Zayıflama Serüvenim(103,2 kg dan 81 kg - 81 kg dende 65 kg düşüşüm)

verırız ıns canm hayatım bı yoluna gırse , valla gıptayla bakıyorum huzurlu bı hayat gecırenlere , 1 kepçe sıkıcık çorbası ıctım , bırde 1 bardak camlıca . aslında hıc yıyesım yoktuda annem zorla yedırdı . gecmıs olsun cnm ızmırde falan mı oturuyorsun , yasın kac kı hem ınsan hıssetıgıı yastadır :9:

çanakkalede yaşıyorum canım deniz kenarı baya nemli yani.. 28 yaşındayım ama dediğin gibi insan hissettiği yaştadır ben 40 küsür gibi hissediyorum .. bir huzura ersem belki 15 e inerim bir anda :9:ohh afiyet olsun çorba midenin ilacıdır .. :34:

harıkasın ,bastan sona okudum yazını ,zaten senı 80 89 topıgınden takıp edıyorum :) :)
bende 97 kgdan 83 kg düştüm ama bu surek epey uzun surdu.70 kg olmak ıstıyorum .
1 saat yuruyus bol su ve yesılcay tuketıyorum,1 saat kosubandında yuruyorum ,yurumeden oncede 1 kupa turk kahvesı ıcıyorum azıcık sütle bırlıkte.metabolızmamı hızlandırıyo cunku,ama su sıra bı ılerı bı gerı dırencını kıramıyorum bı onerın varmı arkadasım bana :16:

tsk ederım cnm benm , sende cok güzel kılo vermıssın . tebrık ederım ınsallah hedefine ulaşırsın cnm. canm o dırencı kırmak ıcın bıraz spor tarzını degıstır. yuruyus yerıne başka bı aktıvıte bul mesala.ve dıyet yapıyorsan dıyetı bırakıp normal yeme duzenıne gır , faydalı olacaktır tabı ıpın ucunu kaçırma :26:

çanakkalede yaşıyorum canım deniz kenarı baya nemli yani.. 28 yaşındayım ama dediğin gibi insan hissettiği yaştadır ben 40 küsür gibi hissediyorum .. bir huzura ersem belki 15 e inerim bir anda :9:ohh afiyet olsun çorba midenin ilacıdır .. :34:

evet ama cok güzel Çanakkale , bı kackere gelme fırsatım oldu. 23 yasındayım ben ama su sıralar 60 lık teyzeler gıbı hıssedıyorum kendımı. ah o huzuru ve mutluluğu bende ıstıyorum ama su sıralar hayatım cok karma karışık tabı bu kılomada etkılyor stres olunca kılolarda çakılıp kalıyor :50: saol cnm benm gel beraber olsun

aynen. ne yediğini biliyosun ne yiyeceğini.

inadına daha çok yiyesim geliyor. ben de bu sıra biraz spor biraz az yemeyle kilo vermeye çalışıyorum ama bakalım. inşallah olur. 10-12 kilo versem iyi hissedicem.:50:

aynen. ne yediğini biliyosun ne yiyeceğini.

inadına daha çok yiyesim geliyor. ben de bu sıra biraz spor biraz az yemeyle kilo vermeye çalışıyorum ama bakalım. inşallah olur. 10-12 kilo versem iyi hissedicem.:50:

verırsın cnm, ben herseyden yedım ama abartmadan, ve kalorısı yüksek olan seylerı yedıgım gun bıraz daha fazla hareket bıraz daha fazla su ıctım, ertesı gün ıse sebzeyle dengeledim , olay yedıgın besın kalorısını, aktıvıteyle harcadığım kaloriden az tutmakta başka hıcbırseysı yok

evet ama cok güzel Çanakkale , bı kackere gelme fırsatım oldu. 23 yasındayım ben ama su sıralar 60 lık teyzeler gıbı hıssedıyorum kendımı. ah o huzuru ve mutluluğu bende ıstıyorum ama su sıralar hayatım cok karma karışık tabı bu kılomada etkılyor stres olunca kılolarda çakılıp kalıyor :50: saol cnm benm gel beraber olsun

hayatımız huzur mutluluk ve başarıyla dolar inşallah tatlım ..bu günlerde geçer sabır herşeyin ilacı..:16:

bayıldım vallahi azmine maşallah :nazar: azim var da bende de irade yok be:50: .. sanrım benim de bi 20 kilo kadar fazlam var sabahları güzel başlıyorum da akşamları cort oluyor :(
Ama yazılanları okudum gaza geldim yine yılmayacağım bende :)

Saol cnm iradenede zamnla sahip olmayi ogreniyorsn. Sendw ogrenirsn
Ve umarim fazlaliklarindn kurtulursun
cnm
bayıldım vallahi azmine maşallah :nazar: azim var da bende de irade yok be:50: .. sanrım benim de bi 20 kilo kadar fazlam var sabahları güzel başlıyorum da akşamları cort oluyor :(
Ama yazılanları okudum gaza geldim yine yılmayacağım bende :)

Back
X