Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kaydirigubbakcemile2 müjde 400 gr artık bende değil gitti 73,600 oldum hihoyyyt:sm_cool:
Affınıza sığınarak soruyorum daha önce bu topikte paylaşımda bulunmuşmuydunuz anımsayamadım fisfisfis

Yeşil çay içiyorummmm odamı değiştirdik akşamdan beri dağanık hala heryer kablo
Afiyet olsun bebikim olumunekankayizsmile

mandalinaları götürüyorum
rejim yapmadığım dönemlerde yüzüne bakmadığım şeyler
meyve,diet bisküvü
diet döneminde bana pasta gibi geliyor aklinialirimsmile
Anamm iyi hatırlattın kız bende getirmiştim yiyim bari sempatiksalakcinni

aynen ya
ah ah pastalar profiteroller gözümün önünde
şimdi önümüz bayram kızlar her gittiğimiz yer tatlı koycak
ayvayı yedik heeyvahedigeldismile
Kurban bayramı bence tatlıdan çok et çıkacak önümüze sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

annemin bir lafı var ekmeksiz yiyin yavrum ekmeksiz yiyinn :roflol: öyle olucak herhalde :roflol: :roflol:

ben hayır demeyi çok güzel beceriyorum valla ..
kırmadan :)
millette alıştı
kadrolu dietçiyim:)

Şimdi yedim geldim diyorum ben hepsine sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni şeker bayramında ağzıma tatlı değmedi düşün artık :roflol: :roflol:

bende bi bahane bulcam artık ya
gittiğimiz heryerde tatlı kaç kalori olur tahmin bile edemiyorum he

3 Kilo alırız o kaloriyle :roflol: artık bayram ziyaretlerini koşarak yaparız eritelim diye :roflol: :roflol:

kurban bayramı maratonu:roflol: soranlara nefes nefese yediklerimi eritiyom deriz:roflol:
naf nen make yok ortalarda çok yemek yemekten patladımı kıs

:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin naf ne güldüm Benimkilerde öyle der kesin ekmeksiz yiyin ekmesiz bişeycik olmaz kaydirigubbakcemile3

kurban bayramı maratonu:roflol: soranlara nefes nefese yediklerimi eritiyom deriz:roflol:
naf nen make yok ortalarda çok yemek yemekten patladımı kıs
:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin naf ne güldüm Benimkilerde öyle der kesin ekmeksiz yiyin ekmesiz bişeycik olmaz kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:

Ayy çok güldümmm :icecream:

Make' in mapıstan çıktıktan sonra psikolojisi bozuldu bende nihancım pek görünmüyo ortalıkta aklinialirimsmile

müge anlı topiğinde gezip duruyo gelsin biz onun psikolojisini düzeltirizaklinialirimsmile

O kadını izliyosa kesin bozulmuştur psikolojisi :tomato: gündem değiştirmek için kaçamak mı yapsak ne yapsak sırnaşık şey

O kadını izliyosa kesin bozulmuştur psikolojisi :tomato: gündem değiştirmek için kaçamak mı yapsak ne yapsak sırnaşık şey

bence kaçamak yapmıyoz diye sinir oluyor mapusta okadar ceza düşündü hiç birini deneyemedi üzerimizde:roflol::roflol:

şimci gecen yaz kilo almıştım 56 olmuştum kilo oturmadan veriyim diye düşünürkene
sevgilim ben terk etti verdim mi ben 1 haftada 5 kg en dar kotum dötümden düşüyo
abimler bizde o zaman
yenge dedim kek yap ıslak kek
namıssız çok güzel yapar
aldım tepsiyi önüme yiyom zira 51 halim hiç hosuma gitmedi kemiklerimi sayıyodum yüzüm annemin dediğine göre fare kadar kalmıştı
kekleri ağzıma atarkene yengem ne dese begenirsiniz
abatu hala rejim mi yapıyosun
evet yenge dedim rejim yapıyom :)
hatunun inmek istediği beden 46 :) şu ankini sormayın sölemicem.
ilkokul 4 teki yeğenim obez olcak yakında
liseye giden ise benim kıyafetlerime zor sıgıyo :)
abimse 8 aylık hamile izlenimi veriyo
şimci söleyin ben bu evden kilo almadan nasıl cıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…