zayıflama yolculuğum başlasınnn :))))

elmascan

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
280
3
16
35
Kahramanmaraş
Merhaba bayanlar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 70 kiloyum yemek yapmayı ve yemeyi , değişik şeyler tatmayı seven biriyim . Tatlıya karşı aşırı bir düşkünlüğüm var . Bundan 1 yıl önce 86 kiloyla başladım diyet yolculuğuma dukan diyetiyle :) bir gün aynaya baktığımda kendimde bir gariplik hissettim yüzüme baktığımda gerçekten güzel bir kız olduğumu düşünüyordum ama vücuduma baktığımda aynı şeyleri düşünemiyordum malesef :ssz: önden 20 yaşındaydım ama arkadan belki 30 yaşındaydım . Ve değişmeye karar verdim ilk 10 kilomu dukan diyeti sayesinde verdim iyiki yapmışım diyorum. 76 kiloya düştüğümde hala kilomun fazla olduğunu biliyordum ve 2.kez dukan diyetime başladım 6 kilomu da öyle verdim tabii bol bol sporla vakit buldukça bisiklet sürdüm deli gibi yürüyordum ve tekrar bıraktım. Şimdi 70 kiloyum artık diyet yapmak istemiyorum sporu ve sağlıklı beslenmeyi hayat felsefem haline getirmek istiyorum . Bu yolda bana eşlik edecek bir çok arkadaş olduğunu düşünüyorum , yanılmıyorum değil mi ? :1: Şimdiki hedefim 60 kiloya düşmek ve sevdiğim insanla evlenmek , bol bol sporla ve sağlıklı beslenerek bana yoldaş olacak arkadaşlarımı arıyorum

Ben hazırım bayanlar siz de benimle birlikte bu yolculuğa var mısınız ? :16:

bende dukancıydım. bırakınca fena oldum :5: yürürken popomun büyüdüğünü farkediyorum sağa doğru çektiriyo resmen . zayıflamak bnmde aklımda şu sıralar ama tam emin olamıyorum. çünkü sürekli ders çalıştığım için hareketsizim.

Merhaba bayanlar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 70 kiloyum yemek yapmayı ve yemeyi , değişik şeyler tatmayı seven biriyim . Tatlıya karşı aşırı bir düşkünlüğüm var . Bundan 1 yıl önce 86 kiloyla başladım diyet yolculuğuma dukan diyetiyle :) bir gün aynaya baktığımda kendimde bir gariplik hissettim yüzüme baktığımda gerçekten güzel bir kız olduğumu düşünüyordum ama vücuduma baktığımda aynı şeyleri düşünemiyordum malesef :ssz: önden 20 yaşındaydım ama arkadan belki 30 yaşındaydım . Ve değişmeye karar verdim ilk 10 kilomu dukan diyeti sayesinde verdim iyiki yapmışım diyorum. 76 kiloya düştüğümde hala kilomun fazla olduğunu biliyordum ve 2.kez dukan diyetime başladım 6 kilomu da öyle verdim tabii bol bol sporla vakit buldukça bisiklet sürdüm deli gibi yürüyordum ve tekrar bıraktım. Şimdi 70 kiloyum artık diyet yapmak istemiyorum sporu ve sağlıklı beslenmeyi hayat felsefem haline getirmek istiyorum . Bu yolda bana eşlik edecek bir çok arkadaş olduğunu düşünüyorum , yanılmıyorum değil mi ? :1: Şimdiki hedefim 60 kiloya düşmek ve sevdiğim insanla evlenmek , bol bol sporla ve sağlıklı beslenerek bana yoldaş olacak arkadaşlarımı arıyorum

Ben hazırım bayanlar siz de benimle birlikte bu yolculuğa var mısınız ? :16:

slm bende kilo vermek istiyorum gecen hafta karatay diyetine başladım ve 5 gunde 2 kilo verdim bunu denemeyi dusunmedin mi hiç... karatay diyeti die gecio ama bence diyet değil yaşam tarzı yani neyi nerde ne zaman ne kdr yemen gerektiğini bildin mi tmm iişte ben karatayın 3 kitabını aldım bi suru şey öğrendin yemekleri pişirirken bile onların faydassını öldürebiliyomuşsun..

ben messela pek inanarak başlamadım ama bi umut kitaplarını aldım evde spor yapabilmem için eliptik bisiklet aldım... gunde 2 öğün doya doya herşeyi yiyorum ve gunde 2 saate yakın bisiklete biniyorum 5 gunde 2kilo gitti bu şekilde buda beni heveslendirdi açıkca ... tavsiye ederim denemeni en azından kitaplarını okuman.... :1: :1:

iyi geceler..

bende dukancıydım. bırakınca fena oldum :5: yürürken popomun büyüdüğünü farkediyorum sağa doğru çektiriyo resmen . zayıflamak bnmde aklımda şu sıralar ama tam emin olamıyorum. çünkü sürekli ders çalıştığım için hareketsizim.

bende bıraktım ama değişen bişey olmadı bende üstüne kilo almadım aynı şekilde bende ders çalışıyorum kpss var ve üniversite dersleri ikisine bir çalışıyorum ama pilates yapabiliyorum günde 1 buçuk saat falan yani ben diyet yapmak değil de sağlıklı beslenmek ve bol spor yaparak kilolarımı vermek istiyorum kendime 4 ay verdim :) 10 kilo gidecek

bugünkü menümü de yazmak istiyorum sabah kahvaltısında bunları yedim.

domates , salatalık , beyaz peynir , yarım simit , açık çay

belki burda birbirimize destek olursak yediklerimizi içtiklerimizi yapmak istediklerimizi yazıp birbirmize doğrularımı yanlışlarımızı söyleyip başarabiliriz diye düşünüyorum :1:

slm bende kilo vermek istiyorum gecen hafta karatay diyetine başladım ve 5 gunde 2 kilo verdim bunu denemeyi dusunmedin mi hiç... karatay diyeti die gecio ama bence diyet değil yaşam tarzı yani neyi nerde ne zaman ne kdr yemen gerektiğini bildin mi tmm iişte ben karatayın 3 kitabını aldım bi suru şey öğrendin yemekleri pişirirken bile onların faydassını öldürebiliyomuşsun..

ben messela pek inanarak başlamadım ama bi umut kitaplarını aldım evde spor yapabilmem için eliptik bisiklet aldım... gunde 2 öğün doya doya herşeyi yiyorum ve gunde 2 saate yakın bisiklete biniyorum 5 gunde 2kilo gitti bu şekilde buda beni heveslendirdi açıkca ... tavsiye ederim denemeni en azından kitaplarını okuman.... :1: :1:

iyi geceler..

duymuştum ama bişeyden dolayı bana uygun gelmedi sanırım ben o listede yazanların neredeyse yarısını ancak yiyebilirim öyle düşünmüştüm yani yemek yemeyi severim ama çok da fazla yiyen bir insan değilim o biraz fazla geldi :1:

bende yoga ve pilates seti aldım her gün olmasa da haftada en az 3 - 4 kez yapabiliyorum karatay da öyle mesela benim daha önce yaptığım dukan diyeti gibi ben hızlı kilo vermek istemiyorum az az verip kalıcı kalsın istiyorum yani kısacası kendi beslenme tarzımı oluşturmak istiyorum bol bol spor yaparak :1:

ama yine de bir kez daha bakayım karatay diyetine

Selamlar,

Bende zayıflama azmiyle yarın başlıyorum. Sevgilim kasımda askere gidiyor,kısa dönem yapıcak inşallah,bende o dönene kadar tüm fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum. 25 yaşında 1.72 boyunda ve 85 kiloyum. hedefim 63 olmak. Umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız. Destek çok önemli

Selamlar,

Bende zayıflama azmiyle yarın başlıyorum. Sevgilim kasımda askere gidiyor,kısa dönem yapıcak inşallah,bende o dönene kadar tüm fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum. 25 yaşında 1.72 boyunda ve 85 kiloyum. hedefim 63 olmak. Umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız. Destek çok önemli

başladın mı canım ? 6 ayda tığ gibi olursun cidden inşallah hedefimize ulaşırız evet kesinlikle katılıyorum destek çok çok önemli :34:

kızlar bu aralar pek giremedim bayramdı sonrasıydı derken...

bugün yediklerimi yazıyorum

sabah 1 elma 1 mandalina 2 bardak su

öğlen yemek yemedim iştahım yoktu pek 1 bardak şekersiz kahve içtim

ara : 1 kase yoğurt

akşam : tavuk sote , salata (yağsız , tuzsuz ) yanında ayran

bugünkü sporumu da yazıyorum 20 dakika yürüyüş 15 dakika oryantal dans 40 dakika pilates ( ebru şallı ile )

gece yatmadan önce de 1 bardak şekersiz ılık süt içmeyi düşünüyorum

bugünkü menüm kızlar kimse topic ime uğramıyor pek ama ben en azından ne yediğimi yazıyorum belki bir bakmak isteyen olur diye :34:

kahvaltı : 1 elma 1 bardak süt

öğlen kahvaltılık bişeyler yedim bol domates salatalık zeytin peynir 3 bardak çay çay pek güzeldi :1:

ara öğün 1 kase yoğurt

akşam : kabak,domates ve havuçtan oluşmuş sebze yemeği , yanında haşlanmış tavuk ayran yemeğim hazır ama henüz yemedim saat 6 da yiyeceğim

bugünkü sporum : 1 saat pilates 50 ip atlama , 50 hula hop :8::9:

Eveeet şimdiii benim zayıflama yolculuğumm başlasınnn :KK73::KK9:

Back
X