshisi koydu.İnsulin direncim olusmus.Prediyabetim vardı zaten.Bana maunjaro önerdi.Arastirip aldık.Bugun ilk dozumu oldum.Insallah ben de kilo verip sağlığıma kavuşurum.
Merhaba kendinizi nasıl hissediyorsunuz? İnsallah guzel sonuçlar alırsınız. Ben pazartesi günü 2. Ayima geçtim. 5 mg vurdum. Bu arada 1 ayda 10 kilo vermişim. 1 ayda 10 kilo çok gibi ama bilemedim

Hayırlı olsun 1 ayda 10 kilo çok fazla dikkat edin emzirdiginiz iiçin olabilir belki metabolizma hızı da olabilir hızlı kilo vermeği önermiyorlar ayda 5 kilo ideal olan çünkü gizli kilo verilmesi safrada taş tıkanıklık pankreasta iltihap gibi durumlar olabiliyor dikkatlı olun kendinizi gözlemleyin

Merhaba kendinizi nasıl hissediyorsunuz? İnsallah guzel sonuçlar alırsınız. Ben pazartesi günü 2. Ayima geçtim. 5 mg vurdum. Bu arada 1 ayda 10 kilo vermişim. 1 ayda 10 kilo çok gibi ama bilemedim
Merhabalar.Ben de 1 ayda 8 kilo verdim.Bana da cok geldi verdiğim kilo.Sizin de çokmuş.Ben mide bulantısı,ishal,halsizlik cok yogun yasadim ilk 3 hafta.4.hafta ilk haftalara göre hafif oldu yan etkiler.Maunjaro ile ilgili mi bilmiyorum gözlük kullaniyorum normalde astigmat ve miyopi var.Ignelerden sonra astigmatim cok arttı.Gozluksuz asiri bulanık görüyorum.Daha 1 ay olmadi goz muayenesi olali kesinlikle bu kadar degildi bulaniklik.Siz de var mi böyle bir durum.Çarsamba gunu kontrolüm var bakalim doktor ne diyecek.

Merhabalar.Ben de 1 ayda 8 kilo verdim.Bana da cok geldi verdiğim kilo.Sizin de çokmuş.Ben mide bulantısı,ishal,halsizlik cok yogun yasadim ilk 3 hafta.4.hafta ilk haftalara göre hafif oldu yan etkiler.Maunjaro ile ilgili mi bilmiyorum gözlük kullaniyorum normalde astigmat ve miyopi var.Ignelerden sonra astigmatim cok arttı.Gozluksuz asiri bulanık görüyorum.Daha 1 ay olmadi goz muayenesi olali kesinlikle bu kadar degildi bulaniklik.Siz de var mi böyle bir durum.Çarsamba gunu kontrolüm var bakalim doktor ne diyecek.
Kesinlikle katılıyorum benim de gözlerim de bu kadar bulanıklık yoktu yakın gözlüğüm var evet ama iğne takarken gibi gibi kullanırdım ama şimdi kolumdaki saati bile net göremiyorum kesinlikle benimde henüz 2.5mg ikinci doz oldum pazar günü

Kesinlikle katılıyorum benim de gözlerim de bu kadar bulanıklık yoktu yakın gözlüğüm var evet ama iğne takarken gibi gibi kullanırdım ama şimdi kolumdaki saati bile net göremiyorum kesinlikle benimde henüz 2.5mg ikinci doz oldum pazar günü
Göz muayenesi oldum ben ayrıntılı olarak.Sıkıntili bir durum çıkmadı.Numaram da değişmemiş.Ama bulanıklık fazla hâlâ.

Göz muayenesi oldum ben ayrıntılı olarak.Sıkıntili bir durum çıkmadı.Numaram da değişmemiş.Ama bulanıklık fazla hâlâ.
Buna çok sevindim kendi kendime dünden beri düşünüyorum acaba gözlerimiz etkileniyor mu diye çok teşekkür ediyorum bilgi için 🙏

Herkese merhaba canımlar 🌸🌸

1 hafta önce özel bir hastanede Ekdokronoloji bölümüne kilo verememe, düzensiz regl, tüylenme, aşırı yorgunluk vs. Şikayetlerim ile gittim. Bu arada 16 aylık oğlum var. Doğumdan sonra kilo alımım, iştah artısı devam etti. Bazı testler sonucunda şekerim sınırda cikri ve ayrıca az miktarsa pcos çıktı. Hiç daha önce duymadığım mounjaroya başlamam gerektiğini söyledi. İlk başta 1 aylık düşük doz olan 2,5 mg verdi. 2. Ayda 5 mg kullanacağım. Bugün ilaçlarımı aldım bakalım nasıl olacak.

Boy: 164
Kilo: 96

1 ay sonra 2. Dozu kullanmadan önce görüşmek üzere. Bana dua edin lütfen 🙏🏻 ❤️

Ben çarşamba günü akşam vuruldum 2,5 luk boyum 158 kilom 55,35 idi bugün cuma 54.55 kg geldim hiç bir yan etkisi olmadı iştahım kapandı istediğim kilo 49-50 arası inş 2 haftada ulaşırım istediğim kiloya protein ağırlıklo besleniyorum günlük protein miktarım 75-80 şeker olayı hiç yok canım hiç istemiyorum halsizlik felanda yok

Benim 3, buçuk ay oldu kullanmaya baslayali. 3 ay bitince kontrole gittim ve 3 ay daha kullanmami söyledi doktorum. Gözlerimde sorun olduğunu düşünmüyorum. Amigurumi oyuncak ve anahtarlık yapıp satiyorum, gözlerimde sorun olsa hissederdim diye düşünüyorum

Buna çok sevindim kendi kendime dünden beri düşünüyorum acaba gözlerimiz etkileniyor mu diye çok teşekkür ediyorum bilgi için 🙏

Merhabalar bu konuyu yeni araştıran biri olarak fiyatları ne civardadır dozların acaba?
En son 1 ay önce 10 mg 18.800 tl ye aldım 1 kutu, keşke 3 kutu alsaydım. Zam gelmiş kalan 2 kutuyu 19.925 tl den aldım ne yazıkki 1 nisandan önce. 2 kutuyu alırken 1 nisanda yine zam gelecek demişti eczacı.

Merhaba bilgi almak icin soruyorum ve zayiflayan arkadaslar ozellikle sizlere sorum:Zayifladiginiz surecte kas kaybi oldu mu veya beraberinde protein tozu kullandiniz mi☺️

Merhaba bilgi almak icin soruyorum ve zayiflayan arkadaslar ozellikle sizlere sorum:Zayifladiginiz surecte kas kaybi oldu mu veya beraberinde protein tozu kullandiniz mi☺️
Ben protein tozu vs kullanmadım. Kas kaybı oldu bende tavuk ve yumurta çok kokuyor ya yiyemiyorum onları. Etli yemek ya da köfte yapıyorum ara sıra sebze vs. Zaten yemek de yiyemiyorum. Sabah kibrit kutusu kadar peynir, 3 zeytin 1 salatalık yedim. Sonra oğluma doğradığım elmadan yedim çok az. Akşam 2 yemek kaşığı pilav 1 yemek kaşığı kadar tavuk. Sonra 1 bardak çay başka yediğim birsey yok. Onları da yemem ama zorlayarak işte. İnsanın yemek yemek istememesi çok güzel birseymis ya gerçekten. 😅 doktorum her gün yürüyeceksin dedi ben haftada 3 belki 4 gün yürüyüşe çıkabiliyorum. Oğlum 20 aylık ve çok yoruyor bu ara 😅 her gün çıkmam lazım

Merhaba arkadaslar.Dozları 7 günden önce deneyen oldu mu hic.Yani dozlarin arası en az 4 gün olmali yaziyor.4-5 günde bir kullanan var mı acaba?

Back
X