- 11 Ekim 2010
- 409
- 260
- 123
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #25.821
günaydın canımmmmgünaydın kardelen
aminnnnn ne güzel bi dua
günaydın kızlar herkesehepinize bol bol kalori yakacağınız bir gün diliyorum öpüldünüz
nihan baban süpermişş
ben hiç beğenmiyorum da cnm ama okuduğum kadın moda dergilerinde felan sürekli yok onun saçı en beğenilen falan çıkıyo şaşırıyorum
hiç doğal gelmiyo bana o koyu tene çipil gözlere sarı sarı saçlar hiç estetik durmuyo bence
esti işte sabah sabah
hoşgeldin naf boşver
naf bende mi bisiklete binsem..
olala siz cidden tınkerbelle buluşacakısınız bugün
kızlar çeyrek tost yedim sabah kahvaltı yapmadım demiştim ya
saol canımmmmmsüppeer
öylemii bak bilmiyodum olişim yaa bundan sonra öyle yaparımmerviş tam mekik yerine yarım mekik çek boşuna beline yük bindirme hiç bi artısıyok tam mekiğin
önemli olan karın kaslarını sıkman
daha çıtırsın sonra benim gibi olma diye karışıyom haa
özge sen çok erken çıktığında öyledir
hemencik ısınıveriyo güneşle
ama serin tabisi pastırma yazı bitti
Merveeeeeeee benim yanımdaki arkadaşımda yapıcak perşembe günü lapaonuda ayarttım
gunaydinnnnnnn
ankarada hava piril pirillll
izmirde de... zor oturuyourm masa başındaa... hhooooffff.....
canım istemiyo bişey yemek onu bile zor yedim öğün atlamıyım diye nafım
saol canımmmmm
öylemii bak bilmiyodum olişim yaa bundan sonra öyle yaparım
yaaaaaaaaayyhh ne güzel kalabalıklaşıyoruz nafımm.
anacim deyiverin bana su lapayi heleee
ne ise yariyo, kac gun yapilio, kilo verdiriyo mu?/??
ya ben çıkıyorum yaaa
Anladım kuşum
Evetttttttt
Merveeeeeeee koş koşşş buket lapa tarifi istiyo
gunaydinnnnnnn
ankarada hava piril pirillll
bende geldim kahvaltıda... gec kaldı bugun kahvaltı öğlen nasıl yicem bilmiyorum...
ben henüz baskül alamadım o yüzden tam gaz yiyorum..
cumadan önce baskülümü alıp cuma başlıycam ilk bildirimimle..ne güzel 61 e kadr düşmüştüm 63-64 olmuşumdur yine kesin..
kocaman oldu totom
izmirde de... zor oturuyourm masa başındaa... hhooooffff.....
naaaaaaaafffffffffsende hee işin gücün benle uğraşmak ne güzel unutturmuştum lleeennnn
buketcim dün b arkadaşa tarifini yazdım ayrıntılarıyla.ordan bak hayatım.yazmaya mecalim kalmadı
ağlamak istiyorummmmmmmmmm
kuzum seninle alakalı değil sakın yanlış anlamabu tarifi daha önce 999 kere verdim şimdikiyle birlikte etti 1000
hayatım lapa normalde pirinçten yapılıyo ama ben bulgurdan yapıyorum pirinç iğrenç geliyo.bi günlük bi detoks bu.vücudun topladıgı ödemi suyu atıyosun bi günde.en önemli kural o gün boyunca tuzdan uzak duruyosun.
her öğün için 1 çay bardağı bulgur ve 3 çay bardağı suyla pişiriyosun.günde 3 kere pişiriyosun.içine domates salatalık marul soğan vs sebze doğrayıp baharatla renklendirip yiyebilirsin.peynir yoğğurt ve süt tüketme o gün. aralardameyve ve bitki çayı ye iç.bu kadar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?