valla n yalan söyleyeyım sevgılım benı terketmıstı. hemde hersey cok guzel gıderken.bana asık oldugunu benı sevdıgını soylerken. ayrılırken bıle hıc unutmuyorum aglamıstı.sonra kendımce endıselere kapıldm. sanırım kılomdan dolayı. evet zaten kılomu yıllardır problem yapıyordum. hem ırı kemıklıyım hemde 65 kıloyum. dayanamadım gıttım spora yazıldım bıras kendı capımda abur cuburu kestım derken 65 ten 59 a ındım. bır ay sonra bıraktım sporu normal yasama gerı dondum 58-59 gıdıp gelıyordu kılom.sonra barıstık tabı bız bununla . dondu bana yıne.hemde degısmıs bı sekılde buldu benı o kadar sasırdıkı. kadın ısterse herseyı yapıyor yanı. bu olaylar bıde kıs ayında oluyor dusunun. sonra dukan diyetine basladım suan 55 e ındım. inşallah 48 e inerım diye düşünüyorum. ve suan herkes cok zayıfladıgımı düşünüyor. 10 kilo verdim kızlar ama nasıl farkediyor giysilerde bile. 42-44 beden giyen ben şimdi 38 beden giyiyorum.gecen yaz yeni aldığım sortları bi iki defa giymiştim. bu sene belimden düşüyor kemer aldım bi kaç tane. siz düşünün :)))ama sevgilime tteşekkür borcluyum
üniversiteye başladığım yıl en samimi arkadaşım 80 kilo civarlarındaydı bi sevgilisi vardı çocuk daha zayıftı sırf onun için zayıflamaya karar verdi..
60a düştü yaklaşık 7-8 ayda.. zaten uzun boylu bi kızdı fıstık gibi oldu kendine güveni geldi hatta o sevgilisini de bıraktı:)
vay be diyerek iziledim gelişimi.. ama kilolu hali arkadaş olarak daha iyiydi aramız bozuldu:))
Sen de zayıfla bizim de aramız bozulsun : )
kızlar bende öss stresiyle 72 kiloya kadar çıkmştım sonra pilatesi keşfettim yürüyüş ve pilatesle 1 ay gbi bi sürede 65 e indim öyle düzenli yapmadım yemeğime de dikkat etmedim yani çok .. sonra sevgilime nasıl bi fizik hayal ediyosun dedim öyle aklıma esti .. işte beli ince olucak dedi ellerini açtı böyle sarınca elin kavrayacak tüm belini dedi nasıl kötü oldum anlatamambu da yakın bi tarihte oldu zaten şimdi hedefim 55 kiloya düşmek .. boyum 1.65 ..20 yaşındaym .. belimde 70 cm ama 60 cm olucak işte görsün ince beli.. çok moralim bozuk ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?