- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #25.881
anladım arkadaşım...canım benim badi korse onlar sütyenli falan mayo gibi yada alttan çıtçı badiler var ya onlar gibi allatn çıtçıtı var. yeni inicinin var, anılın var, tenin var, komunda varmış ama ben bulamadım totonuda toplar her yerini bulamazsan haber ver ben alır gönderirim sana sen bir araştır.
bende öyle yapcam 2 ay sonra görürsssüüünnnn....
Ayyyyy bayılıcam şimdi bu kadar olumsuz cümleler içinde :bayılıpdüşenüyesmili:
Ben ideal ölçüdeyim keyfim için zayıflıyorum
amaannn ne güzell...canim ben ucretsiz izindeyim. bebeken dolayi
gel meslektaşım gellllllllllllllllllllllllllllllllllllll
:)
benimkiler sarkıyo emzirdikten sonra yapıcam bişiler
seneye doom günümde hamile olcam öyle karar verdik
seninki eleştiriyo totoyu benimkide manyadı ..
bu küçüldü çok güzel duruyo kıskancak bi uzvun daha çıktı diyo
evt kariyerdeki uçmuş cnm
ya kızlar siz beni dalga geçiyo sandınız heralde benim popo dümdüz ve 10 kilo da alsam dümdüz kalacak...
bence büyütmryin gülsu herkes uzun bacak ister sen uzun bacaklıyım diye dövünüyosun ayrıca bu kış yüksek bel bol paça moda tam senlik.
aman kıskanmasın korkumdan işe katkat giyinip geliyorum zaten he bu arad asigorta bir kısmını karşılıyormuş göğüs küçülmenin haberiniz olsun büyük göğüs bir hastalık olarka kabule dildiği için kızlar..
ya canım aslında annemim çalışmaya ihtiyacıda var babam daha emkli olamadı 1 senesi var ev kirada oturuyorlar annemin hakkını alıp almadığına gelince malsef 500 tl maaş alıyor hem yemek yapıyor hemde atölyedekilerle birlikte diğer işlerde çalışıyor... Ama annem 53 yaşında artık başka yerde çalışamaz ki... İlk zamanlar onu aşşada kanter içinde görünce yukaru çıkıp laıyorsdum çok zor oluyordu ama şimdi benim aynımda olmasında mutluyum çünkü ben koruyorum onu...
sigorta doktoruna emanet etmem valla ben kendimi :)
estetikle ilgili şu baldırdları düşünüyorum
mali müşavir olam ofis açamda bakacam çaresine ..
kuzu sen ne tarafta oturuyodun bakem
evt kariyerdeki uçmuş cnm
ya kızlar siz beni dalga geçiyo sandınız heralde benim popo dümdüz ve 10 kilo da alsam dümdüz kalacak...
bence büyütmryin gülsu herkes uzun bacak ister sen uzun bacaklıyım diye dövünüyosun ayrıca bu kış yüksek bel bol paça moda tam senlik.
Okuyabilmişmiydin bari canım
Benimde bacaklarım uzundur popomda vardır seviyorum hahaaprofilime resim mi eklesem olala sen beni görmemiştin
yooookkk....evt kariyerdeki uçmuş cnm
ben z.burnunda oturuyorum
çama göğüsküçültem konusunda çok iyi benim 3 arkadaşım orda küçültler...
ekle nen bende görmedim seni
ne alakası var ki evlilikle göğüsün büyüklüğünün anlamadım ben
ekle cnm bekliyom
yooookkk....
ayyy anlatamıyorum ki derdimi...
asla öyle büyütmek.aslında güzelimde azcık popom var gibi değil benim problemim..
yanlış anlmayın lütfeeennnn ...
fotograf koyucam şimdi o olcak :))
bak şimdi göğüz ölçülerim 80 falan.. bel 65-70 arası tam bilmiyorum...popom 110..bide basen vaarr elim kadar ... boyumda 173... düşün yani.. bacaklarım kaç cm bilmiyorum ama yüksek bel iyi durmuyooo, hemde pek yüksek bel kumaş ve kot pantolon yok artık sanki piyasada dimi..
asla boyum uzun diye yakınmıyorum.... ama popo bütün güzelliği kaybediyor...güzel giyinemedikten sonra neye yarar uzun boy...
yanlış anlmayın olur mu... kızdınız sankim biraz bana(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?