Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Ender Saraç altın çileğin faydalarını sırası ile şöyle açıklamıştır ;

1. tüm meyveler arasında içinde en fazla lif oranına sahip olan bir meyvedir.

2. kilo vermenizi son derece kolaylaştırmakla kalmaz sağlıklı bir şekilde kilo vermenize olanak tanır.

3. diyabet hastalığı olanlara son derece faydalı olduğu gözlemlenmiştir.

4. içeriği itibari ile antioksidan bakımından son derece zengindir.

5. kalp, verem ve idrar yolu hastalıklarının tedavisinde yardımcı rolü vardır.

6. C, B1, B2, B3 ve keroten gibi vitamin ve mineral bakımından oldukça zengindir.

7. potasyum ve kalsiyum oranı oldukça fazladır, okul öncesi çocukların gelişimde etkisi fazladır.

8. kan dolaşımın düzene girmesine ve metabolizmanın hızlı bir şekilde çalışmasına katkısı fazladır.

9. kalorisi oldukça azdır. Sindirim sistemini güçlendirip parazitlerin yok edilmesine yardımcı olur. İdrar yollarının rahatlamasına nende olur. Kanda oluşan ürik asidin atılmasına yardımcı olur.

10. prostat ve boğaz hastalıklarının tedavisin olumlu sonuçlar elde edilmiştir. İçerisinde 8 farklı alkolid barındırmaktadır. Alkolidler bitkisel ilaçların yapımında kullanılmaktadır.

Son günlerin meşhur bitkisi altın çilek kilo vermenin yanı sıra tam bir sağlık deposudur. İçinde bol miktarda demir ve fosfor barındırmaktadır. C, B K vitamini acısından da oldukça zengin bir besin deposu olan altın çilek içinde barındırdığı tüm bu özellikler sayesinde tok kalmanızı ve zayıflama detoks diyetlerinin ayrılmaz bir parçası halini almıştır. Ender Saraç altın çilek için faydalarının oldukça fazla olduğunu diğer meyvelerin aksine kalori miktarı bakımından da oldukça düşük olması ile de dikkat çekmektedir, 100 gram altın çileğin kalori miktarı 46 Kcal’dır

sek sekerek mahmureeeeeeee
sabah sabah 2 kürt böreeeeeeeeeeee götürdüm :)
hey hayttttttttttttttttttttttttttt

Annnaammmm afiyet olsun yewrum ben dün baktım da bu kürt böreği dediğiniz aslında bizim laz böreğiymiş tadını bilmem ama görsel olarak kalbimi kazandı

Son düzenleme:
bol pudra şekerli
löp löp götürdüm :)
aksamdan kahvaltımı hazırlamam lazım üşeniyorum ..
normal meyvelerin suyumu çıktı bu ne altın çilek ya ?

günaydın şekerlerimmmm
iki gündür çok yoğundum doğru dürüst uğrayamadım topiğe ama sabah sabah nafımın fotolarını gördüm bayıldımmm şekerim harikasın yaaa gözlerin hele maşallah kiloya gelince sende benim gibi armut vucutlusun sanırım alt taraf daha geniş kilo verince önce yüz sonra belden üstü gidiyor ölmezde dayanırsan basenleri kalçayı eritebilirsin ama değmez be gülüm abartı hiç birşey yok sen şu plates işini ciddiye alsana millet bana bacakların incelmiş demeye başladı oysa kilo aynı biliyorsun

olala ceza vermedin mi bu hafta göremedim ben bana ver yine kuzum yaaa nolurrrr hatta kaçamaklara özel cezalar istiyorum senden

dün akşam bir kase çorba 1 tane karnı yarık yarım dilim ekmek yatmadan 1 armut 1 dilim kavun 3 burçak bisküvi

sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek üzeri bal yağ 1/2 kk beyaz peynir

ve tabi akşam sıtandart plates showum
bugün karın için olan hareketleride eklemeyi düşünüyorum

kızlar bu arada aklıma bişey geldi
hamile kalmayı düşünen arkadaşlar 3 ay öncesinden mutlaka folikasit içmeye başlamanız gerekmektedir

düşünme kuzum hamileliği bi 3-5 gün

şallıyı seviyodum öğrenince tüm karizmasını kaybetti..
bi de erkeklere kötü örnek oluyo..

evet canım geçen hafta doktora gitmiştim oda öle dedi bana

ben arkadaşımdan duymuştum başlamıştım
gerçi ben hamile kalmaya karar verince dr gidip kan tahlili yaptırmıştım
mesela demir eksikliği çıkmıştı bende
3 ay önceden folikasit içersen çocuğun sakat olma ihtimali çok çok düşüyor bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…