- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #24.101
aynen ya
ah ah pastalar profiteroller gözümün önünde
şimdi önümüz bayram kızlar her gittiğimiz yer tatlı koycak
ayvayı yedik heeyvahedigeldismile
ben hayır demeyi çok güzel beceriyorum valla ..
kırmadan :)
millette alıştı
kadrolu dietçiyim:)
bende bi bahane bulcam artık ya
gittiğimiz heryerde tatlı kaç kalori olur tahmin bile edemiyorum he
aman aman dikkat bayramlar tehlikeli
ben bide abimin yanına gidiyorum
ailece habire yiyolar
sürekli börek çörek oluyo
napcam bilmiyom
:)
Affınıza sığınarak soruyorum daha önce bu topikte paylaşımda bulunmuşmuydunuz anımsayamadım fisfisfiskaydirigubbakcemile2 müjde 400 gr artık bende değil gitti 73,600 oldum hihoyyyt:sm_cool:
Afiyet olsun bebikim olumunekankayizsmileYeşil çay içiyorummmm odamı değiştirdik akşamdan beri dağanık hala heryer kablo
Anamm iyi hatırlattın kız bende getirmiştim yiyim bari sempatiksalakcinnimandalinaları götürüyorum
rejim yapmadığım dönemlerde yüzüne bakmadığım şeyler
meyve,diet bisküvü
diet döneminde bana pasta gibi geliyor aklinialirimsmile
Kurban bayramı bence tatlıdan çok et çıkacak önümüze sempatiksalakcinni sempatiksalakcinniaynen ya
ah ah pastalar profiteroller gözümün önünde
şimdi önümüz bayram kızlar her gittiğimiz yer tatlı koycak
ayvayı yedik heeyvahedigeldismile
ben hayır demeyi çok güzel beceriyorum valla ..
kırmadan :)
millette alıştı
kadrolu dietçiyim:)
bende bi bahane bulcam artık ya
gittiğimiz heryerde tatlı kaç kalori olur tahmin bile edemiyorum he
Affınıza sığınarak soruyorum daha önce bu topikte paylaşımda bulunmuşmuydunuz anımsayamadım fisfisfis
Afiyet olsun bebikim olumunekankayizsmile
Anamm iyi hatırlattın kız bende getirmiştim yiyim bari sempatiksalakcinni
Kurban bayramı bence tatlıdan çok et çıkacak önümüze sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
annemin bir lafı var ekmeksiz yiyin yavrum ekmeksiz yiyinn :roflol: öyle olucak herhalde :roflol: :roflol:
Şimdi yedim geldim diyorum ben hepsine sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni şeker bayramında ağzıma tatlı değmedi düşün artık :roflol: :roflol:
3 Kilo alırız o kaloriyle :roflol: artık bayram ziyaretlerini koşarak yaparız eritelim diye :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin naf ne güldüm Benimkilerde öyle der kesin ekmeksiz yiyin ekmesiz bişeycik olmaz kaydirigubbakcemile3
aman aman dikkat bayramlar tehlikeli
ben bide abimin yanına gidiyorum
ailece habire yiyolar
sürekli börek çörek oluyo
napcam bilmiyom
:)
:roflol: :roflol: :roflol:kurban bayramı maratonu:roflol: soranlara nefes nefese yediklerimi eritiyom deriz:roflol:
naf nen make yok ortalarda çok yemek yemekten patladımı kıs
:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin naf ne güldüm Benimkilerde öyle der kesin ekmeksiz yiyin ekmesiz bişeycik olmaz kaydirigubbakcemile3
müge anlı topiğinde gezip duruyo gelsin biz onun psikolojisini düzeltirizaklinialirimsmile
O kadını izliyosa kesin bozulmuştur psikolojisi :tomato: gündem değiştirmek için kaçamak mı yapsak ne yapsak sırnaşık şey
Bizde öyle oluruz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?