Zayıflama

Nazot

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
136
0
116
İstanbul
Her geçen gün kilo veriyorum, uzun zamandır beni görmeyenler kaşık kadar yüzün kalmış artık kilo verme diyorlar ama kilolar arkadan hiiç gitmiyor. Hep orada kalıyorlar ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. Geçenlerde instagramda fotoğraflara bakarken 'ultimate body applicator' diye bir şey gördüm ve araştırdım. Biraz tuhaf geldi ama herkesin memnun kalıyor olması inancımı arttırdı. Türkiyede şu an satışı yok ama tvshop bunun bir benzerini satıyor shape changer detox wrap. Acaba aranızda kullanan var mı?

yürümeyi deneyin inan faydasını görürsünüz ..yediklerime çok dikkat etmiyorum..ama aklıma geldikce bol bol su içiyorum ve her sabah pazar günü ve yağmurlu sabahlarda hariç tempolu 20 dk.da stada gidiyorum.. en az 5 en fazla 10 tur yürüyüp aletlerde çalışıyorum.. sonra ewe dönüş tekrar 20 dk. yürüme mesafesi sürüyo ve sonuç 1,5 ayda sadece kalçadan 5 cm inceldim..

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

yürümeyi deneyin inan faydasını görürsünüz ..yediklerime çok dikkat etmiyorum..ama aklıma geldikce bol bol su içiyorum ve her sabah pazar günü ve yağmurlu sabahlarda hariç tempolu 20 dk.da stada gidiyorum.. en az 5 en fazla 10 tur yürüyüp aletlerde çalışıyorum.. sonra ewe dönüş tekrar 20 dk. yürüme mesafesi sürüyo ve sonuç 1,5 ayda sadece kalçadan 5 cm inceldim..

Yürüyorum hatta yarım saate yakın koşuyorum ama olmayınca olmuyor sanırım yani her yerden gitti ama orada kaldı napacağımı bilmemekteyim artık :/

Anlıyorum senı :/ bende dıyet yapınca hep ustten gıder alttan eser yok cok sınır oluyorum ya ama spor yapmaya devam et ben de kosuyla verdım 44 bedendım delı gıbı spor yaptım 40 a dusmustum benım ıcın buyuk bı basarı baya gıtmıstı kalca bolgem ama tabı salldım ve yedım yıne eskı halıme dondum gıbı bısey yıne sporla ınceltıcem o bolgeyı baska care yok :)

Back
X