Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm kızlar OLALA sana bir şey sorucam canım sen hep böyle zayıfmıydın yoksa sonradan mı zayıfladın onu merakediyorum

özgecim metabolizma hızlandırıcı çayı denemeni tavsiye ediyorum bende denicem

tamam deneyeyim ben bunu ya soğuk içiliyor mu

selam kızlar ne kaynatyonuz bakim

slm canım

tam senın dedıkodun yapım dıyodum geldınn erken cıktın sandımısten kız

hoşgeldin

[FONT="
:
[FONT="Comic Sans MS"]
Ben bir ara yastık koyuyodum sırtıma
[/FONT]

bende de var

şu metobolizma hızlandırıcı çayı 70-79 kilo grubundan bir arkadaş yapıyordu bizamanlar yazın buzdolabına koyuyorum limonata gibi içiyorum çok güzel oluyor diyordu...

tolina ben kendimi bildim bileli kocaman bi göbeğim vardı ama diğer her tarafım dümdüzdü..

ama profesyonel olareak bisikletle uğraştığım dönemde bi ara çok zayıflamıştım.. göbeğim bile gitmişti.. açıkcası şimdi o kiloda olmak istemem..

2 sene önce sakatlık çıktı üstüne hormon tedavisi zaten diyabete yatkınlığım var yavaş yavaş kilo almaya ama çatlasam da patlasam da verememeye başladım.. çünkü hep açtım.. öyle öyle 5 kilo falan aldım.. bu yaz da verdim işte cnm..

ama hep çok aktiftim.. eğer öyle olmasaydı o kadar boğaza 5 değil 20 kilo alırdım bence..

şimdi porsiyonlarım ufaldı ve yemek düzenime dikkat ediyorum.. eskisi gibi de paso aç hissedip yemeğe saldırmıyorum..

nafcım evet denenmiş bi çaymış bu.yorumlarda hep memnuniyet var.

evet asyacım kullananlar memnunlar denemekten zarar gelmez.ben haftaya pazarteside buna başlıyorum

Tamam bizde deneyelim bakalım

evinin kadını çocuklarının anası ol kadir inanır repiliği
olsun canım olur öyle arada

Hehee

Ayyy sağol kuzucum unutmamışsın :öpüşensmili:

çok azıcık ekmek ne kadar??

ben ucuza gelsin diye paso ekmek bastığımdan köfteye ayarını kaçırıyorum..

mervecim şu lapa ne oluyor işe yarıyormu kilo almayız değilmi sonra

Merveee lapa tarifi istiyo arkadaş yardımcı olurmusun lütfen

çok azıcık ekmek ne kadar??

ben ucuza gelsin diye paso ekmek bastığımdan köfteye ayarını kaçırıyorum..
canım bu tavuk köfte zaten ucuz oluyo.yarım kilosundan dünya kadar köfte oluyo.azıcık ekmekten kastım,ne bilim 3-4 dilim ekmek kadar falan.çünkü tavuk köfte pişince çok sert oluyo.e ne de olsa göğüs etinden oluyo.mesela biz cuma günmüydü ne yedik.yarısı dolapta.yarın fırında misket köfteli yemek yapcam.

evet canım sana katılıyorum hem çok bereketli oluyor hemde içine köfte harcı koyduğun için fazla ekmek kaldırmıyor...

tmm cnm denerim mutlaka..

angel selam tatlım haftada birden fazla kaçamak yapıyorsun cnm bence ondan kilo veremiyosundur..

evet aşkım yaaa ona engel olamıyorum işte olala bunada bir ceza yazsana bana her kaçamak için şöyle okkalı cezalar ver bana bu haftadan itibaren olur mu?

kızlar ben o çayı 2 ay denedim sıcak da soğukta tadı çok güzel oluyor açıkcası faydasını gördüm mü bilmiyorum eylül başından itibaren o çayı içtim rejim yaptım sonuç ortada

ne güzel bende senin gibi hep zayıf olabilsem bend ama olamıyorum çok kötü bünyem var çok haraketliyimdir bende pc nin başında bile oturamıyorum o yüzden sürekli çıkıyorum dolaşıp geri geliyorum ama şişkoyummm koca memeli bir şişkoyummm

mervecim şu lapa ne oluyor işe yarıyormu kilo almayız değilmi sonra

ağlamak istiyorummmmmmmmmm

kuzum seninle alakalı değil sakın yanlış anlama bu tarifi daha önce 999 kere verdim şimdikiyle birlikte etti 1000

hayatım lapa normalde pirinçten yapılıyo ama ben bulgurdan yapıyorum pirinç iğrenç geliyo.bi günlük bi detoks bu.vücudun topladıgı ödemi suyu atıyosun bi günde.en önemli kural o gün boyunca tuzdan uzak duruyosun.

her öğün için 1 çay bardağı bulgur ve 3 çay bardağı suyla pişiriyosun.günde 3 kere pişiriyosun.içine domates salatalık marul soğan vs sebze doğrayıp baharatla renklendirip yiyebilirsin.peynir yoğğurt ve süt tüketme o gün. aralardameyve ve bitki çayı ye iç.bu kadar canım

özgecim bak sıcakta soğukta içiliyomuş.valla ben bi krelik demleyip denicem.matabolizması yavaş olanlar ve kilo vermesi yavaşlayanlar mutlaka denesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…