Merhaba bayanlar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 70 kiloyum yemek yapmayı ve yemeyi , değişik şeyler tatmayı seven biriyim . Tatlıya karşı aşırı bir düşkünlüğüm var . Bundan 1 yıl önce 86 kiloyla başladım diyet yolculuğuma dukan diyetiyle :) bir gün aynaya baktığımda kendimde bir gariplik hissettim yüzüme baktığımda gerçekten güzel bir kız olduğumu düşünüyordum ama vücuduma baktığımda aynı şeyleri düşünemiyordum malesef
önden 20 yaşındaydım ama arkadan belki 30 yaşındaydım . Ve değişmeye karar verdim ilk 10 kilomu dukan diyeti sayesinde verdim iyiki yapmışım diyorum. 76 kiloya düştüğümde hala kilomun fazla olduğunu biliyordum ve 2.kez dukan diyetime başladım 6 kilomu da öyle verdim tabii bol bol sporla vakit buldukça bisiklet sürdüm deli gibi yürüyordum ve tekrar bıraktım. Şimdi 70 kiloyum artık diyet yapmak istemiyorum sporu ve sağlıklı beslenmeyi hayat felsefem haline getirmek istiyorum . Bu yolda bana eşlik edecek bir çok arkadaş olduğunu düşünüyorum , yanılmıyorum değil mi ?
Şimdiki hedefim 60 kiloya düşmek ve sevdiğim insanla evlenmek , bol bol sporla ve sağlıklı beslenerek bana yoldaş olacak arkadaşlarımı arıyorum
Ben hazırım bayanlar siz de benimle birlikte bu yolculuğa var mısınız ?