- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #25.681
özgecim bak sıcakta soğukta içiliyomuş.valla ben bi krelik demleyip denicem.matabolizması yavaş olanlar ve kilo vermesi yavaşlayanlar mutlaka denesin.
tolina böyle dememelisin kendine :13:ne güzel bende senin gibi hep zayıf olabilsem bend ama olamıyorum çok kötü bünyem var çok haraketliyimdir bende pc nin başında bile oturamıyorum o yüzden sürekli çıkıyorum dolaşıp geri geliyorum ama şişkoyummm koca memeli bir şişkoyummm
ağlamak istiyorummmmmmmmmm
kuzum seninle alakalı değil sakın yanlış anlamabu tarifi daha önce 999 kere verdim şimdikiyle birlikte etti 1000
hayatım lapa normalde pirinçten yapılıyo ama ben bulgurdan yapıyorum pirinç iğrenç geliyo.bi günlük bi detoks bu.vücudun topladıgı ödemi suyu atıyosun bi günde.en önemli kural o gün boyunca tuzdan uzak duruyosun.
her öğün için 1 çay bardağı bulgur ve 3 çay bardağı suyla pişiriyosun.günde 3 kere pişiriyosun.içine domates salatalık marul soğan vs sebze doğrayıp baharatla renklendirip yiyebilirsin.peynir yoğğurt ve süt tüketme o gün. aralardameyve ve bitki çayı ye iç.bu kadar canım
kız tolina niye katılmadın mesajımaheeeee 1000. müşteriyim çekilişten ne kazandım arabamı villamı ne çıktı he ne çıktı çok tşkler canım
öyle bir kereyle olmaz merve enaz 15 gün içilmesi gerekiyor
tolina böyle dememelisin kendine :13:
inan herkesin bi derdi oluyo..
zayıftım güya ama hamile misin diyen arkadaşlarım oluyodu
bence sende hormonal bi problem var cnm tetkik yaptır derim..
mesela arkadaşımın tiroit bezinde nodül var büyüdükçe alıyolar..
aldırmazsa inanılmaz kilo alıyo..
aldırdığında zayıflıyo..
bu kadar az yemek yeme acil dr'a danış cnm
kız tolina niye katılmadın mesajıma
bizde 15 gün deneriz o zaman canım benim
cnm dr'a git metabolizmanı az yiyerek daha da yavaşlatma.. mutlaka vardır bi sebebi..Ya ama aynaya baktıkça sinir oluyorum göbeğim yok ama sırtımla göğüslerim beni deli ediliyor.. Sülalemde herkez şişman doktora gidiyorum kan tahlilyapıyorlar yok bir şeyin diyorlar bukadar az yiyorum diye belki inanmıyorsunuz bana ama gerçektende az yiyorum. ne yazıyorsam onu yiyorum. Eltimde bana inanmıyordu gündüz yemiyorsun gece ve gidince yiyorsun diye 8 aydır aynı evde yaşıyor kız sen gerçektende aç geziyorsun bu ne diyor bende anlamadım kendimi....
bi de tolina ben manyaktım eskiden yarışlara katıldığım için haftada 5 gün 2-3 saat biniyodum bisiklete yamur kar çamur..
öyle günde ekstradan 1000 kalori yakıyodum düşün yani..
cnm dr'a git metabolizmanı az yiyerek daha da yavaşlatma.. mutlaka vardır bi sebebi..
kaçtı senin boy kilo
bi de yanlış hatırlamıyosan çok alıp vermiştin onlar da etkilemiştir mutlaka..
herşeyin inan var bi çaresi.. ölümden başka..
cnm 15 kilon var işte extra verilmeyecek şey değil inanboyum 161 kilom70.70 şuan malesefffcanım
kuzum 2 sene önce gitmişşoliş kız doktora gittim yok bişeyin dedi diyor ya kızzzzzzz
naf sana güzel bi haberim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?