Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tolina böyle dememelisin kendine :13:
inan herkesin bi derdi oluyo..
zayıftım güya ama hamile misin diyen arkadaşlarım oluyodu
bence sende hormonal bi problem var cnm tetkik yaptır derim..
mesela arkadaşımın tiroit bezinde nodül var büyüdükçe alıyolar..
aldırmazsa inanılmaz kilo alıyo..
aldırdığında zayıflıyo..
bu kadar az yemek yeme acil dr'a danış cnm

heeeee 1000. müşteriyim çekilişten ne kazandım arabamı villamı ne çıktı he ne çıktı çok tşkler canım

bi de tolina ben manyaktım eskiden yarışlara katıldığım için haftada 5 gün 2-3 saat biniyodum bisiklete yamur kar çamur..
öyle günde ekstradan 1000 kalori yakıyodum düşün yani..

Ya ama aynaya baktıkça sinir oluyorum göbeğim yok ama sırtımla göğüslerim beni deli ediliyor.. Sülalemde herkez şişman doktora gidiyorum kan tahlilyapıyorlar yok bir şeyin diyorlar bukadar az yiyorum diye belki inanmıyorsunuz bana ama gerçektende az yiyorum. ne yazıyorsam onu yiyorum. Eltimde bana inanmıyordu gündüz yemiyorsun gece ve gidince yiyorsun diye 8 aydır aynı evde yaşıyor kız sen gerçektende aç geziyorsun bu ne diyor bende anlamadım kendimi....

cnm dr'a git metabolizmanı az yiyerek daha da yavaşlatma.. mutlaka vardır bi sebebi..
kaçtı senin boy kilo
bi de yanlış hatırlamıyosan çok alıp vermiştin onlar da etkilemiştir mutlaka..
herşeyin inan var bi çaresi.. ölümden başka..

bi de tolina ben manyaktım eskiden yarışlara katıldığım için haftada 5 gün 2-3 saat biniyodum bisiklete yamur kar çamur..
öyle günde ekstradan 1000 kalori yakıyodum düşün yani..

inanmıyorum sana ya nasıl dayanıyordun ya bisiklet kaysa (gerçi bende yamurlu karlı havalarda yürüyüş yapmayı çok seviyorum) yazın hiç sevmiyorum

boyum 161 kilom 70.70 şuan malesefffcanım

--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF----------------------73-------------------------66.8-------------------------60-----400 gr verdi
oyelken---------------79.7-----------------------71.5------------------------65-----Kilosunu korumuş
neseli45---------------85.9-----------------------82.2------------------------68-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
melisdeniz-----------66 ------------------------60.1------------------------59-----Kilo bildirimine gelmedi !!! 1.Hafta
mehay-----------------68--------------------------61.5------------------------55-----İZİNLİ
merve52---------------100------------------------74.5------------------------65-----500 gr verdi
asya27-----------------64--------------------------60--------------------------50------Kilosunu korumuş
_kvsr_------------------66--------------------------61--------------------------55------Kilosunu korumuş
Hazalim1985-------100-------------------------85.7------------------------60------İZİNLİ
olala-------------------55.7------------------------52.4------------------------51.2---Kilosunu korumuş
tinkerbell2-----------62.2-----------------------54.1------------------------52------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
angel2030------------65--------------------------62.5-----------------------55------200 gr verdi
aygün2008-----------76--------------------------73.5------------------------65------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
sel-----------------------62--------------------------59,9------------------------55------Kilosunu korumuş
selinay2002---------68--------------------------66.5------------------------58------Kilo bildirimine gelmedi !!! 2.Hafta
çikolatam------------76.3-----------------------76.2------------------------55------300 gr verdi
Cigsel2010-----------71.6-----------------------71.4------------------------65-----Kilo bildirimine gelmedi !!!1.Hafta
sevgilim_benim---64--------------------------55--------------------------55-----Kilo bildirimine gelmedi !!! 2.Hafta
nihan86---------------59.7------------------------58.8-----------------------52-----700 gr verdi
bukett-----------------72--------------------------72---------------------------60-----100 gr aldı
abatu------------------61--------------------------61.6-------------------------54-----600 gr aldı
tolina------------------77--------------------------70.7-------------------------65-----300 gr verdi

ONUR KONUĞUMUZ
eyllull

Evet arkadaşlar 01.11.2010 PAZARTESİ günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;

Günün Birincileri : nihan86( 700 gr ile )
Günün İkincileri : merve52( 500 gr ile )
Günün Üçüncüsü : NaF( 400 gr ile )

Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız

Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek

Veee aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz

Beraber nice kupalara nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara

NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.

AÇIKLAMA : Arkadaşlar merve52 arkadaşımızın geçen haftaki kilo bildirimi 71' di bu hafta 74.5 olmasına rağmen nasıl oluyor da 500 gr vermiş görünüyor diyebilirsiniz.
Şöyle ki merve arkadaşımızın şimdiye kadar tartıldığı tartı 4 kilo eksik tartıyormuş bunu cuma günü tespit ederek bize bugün bildirdi.
Ancak bu zamana kadar verdiği kilolar doğrudur onda bir problem yoktur. Bende tablosunu doğru kilosu ile değiştirdim. Anlayışınız için teşekkür ederim

Son düzenleme:

Arkadaşlar listede problem varsa lütfen söyleyin 30 dk içinde düzeltebilirim daha sonra kalıyor maalesef Kilo veren tüm arkadaşlarımızı tebrik ederim.

Olalacım cezalar ellerinden öper bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…