- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #25.661
biyerden alıntı falan deil.annemin sürekli kullandıgı tarif.herkes çokseviyo annemin köftelerini
özgecim metabolizma hızlandırıcı çayı denemeni tavsiye ediyorum bende denicem
selam kızlar ne kaynatyonuz bakim
tam senın dedıkodun yapım dıyodum geldınn erken cıktın sandımısten kız
[FONT="
:
[FONT="Comic Sans MS"]
Ben bir ara yastık koyuyodum sırtıma
[/FONT]
nafcım evet denenmiş bi çaymış bu.yorumlarda hep memnuniyet var.
evet asyacım kullananlar memnunlar denemekten zarar gelmez.ben haftaya pazarteside buna başlıyorum
evinin kadını çocuklarının anası olkadir inanır repiliği
olsun canım olur öyle arada
TAVUK KÖFTE
-yarım kilo tavuk kıyma
-3-4 diş sarmısak
-yarım paket köfte harcı
-bi baş soğan
-1 tatlı kaşığı salça
-1 yumurta
-maydanoz
tuz,nane,pul biber,karabiber....
-1 çorba kaşığı sıvı yağ
çok azıcık bayat ekmek
hepsini yoğur :) kızart afiyetle indir mideye nafııımmmmm
çok azıcık ekmek ne kadar??
ben ucuza gelsin diye paso ekmek bastığımdan köfteye ayarını kaçırıyorum..
mervecim şu lapa ne oluyor işe yarıyormu kilo almayız değilmi sonra
canım bu tavuk köfte zaten ucuz oluyo.yarım kilosundan dünya kadar köfte oluyo.azıcık ekmekten kastım,ne bilim 3-4 dilim ekmek kadar falan.çünkü tavuk köfte pişince çok sert oluyo.e ne de olsa göğüs etinden oluyo.mesela biz cuma günmüydü ne yedik.yarısı dolapta.yarın fırında misket köfteli yemek yapcam.çok azıcık ekmek ne kadar??
ben ucuza gelsin diye paso ekmek bastığımdan köfteye ayarını kaçırıyorum..
canım bu tavuk köfte zaten ucuz oluyo.yarım kilosundan dünya kadar köfte oluyo.azıcık ekmekten kastım,ne bilim 3-4 dilim ekmek kadar falan.çünkü tavuk köfte pişince çok sert oluyo.e ne de olsa göğüs etinden oluyo.mesela biz cuma günmüydü ne yedik.yarısı dolapta.yarın fırında misket köfteli yemek yapcam.
tmm cnm denerim mutlaka..canım bu tavuk köfte zaten ucuz oluyo.yarım kilosundan dünya kadar köfte oluyo.azıcık ekmekten kastım,ne bilim 3-4 dilim ekmek kadar falan.çünkü tavuk köfte pişince çok sert oluyo.e ne de olsa göğüs etinden oluyo.mesela biz cuma günmüydü ne yedik.yarısı dolapta.yarın fırında misket köfteli yemek yapcam.
angel selam tatlım haftada birden fazla kaçamak yapıyorsun cnm bence ondan kilo veremiyosundur..
tolina ben kendimi bildim bileli kocaman bi göbeğim vardı ama diğer her tarafım dümdüzdü..
ama profesyonel olareak bisikletle uğraştığım dönemde bi ara çok zayıflamıştım.. göbeğim bile gitmişti.. açıkcası şimdi o kiloda olmak istemem..
2 sene önce sakatlık çıktı üstüne hormon tedavisi zaten diyabete yatkınlığım var yavaş yavaş kilo almaya ama çatlasam da patlasam da verememeye başladım.. çünkü hep açtım.. öyle öyle 5 kilo falan aldım.. bu yaz da verdim işte cnm..
ama hep çok aktiftim.. eğer öyle olmasaydı o kadar boğaza 5 değil 20 kilo alırdım bence..
şimdi porsiyonlarım ufaldı ve yemek düzenime dikkat ediyorum.. eskisi gibi de paso aç hissedip yemeğe saldırmıyorum..
naaffffgörmedin len ben hani hani kim istiyo
mervecim şu lapa ne oluyor işe yarıyormu kilo almayız değilmi sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?