Hatunlar ,şimdi bu topik bizi kısa sürede hem güzelleştirip hem zayıflatacak :) yapacağımız şey şu; toplamda 17.956 ya samed , 112.896 ya musavvir çekeceğiz .bu esmaların gücü çok büyük zaten ,bolluk bereket şans yağacak evlerimizebir liste yapacağız herkesin okuması gereken sayıyı tesbit etmek için .sonra.da okuyacağız ..kimler katılmak ister bakalıımm
@Hazal ,stanki M melly_mell C Cemrecoksever Butterflyy34 segazel Namaria @Ugur_bocegim @ruzgar_02 @Tospaagtd Karbeyaz06 Cakmamarliyn piskKo rudecute katılmak ister misiniz hanımlar
O halde bizdeki fazla kilolar sana gitsin diye dua edelim ,yabancıya gitmesinnGüzelleşme kısmı tamam da bacım ben zayıflamasam da kilo alsam olur mu?
Tamam canım ,isterseniz dilek ağacı şeklinde de yapabiliriz bunu ,herkes okuyabildikçe takar ,bildirim yaparBisquits canim nolur kusura bakma ama düzenli listeye katilmaya soz veremiycem biraz yogunlugum, duzensizligim var bu ara söz verip mahcup olmak istemem.
Canım oldurmamaya çalışalım ,dilek ağacı şeklinde de olur ,herkes okudukça bildirir ama 300 de olsa 500 de olsa hergün çekilmeliBisquits canım okumalar ağır olmayacaksa yani günde 1000 okuma gibi olacaksa yapabilirim ama fazlasını çalıştığım için ve diğer okumalarım olduğu için yetiştiremem yoksa çok isterim katılmayı kilolarımızdan kurtulmayı :))
Süpersin canım benimCnm katılmam mı ekle beni hemen
Hoş geldin tatlımMerhaba,ben de katılabilirim...
Hoşbulduk:)Hoş geldin tatlım
Bana uyar ama 5 kilodan fazlasını alamamO halde bizdeki fazla kilolar sana gitsin diye dua edelim ,yabancıya gitmesinn
Tamam canım ,isterseniz dilek ağacı şeklinde de yapabiliriz bunu ,herkes okuyabildikçe takar ,bildirim yapar
Oooo inan ozledim seni burdayim tabikide varim ama agir okuma olmasin calidiyorum canimR roseistan B bitutampapatyaftemiz BLUEGREENBLUE pofu Cuel C cerende smykmy GirLookingForLove myzt hanımlar katılmak ister misiniz
Katılırım@Hazal ,stanki M melly_mell C Cemrecoksever Butterflyy34 segazel Namaria @Ugur_bocegim @ruzgar_02 @Tospaagtd Karbeyaz06 Cakmamarliyn piskKo rudecute katılmak ister misiniz hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?