- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #23.581
tinkerbelcim sevgilisi olunca öpermiş istediği gibi öyle diyo.yaa tamam öper ama bunu bu şekilde emrivaki gibi dile getirmesi bana çok ters geldi.akraba olmamıza rağmen ilerde yüzyüze gelcemizin hesabını yapmıyo hiç bende olmaz bu iş yüzünü bile görmek istemiyorum senin dedim.seni yanlış tanımışım dwedim ve kapandı konu
kızlar sabah 20 dk yürüdüm.bi 20 dk daha şöyle dolaşim ben en iyisi.hızlı hızlı yrüyorum mağazaların dışına baka baka cadde boyu iyi oluyo.ordanda akrabaya geçerim.yaprak dökümü bitene kadar gelmem bu akşam eve hepinizi öptüm
iyi yapmışsın cnm bazı şeyleri önden pat pat söylemesi tuhafdı zaten. Yine doğru karar verdin mervecim seni yorucak bir ilişki kendi kendine önden mesaj veriyor zaten
günaydın
Önce akşam ki menümü yazıyım
2 y.kaşığı pastırmalı kuru fasülye, 1 y. kaşığı pilav 2 biber turşusU ve irmik helvası .İrmik helvası çok güzel oldu buarada. Nafcım eşim tam kıvamı dedi.Dediğimiz gibi de ben sadece şekeri 1,5 bardak koydum çok tatlı sevmediğimiz için
Bu sabah 1 dilim t. buğday ekmeğine krem peynir ve zeytin ezmesi sürüp yedim Şekersiz çay Birazdan da mandalina yerim
Naf İrmik helvası
1 bardak irmik
1 bardak su
1 bardak süt
2 bardak şeker( tatlı seversen)
1 paket fıstık
125 gr margarin (ben 100 gr )
Tamam canım sıkma kendini olumunekankayizsmile inşallah düzelir bilgisayarın boshayallersmilekizlar laptopum bozuldu. suan annemdeyim. cuma gunude gelecegim anneme. o zaman insallah bildirimi yapacagim. egerki yapamazsam bilinki cuma gelemedim anneme. zaten cumarteside viyanaya gidecem... optuum herkezi...bugun birdaha giremem sanirim...
kızlar misafirim gelcek yeni haber verdi kolay bi kurabiye tarifi bilen varmıbayanssulusmile
merve_52, angel2030, aygün2008+, nihan86, Olala, semraalpak
selam kızlarr ben geldiimmmm.kahvaltıda 4-5 çatal patates kızartması 2 kk beyaz peynir,bi dilim jambon ve çay
ara 2 bardak çay
öğlen:4-5 kaşık taze fasulye
ara bi mandalina
akşama bi akrabamızdayım.yarın yazarım.
he nafcım regl oldum.bu hafta bildirim yapmicam
naf paket mi getirmiyo heralde indirim yapmıyolar kendileri kaybeder..
selam nihancım
Slm kızlar.
Sabah çok pis yedim hiç saymiyim en iyisi
öğle:
4 y.k pilav
büyük bi parça haşlanmış tavuk göğsü
çok çok bol salata...
örnek günlere geri döneyimm boshayallersmile
laledevrindenim, nihan86, oyelken+, sel+, tinkerbell2+
kızlar görüşürüz
duş alıp yürüyüşe çıkmayı planlıyorum uzun yürücem bugün inş..
bu arada niveanın soyulan maskesini yaptım mavi olan beğendim tavsiye ederim..
kızlar ben bir dilim pasta yedim mafoldumben
kızlar size bi derdimi anlatmıştım fikir istemştim.kabul etmedim o mesele kapandı
tinkerbelcim sevgilisi olunca öpermiş istediği gibi öyle diyo.yaa tamam öper ama bunu bu şekilde emrivaki gibi dile getirmesi bana çok ters geldi.akraba olmamıza rağmen ilerde yüzyüze gelcemizin hesabını yapmıyo hiç bende olmaz bu iş yüzünü bile görmek istemiyorum senin dedim.seni yanlış tanımışım dwedim ve kapandı konu
kızlar sabah 20 dk yürüdüm.bi 20 dk daha şöyle dolaşim ben en iyisi.hızlı hızlı yrüyorum mağazaların dışına baka baka cadde boyu iyi oluyo.ordanda akrabaya geçerim.yaprak dökümü bitene kadar gelmem bu akşam eve hepinizi öptüm
öğlen yemeğim pastırmalı yumurta 1 dilim t.buğday. Akşama daha karar vermedim ne yapsam bilemiyorum artık
kızlaR slm ben yine menümü yazıp çıkıcam geçmişi zor okudum valla
sabah-
1br şekersiz çay
1.5 dilim ekmek,1kk peyir
1salatalık
kavrulmuş salça
ara-yeşil çay,üzüm
öğle-1kase çorba,salata
ara-1mandlin
akşamki menm belli değil henüz.
dün akşam girememiştim onuda yazayım
1kase tavuklu çorba,bol marul salatası
6y.k pilav+fırında patatesli tavuk yanında ayran
ara-1dilim kavun
haklısın canım baştan herşeyin rengi belliydi aslında ama yinede nolursa olsun kendinden daha tecrübeli birinden fikir almak önemli.kendinden 2 yaşta büyük olsa mutlaka senden fazla bişey biliyodur ben her zaman bunu savunurum.herşey için teşekkür ederim.iyiki başlamadan bitti.yoksa üzülürdüm bu da yetmezmiş gibi bütük akrabalar duyardı.hayırlısı deilmiş.
hadi çıktım çikolata soslu tavuk göyüslerim benim
Hiç saymiyim Nafcım.Hele birde akşam yediklerimi bilsen yazmıştım yukarı
ohhh pastalar kekler hobiler bende metro çikolatadan bir ısırık alınca vicdan azabı yaşıyorum niye yaşıyorsam laelaelaelaelae
Afiyet olsun canım opuyorumnanaktan
NaF'ın irmik helvası he :roflol: :roflol:
heehhe tarif defterime de öyle yazdım kaydirigubbakcemile3
Tamam canım sıkma kendini olumunekankayizsmile inşallah düzelir bilgisayarın boshayallersmile
Yapmışsındır bile sempatiksalakcinni ne kurabiyesi yaptın söyle bakim sempatiksalakcinni
Tamam canım kaydirigubbakcemile5
Fiyatta anlaşamıyoruz canım 7-8 TL diyo tabldota ee ben ayda 250 TL yemeğe mi vericem boshayallersmile evden getiriyoruz bizde kızlarla zemuszemus
Say bakalım neler yidin sempatiksalakcinni
Örnek olmuş gerçekten kaydirigubbakcemile2 bende akşama tavuk köftesi yapıcam sempatiksalakcinni merveden duydum geçen gün ilk defa yapıcam bakalım tarif bakıyorum sempatiksalakcinni
Duş alıp çıkmasaydın gelince alsaydın keşke canım hasta olmayasın sonra boshayallersmile
Neliydi sempatiksalakcinni
Hayırlısı olsun mervecim a.s.
O çocuk kendine çok güveniyodu gerçekten :umursamaz: kendini ne sanıyorsa artık :mymeka: boşver hayatım olumunekankayizsmile
Sen neden evde izlemiyosun yaprak dökümünü sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Pastırmaya sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni bende pazar günü kahvaltıya düşünüyorum bakalım :kedi: afiyet olsun cnm boshayallersmile
Afiyet olsundün öğle
tek tavuk şiş
3 yk pilav
salata
ayran
akşam
patlamış mısır ve 1.5 bardak boza :kedi: yemek yemedim canım istemedi :kedi:
bugün sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 yumurta ( tavada )
1 kk peynir
salatalık
3 zeytin
şekersiz çay
limonlu yeşil çay
öğle
1 tabak salçalı peynirli makarna
şekersiz çay
şimdi ara öğün 8-10 fındık boshayallersmile
Afiyet olsun
Makarna :sinifsinif: :sinifsinif: Akşama yapsam mı acaba CADIARZU
Sağol canım boshayallersmile benide olala ayarttı sonunda yedim rahatladım :kedi:
yapıcam galiba ben ne zamandır yemiyorum sempatiksalakcinni Sade yaparım az yağlı yoğurtla yirim normal boyutta bir tabakla :) kaydirigubbakcemile2 hem bu gün yürüyüş de yaptım
Yap yap yoksa insanın beynini kemiriyo bu makarna eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile yapsam mı yapmasam mı diye düşünmekten yemiş kadar kalori alıyorum zaten :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?