Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

iyi yapmışsın cnm bazı şeyleri önden pat pat söylemesi tuhafdı zaten. Yine doğru karar verdin mervecim seni yorucak bir ilişki kendi kendine önden mesaj veriyor zaten

kızlaR slm ben yine menümü yazıp çıkıcam geçmişi zor okudum valla
sabah-
1br şekersiz çay
1.5 dilim ekmek,1kk peyir
1salatalık
kavrulmuş salça
ara-yeşil çay,üzüm
öğle-1kase çorba,salata
ara-1mandlin
akşamki menm belli değil henüz.
dün akşam girememiştim onuda yazayım
1kase tavuklu çorba,bol marul salatası
6y.k pilav+fırında patatesli tavuk yanında ayran
ara-1dilim kavun

iyi yapmışsın cnm bazı şeyleri önden pat pat söylemesi tuhafdı zaten. Yine doğru karar verdin mervecim seni yorucak bir ilişki kendi kendine önden mesaj veriyor zaten

haklısın canım baştan herşeyin rengi belliydi aslında ama yinede nolursa olsun kendinden daha tecrübeli birinden fikir almak önemli.kendinden 2 yaşta büyük olsa mutlaka senden fazla bişey biliyodur ben her zaman bunu savunurum.herşey için teşekkür ederim.iyiki başlamadan bitti.yoksa üzülürdüm bu da yetmezmiş gibi bütük akrabalar duyardı.hayırlısı deilmiş.

Afiyet olsun canım opuyorumnanaktan

Naf İrmik helvası

1 bardak irmik
1 bardak su
1 bardak süt
2 bardak şeker( tatlı seversen)
1 paket fıstık
125 gr margarin (ben 100 gr )

NaF'ın irmik helvası he :roflol: :roflol:

kizlar laptopum bozuldu. suan annemdeyim. cuma gunude gelecegim anneme. o zaman insallah bildirimi yapacagim. egerki yapamazsam bilinki cuma gelemedim anneme. zaten cumarteside viyanaya gidecem... optuum herkezi...bugun birdaha giremem sanirim...
Tamam canım sıkma kendini olumunekankayizsmile inşallah düzelir bilgisayarın boshayallersmile

kızlar misafirim gelcek yeni haber verdi kolay bi kurabiye tarifi bilen varmıbayanssulusmile

Yapmışsındır bile sempatiksalakcinni ne kurabiyesi yaptın söyle bakim sempatiksalakcinni

Tamam canım kaydirigubbakcemile5

naf paket mi getirmiyo heralde indirim yapmıyolar kendileri kaybeder..

selam nihancım

Fiyatta anlaşamıyoruz canım 7-8 TL diyo tabldota ee ben ayda 250 TL yemeğe mi vericem boshayallersmile evden getiriyoruz bizde kızlarla zemuszemus

Slm kızlar.
Sabah çok pis yedim hiç saymiyim en iyisi

Say bakalım neler yidin sempatiksalakcinni

öğle:
4 y.k pilav
büyük bi parça haşlanmış tavuk göğsü
çok çok bol salata...

örnek günlere geri döneyimm boshayallersmile

Örnek olmuş gerçekten kaydirigubbakcemile2 bende akşama tavuk köftesi yapıcam sempatiksalakcinni merveden duydum geçen gün ilk defa yapıcam bakalım tarif bakıyorum sempatiksalakcinni

Duş alıp çıkmasaydın gelince alsaydın keşke canım hasta olmayasın sonra boshayallersmile

kızlar ben bir dilim pasta yedim mafoldumben

Neliydi sempatiksalakcinni

kızlar size bi derdimi anlatmıştım fikir istemştim.kabul etmedim o mesele kapandı

Hayırlısı olsun mervecim a.s.

O çocuk kendine çok güveniyodu gerçekten :umursamaz: kendini ne sanıyorsa artık :mymeka: boşver hayatım olumunekankayizsmile

Sen neden evde izlemiyosun yaprak dökümünü sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

öğlen yemeğim pastırmalı yumurta 1 dilim t.buğday. Akşama daha karar vermedim ne yapsam bilemiyorum artık

Pastırmaya sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni bende pazar günü kahvaltıya düşünüyorum bakalım :kedi: afiyet olsun cnm boshayallersmile

Hiç saymiyim Nafcım.Hele birde akşam yediklerimi bilsen yazmıştım yukarı

Vayy vayy kevsercimm aksatmıyorsun öğünlerini tebrikler :lepi:

Evet canım başlamadan bitmesi iyi olmuş gerçekten zaten bir ilişkiden yeni çıktın bu ilişki seni daha da yıpratabilirdi olumunekankayizsmile

hadi çıktım çikolata soslu tavuk göyüslerim benim

Gülegüle domates soslu karışık kızartmam :roflol: :roflol: :roflol:

Hiç saymiyim Nafcım.Hele birde akşam yediklerimi bilsen yazmıştım yukarı

Gördüm gördüm sempatiksalakcinni aklıma benim menüler geldi hemen yazayım bende boshayallersmile

Sağol cnm Dün kuru fasülye pastırmalıydı bende biraz ayırmıştım yumurta kırarız diye yerimseniben

dün öğle
tek tavuk şiş
3 yk pilav
salata
ayran

akşam
patlamış mısır ve 1.5 bardak boza :kedi: yemek yemedim canım istemedi :kedi:

bugün sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 yumurta ( tavada )
1 kk peynir
salatalık
3 zeytin
şekersiz çay

limonlu yeşil çay

öğle
1 tabak salçalı peynirli makarna
şekersiz çay

şimdi ara öğün 8-10 fındık boshayallersmile

Afiyet olsun
Makarna :sinifsinif: :sinifsinif: Akşama yapsam mı acaba CADIARZU

yapıcam galiba ben ne zamandır yemiyorum sempatiksalakcinni Sade yaparım az yağlı yoğurtla yirim normal boyutta bir tabakla :) kaydirigubbakcemile2 hem bu gün yürüyüş de yaptım

Yap yap yoksa insanın beynini kemiriyo bu makarna eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile yapsam mı yapmasam mı diye düşünmekten yemiş kadar kalori alıyorum zaten :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…