Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kizlar laptopum bozuldu. suan annemdeyim. cuma gunude gelecegim anneme. o zaman insallah bildirimi yapacagim. egerki yapamazsam bilinki cuma gelemedim anneme. zaten cumarteside viyanaya gidecem... optuum herkezi...bugun birdaha giremem sanirim...

selam kızlar öğlen eve gidemedim işlerden yetişemedim işyerimde evime baya uzak burda yemek zorunda kaldım
yarım peynirli tost
bide ayran

3 çorba kaşığı pudra şekeri 1 pak margarin 1 çay brd sıvı yağ 1 çay kaşığı k.tozu aldığı kadar un margarin yumuşak olcak
canım bu ağızda dağılan kurabiyeler olurya onlardan ben çok severim bu kurabiyeyi 20 dakikada pişiyor 175 dereceli fırında 20 dk pişir fırını kapa içinde dinlensin

üzerini damla çikolata ile fırına koymadan önce süsleyebilrsin aygüncüm veya pudra şekeride olur fırından çıkıp soğuduktan sonra,, çok katı olmasın hamuru elinede yapışmasın eğer yapmayı düşünürsen aklında bulunsun canım

sağol canım benim.1 paket margarine takıldım ben hiç margarin kullanmamda sıvıyağla yapsam olmazmıki.

sıvı yağda olur canım bende margarin kullanmadığımda hamileyken mesela sıvı yağla yapmıştım 1 pak margarin yerine 1 su brd sıvı yağ koy. canım yağı ne kadar çok koyarsan okadar çok olur kurabiyen yağına görede pudra şekerini ayarlayabilirsin.

merve_52, angel2030, aygün2008+, nihan86, Olala, semraalpak

selam kızlarr ben geldiimmmm.kahvaltıda 4-5 çatal patates kızartması 2 kk beyaz peynir,bi dilim jambon ve çay

ara 2 bardak çay

öğlen:4-5 kaşık taze fasulye

ara bi mandalina

akşama bi akrabamızdayım.yarın yazarım.

he nafcım regl oldum.bu hafta bildirim yapmicam

yanlız canım 20 dakikadn fazla tutma kurabiyelerin beyaz olması lazım başta pimemiş gibi gelir 15. dk dinlendirince tam kıvamında oluyor.

Merhaba Ben Herbalife Distribitörüyüm. Herbalife gıda takviyeleri sayesinde 13 kilo 4 ayda sonuç aldım. Sağlığımın değerini ürünler sayesinde kat ve kat anladım. Herbalife hakkında soru sormak isterseniz ,elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım.

nihan senin kurabiyelerin tarifini alırım sonra tekrar
benimkiler sert oluyo.. heralde sıvı ve az yağ koyduğumdan..

hoş geldin canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…