Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ay canım benim benim benim eşimde öyle boyma yiyor adam onu yiyor bunu yiyor gidiyoruz bir yere bir şeyler söylüyor banada zorla yediyor sonra zaten benim mide kabul etmiyor tıka basa dolduruyor sonra midem bulanınca yine paralar boşa gitti senyemeseydin ben yeseydim senin kinide keşke diyor. Adam yiyor yiyor mama çıta gibi ya sinir oluyorÇok üzgünüm çoook

kuşum ben kiloykene 90 giyiyodum ..
bi badi giyiyodum insanlar yüzüme bakmıyodu göğüslerime bakmaktan ..
53-54 oldugumdan beri 80b giyiyorum ..
yani kilolayla beraber kücüldü benim memikler ..
şimci ilaç sağolsun kafam kadar yaptı :2:
bide ben 67 erkeğin için 3 bayan çalışıyom

Neden kullanıyorsun canım boshayallersmile

slm kızlar ben kilo bildirimi yapıyım 71 kiloyum ve bugün regle oldummmmm:ecrin_bebek:

tolina regl dönemindeysen bildirimini almayayım haftaya alırım :kedi: bide ben hatırlayamadım daha önce söylediysen başlangıç ve hedef kilonu alabilirmiyim :kedi:

Ah ah 36 lık günlerimi özledim
İnanmayacaksınız ama ben bir zamanlar small giyiyordum yaa

Bende

maşallah kızlar yaniohaoldumsmile

Evet bencede maşallah hayır olan var olamayan var söylüyosunuz canımın çekiyo :roflol: :roflol: :roflol:

valla çıta değil ..
göbek büyüdü ..
neymiş hep hayaliymiş göbekli olmak ..
aha dedim o göbek gitmesin terkederim seni

bide kilolu kadın sevmiyo laf söyler ..
ee diyom biz ilk başladığımızda bende şöle bişidim ..
yok diyo sen öle değildin ..
karga şahin mevzu ..

Aynı ne zamandır üstüme sokmadığım, sokamadığım elbiselerim dolabımı bekliyor.
Bakalım hayırlısıyla başladım vermeye.
İnşallah geri dönücem ogünlerime ayy heycanlanıyorum düşündükçe hihoyyyt

Kıyamam laaa

kist var canım ..
nurtopu gibi 3 cm kistim vardı ..
2.kutuyu kullanıyorum bitince regl olup temizlencem
gidip ultrasonda bakıcaz ..
ilk regl olmadığımda nası bi göbem vardı ya
hamileyim sandımdı ..
doktur diyo ki ultrasonla gel ..
millet bebesinin ultrasonunu saklar ben kistimin
ama sanırrsam gecen ay kurtuldum o kistten ..
bayramdan sonra gidicim bakalım ..

ay canım senin yine küçülmüş ben 52 kiloydum onlar hala 95 bedendi ya orta okuldaydım yine 95 bedendi onları saklıycam diye canım çıkıyordu utancımdan yıllarca badi giyemedim eltimle eskiden arkadaştık ama beni ozamanlar hiç sevmezdi diğer arkadaşlara hep ozamanlar diyormuşki beli bileğim kadar göğsü kafam kadar ahhh ne çektim onlardan

canım benim sende yoksa biraz sana verelim ben çok sıkıldım onlardan
kocam memnun kız benimkilerden:kedi::kedi: bende memnunum nazar değmesin diye şeyettim

canın mı çekiyo:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::roflol::roflol:

tolina regl dönemindeysen bildirimini almayayım haftaya alırım :kedi: bide ben hatırlayamadım daha önce söylediysen başlangıç ve hedef kilonu alabilirmiyim :kedi:

canım ben başlangıç kilom 77 şimdiki kilom 71 hedefim şimdilik 65 (sen benide ya zbelki gaz gelirimmm....)opuyorumnanaktan

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
benimde bel incedir bende lise bitene kadar badi giymedim :) hatta ünv.tede giymedim .. ta ki 23 yaşındaykene birii güzel yerlerini ön plana çıkar zalak diyene kadar sempatiksalakcinni
o zaman onlardan utanmaktan vazgeçtim ..
lisede arkadasım beni evde görmüştü dar bişeleeeeeeeeee
sanki amerikayı keşfetmiş gibi senin memikler kocamannnnnnnnnnnnnnnn demişti sempatiksalakcinni

hep kücük göüslere özenmişimdir :sinifsinif:

ben çıkıyorum canlar
mesaim bitti sizde tam ben çıkçam muhabbeti koyulttunuz he:mymeka:
gece annemden girerim burdaysanız görüşürüz:a015:

Geçmiş olsun canım olumunekankayizsmile

kocam memnun kız benimkilerden:kedi::kedi: bende memnunum nazar değmesin diye şeyettim

canın mı çekiyo:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::roflol::roflol:

Normalde 85 ama 90 olsa fena olmaz hani aklinialirimsmile aklinialirimsmile gerçi çocuk olduktan sonra büyüyomuş :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…