Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ilahi iyi demişsinn

toto muhabbetin açılmışken
ben popo büyüten don arıyorum kızlar dolgulu
zor bulunuyo bi tane buldum beğenmedimm
tavsiye edeceğiniz marka var mı nereye bakmalıyım
görükme gözümeee olalaaa...
hooofff...
darlandım haa...
ben bi hava allim gelim...
popo büyütcek don ha...
hain domdom seniiiii.....
pis fıstıkkk...

haaaaa siz jenifer lopezin yada NEzin totosu gibi mi sandınız benim totoyu..
yok kızz ööle güsel değil ki ne...
basenlerde elim kadar bi et yığını var kocamannnn ,,erimiyodaaa

sakın düşük bel giyme bir de badi korseler satılıyor onlardan onlar kemer izin önlüyor o ya birikiminin dağılmasını salıyor ben kullanıyorum uzun süredir bukadar kilolu olmam rağmen bende hiç südyen izi yoktur mesala halbuki acayip sırtım var ama o korseyi giye giye sırtımdaki katları düzleştirdi sırtımda hiç kat yok

neden annen yapıyor yemekleri ki
???
aile muhasebecisi misin sen??
hamann sormayı beceremedim..aileye ait şirket, dükkan gibi bi yerin muhasebecismimisin diyecektim...

puhahahha harikaymış

???
hamann sormayı beceremedim..aileye ait şirket, dükkan gibi bi yerin muhasebecismimisin diyecektim...

gülsü sana bugün bişiler olmuş kız konuşamıyon biii

???

yokcanım aile şirketi değil ben 7 sene muahasebe bürosunda çalıştım ordan ayrıldıktan sonra buraya girdim 4 senedirde burdayım. Sonra yemekleri yapan kadın ayrıldı işten işlerde çok yoğundu bir iki gün ben yaptım yemekleri baktım olmuyor atölye ye in yukarı çık 15 dk da bir arka sokaktan ön sokağa geç Annem de kalkmış işe gidiyordu bir sabah yalvardım oana ne olursun anne başıma kaldı diye sonra annemde benimle çalışmaya başladı. Benim hatam girdiğim yere çok yüz veriyorum sonra her işe koşturuyorlar beni bakdaha geçici vergimi yapamadım...

düşük belden başka pantolon satılıyormu ki Tolinacım..
boyumda uzun benim düşük bel giymezsem hem bacaklarım uzun görünür...
hoofff... tamdan fiyaskoyum galiba..
ben düşük bel ama cok popo kısmı dar olmayan pantolonlar giymeye calışıyorum...
yakışıtıgını sanıyorum bide... yakışmıyo mu ki...
o dediğin badiler nasıl bişey..ben boxere giyiyorum... topluyo biraz ama düzleştirmiyo..
markası ne? tam adını verde alayım tolinacım madem düzleştiriyo..

ay benim totoda çok büyük deel emme bel ince olunca çok pis sırıtıyo
benim sorunlu bölgem baldırlar
istersem 36 beden olim gene kalas gibiler gene kalas

canım benim badi korse onlar sütyenli falan mayo gibi yada alttan çıtçı badiler var ya onlar gibi allatn çıtçıtı var. yeni inicinin var, anılın var, tenin var, komunda varmış ama ben bulamadım totonuda toplar her yerini bulamazsan haber ver ben alır gönderirim sana sen bir araştır.

ay benim totoda çok büyük deel emme bel ince olunca çok pis sırıtıyo
benim sorunlu bölgem baldırlar
istersem 36 beden olim gene kalas gibiler gene kalas

canım senin baldırları anca yürüyek yok edebilirsin birde bacak içi hareketlerle dur seninkinede bir kaç hile bulursam haber evririm...

canım senin baldırları anca yürüyek yok edebilirsin birde bacak içi hareketlerle dur seninkinede bir kaç hile bulursam haber evririm...

bebişim deli gibi yürüdüğüm zamanlarda bile olmadı
tabi incelme oluyor ama istediğim kıvama mini etek giycek kıvama gelmiyor ..
bölgesel incelmede denedim ı ıh ..
parayı buluyım estetikçide alcam soluğu ..

Ayyyyy bayılıcam şimdi bu kadar olumsuz cümleler içinde :bayılıpdüşenüyesmili:

Ben ideal ölçüdeyim keyfim için zayıflıyorum

gülsü sana bugün bişiler olmuş kız konuşamıyon biii
pilmiyourm kiii....
alışkın değilm ya bu kadar cok yazmaya ondan ötürü olabiler mi yelkencimm :44:
annadııımmm...
çalışıtığının karşılığını alıyor annecieğin dimi Tolinacım...alıyorsa bi nevi problem yok...
arz-talep meselesi...
bende senin gibiyim malesef... bugun işler yoğun değilde takıldım burda..değilse başımı kaldrıamam hem kendi işlerimden hem de başkalrına yarıdm etmekten...
Olsun yorgunluğun dışında, mutluyum ben böyle... boş oturmayı sevmiyorum pek...boş kalsam başkalrına yarıdm ediyorum falaj, sonr ao iş bana kalıyor..senin yapın da böyle sanıyroum....

Bende göğüslerimi küçültücem bir çocuk yapıyım ondan sonra ama

Heheeee

Hadi ben dünkünü buldum paylaşayım da işin kolaylaşsın bebemm

saol yafru kusum

canim ben ucretsiz izindeyim. bebeken dolayi

Bende göğüslerimi küçültücem bir çocuk yapıyım ondan sonra ama

gel meslektaşım gellllllllllllllllllllllllllllllllllllll
:)

benimkiler sarkıyo emzirdikten sonra yapıcam bişiler
seneye doom günümde hamile olcam öyle karar verdik
seninki eleştiriyo totoyu benimkide manyadı ..
bu küçüldü çok güzel duruyo kıskancak bi uzvun daha çıktı diyo

ya canım aslında annemim çalışmaya ihtiyacıda var babam daha emkli olamadı 1 senesi var ev kirada oturuyorlar annemin hakkını alıp almadığına gelince malsef 500 tl maaş alıyor hem yemek yapıyor hemde atölyedekilerle birlikte diğer işlerde çalışıyor... Ama annem 53 yaşında artık başka yerde çalışamaz ki... İlk zamanlar onu aşşada kanter içinde görünce yukaru çıkıp laıyorsdum çok zor oluyordu ama şimdi benim aynımda olmasında mutluyum çünkü ben koruyorum onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…