Zayıflama yüzüğü

CinnamonQueen

N'oublie pas d'où tu viens.
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
6.664
2.417
448
Merhaba hanımlar aranızda hiç şu akupunktur etkili zayıflama yüzüklerinden kullanan var mı acaba merak ettim
Diyete başladım aslında kilolu değilim 54 kiloyum, 4 kg vermek istiyorum bunu da zaten diyetle sporla rahatlıkla verebilirim, spor da yapıyorum
ama benim sorunum sürekli yemek yeme isteği, boşluktan mıdır nedendir bilmiyorum sürekli bişeyler atıştırmak istiyorum
ama bu abur cubur merakı fazla kiloları beraberinde getirecek o yüzden buna dur demeliyim
araştırıyordum da internette bu yüzüklerin hipofiz bezini uyararak yağ oluşmasını önlediği falan yazıyordu
ve açlık hissini bastırdıgı yazıyor, birkaç da olumlu yorum görünce fiyatı da çok uygun zaten alıp deneyeyim dedim ama buraya da sormak istedim
var mıdır böyle bir ürün kullanıp da memnun kalan?

Yüzük takarak zayıflansaydı emin ol dünya bambaşka bir yer olurdu.

Yüzük takarak zayıflansaydı emin ol dünya bambaşka bir yer olurdu.

hıı bir de dünyanın dört bir yanında para içinde yüzen insanlar fit olmak için saatlerce spor yapıp yediklerine dikkat ediyorlar, bir bizim akıllılar kolay yoldan zayıflayacak...
herkesi aptal zannetme sendromu bir bitse bu salak zayıflama ürünleri de piyasadan silinecek de, nerdeee...

Haklısın ama hadi onlar piyasaya sürüyor bunu, böyle şeylere inananları anlamıyorum asıl.

Haklısın ama hadi onlar piyasaya sürüyor bunu, böyle şeylere inananları anlamıyorum asıl.

iste inanip alan insanlar olmasa bu piyasa da coker zaten, kimse boyle sacma seyleri almayacagi icin uretim de olmaz. ama ben diyet bolumunde yalandan bir baslik acip bilmemne otuyla 10 kilo verdim desem, ertesi gun herkes o otu arar.

Kkanma oyle seylere.kasimda 86kiloydum bugun itibariyle 73kilouum.ivir zivir yemedim catlayana kadar yemedim.gec saatte yemedim birazda kosu bandinda yurudum ortalama 3gunde yarim saat kadar.gercekten veriliyor.

iste inanip alan insanlar olmasa bu piyasa da coker zaten, kimse boyle sacma seyleri almayacagi icin uretim de olmaz. ama ben diyet bolumunde yalandan bir baslik acip bilmemne otuyla 10 kilo verdim desem, ertesi gun herkes o otu arar.

Az yiyip çok spor yapmak pek inandırıcı gelmiyor sanırsam

Boyun kaç acaba? Ben de 54 kiloyum. Kendimi kilolu hissedenlerdenim de.

Boyum 1.60 , ben kilolu hissetmiyorum kendimi de boğazımı tutamıyorum işte, 50 kiloya düşmek istiyorum artık bitki çayları, su falan öyle oyalayacağım kendimi hiç olumlu yorum gelmemiş :26: aslında ne güzeli sağlıklı beslenmeyi ve sporu yaşam tarzı haline getirmek ama ben sporu genelde yazın daha yogun yapabiliyorum.. Üniversiteye gidiyorum orada da fitness salonunda yuruyus bandinda falan yapabiliyorum bazen o da.. E haftasonu gezmeye çıkıyorum falan hadi hop fast-food restoranları kilolar alıyor başını gidiyor.. En iyisi az yemeyi yaşam tarzı olarak benimsemek.

Son düzenleme:

Spor her derde deva ya. Bir yaşam biçimi haline getirirsek çok iyi olur. 1.60 boyundayım ben de bu tesadüfler ne böyle?
Yemek yemeye bayılırım ya ben ama su içsem yarıyor.

Spor her derde deva ya. Bir yaşam biçimi haline getirirsek çok iyi olur. 1.60 boyundayım ben de bu tesadüfler ne böyle?
Yemek yemeye bayılırım ya ben ama su içsem yarıyor.

A ne tesadüf yaa yok o zaman siz de kilolu değilsiniz, benim basen kısmım sorunlu biraz o kadar, yemek yemeye bayılırım ben de.. bir kaç gündür diyet yapıyorum dışarıda restoranların önünden geçerken melül melül bakıyorum öyle.. spor çok etkili ama ya kesinlikle, yürüyüş yapıyorum her gün kondüsyon bisikleti de yapıyorum akşamları inanın çok farkettiriyor..

​
Ben de bir süre önce ameliyat geçirdim ondan spordan uzak kaldım. Normalde sporu çok severim. Göbeğim var benim de maalesef. Diyet yaparken aklımdan normalde yemeyeceğim yemekler bile geçiyor.

Valla yiyip, görüntüme bakıp mutsuz olacağıma; yemeyip yiyeceklere bakıp mutsuz olmayı tercih ediyorum
O ilaç, şu iğne falan hikaye ya boğazı tutmadıkça iyi görünemezsin.
Ben 1 sene olacak şeker, ekmek, pirinç tadını unuttum Fedakarlık şart

​

Ben de bir süre önce ameliyat geçirdim ondan spordan uzak kaldım. Normalde sporu çok severim. Göbeğim var benim de maalesef. Diyet yaparken aklımdan normalde yemeyeceğim yemekler bile geçiyor.

Geçmiş olsun... Ulaşılmaz hep çekici geliyor işte ben de bugün aşerdim resmen ama kararlıyım tutucam bogazımı

En iyisini yapıyorsunuz.. Ben de ekmek hiç yemiyordum bu aralar sulu yemeklerle yemeye başlamıştım gene yana bırakmam lazım..
Pilav falan yemem zaten cok evde de yapılmaz pek ama ekmek alınıyor her gün ya.. Aslında tamamen hayatımızdan cıkarmamız lazım, siz en iyisini yapmışsınız :)

Doğum günü pastamı yemedim Ve yaptığım bir diyet değil, çünkü süresi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…