- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #26.261
günaydın şekerlerimmmm
iki gündür çok yoğundum doğru dürüst uğrayamadım topiğe ama sabah sabah nafımın fotolarını gördüm bayıldımmm şekerim harikasın yaaa gözlerin hele maşallah kiloya gelince sende benim gibi armut vucutlusun sanırım alt taraf daha geniş kilo verince önce yüz sonra belden üstü gidiyor ölmezde dayanırsan basenleri kalçayı eritebilirsin ama değmez be gülüm abartı hiç birşey yok sen şu plates işini ciddiye alsana millet bana bacakların incelmiş demeye başladı oysa kilo aynı biliyorsun
olala ceza vermedin mi bu hafta göremedim ben bana ver yine kuzum yaaa nolurrrr hatta kaçamaklara özel cezalar istiyorum senden
dün akşam bir kase çorba 1 tane karnı yarık yarım dilim ekmek yatmadan 1 armut 1 dilim kavun 3 burçak bisküvi
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek üzeri bal yağ 1/2 kk beyaz peynir
ve tabi akşam sıtandart plates showum
bugün karın için olan hareketleride eklemeyi düşünüyorum
günaydın fıstık hanımlar
kızlar bu arada aklıma bişey geldi
hamile kalmayı düşünen arkadaşlar 3 ay öncesinden mutlaka folikasit içmeye başlamanız gerekmektedir
özge şu kalas ebru şallı hep 8 aylık aldırıyomuş bebişlerini vücudu bozulmasın diye
gerizekalı yaaa sanki 1 ayda çok mu farkediyo
ben 8 aylıkken de top gibiydim
2011 in son aylarında belkimmmmm
ya benim daha oğlum küçük
hem şöyle güzel bir yaz tatili yapayım allah kısmet ederse
ondan sonra belkimmmm
nafiş naber
armut falan deilsin sen maşallah her tarafın orantılı dövücem bakk
nafım zor demiyelim de tedbir diyelim
Yine benim dediğime gelicez bak görürsünekimde hamile kalsak haziranda pırt hemde ikizler olur annesi gibim dengesiz olur
kızım ben yaz yaz küçük bebekle uğraşamam diyom yaa
gezmek varken
kışın doğurcaz yazın gezcez
naf sen 1 sene sonraki ekimden mi bahsediyon
Ama şimdi şöyle düşünn yazın doğum yaparsakk nasılsa yeni doğum yaptık şişman olabiliriz kışın kiloları veririzzzz bir sonraki yazz fıstıkk gibim çıkar gezerizz kimse de inanmaz yeni doğum yaptığımıza
Evett bebişkom noldu ki :44:
naf sen ikizler misin ben deee
nihancım evt öyle..
kızlar şu fransız tostu denen şeyi yaptım krema, şeker, yumurta, süt ve tarçını çırpıp ekmekleri buna bekletip tereyağında kızarttım.. fevkalade hafif ama güzel bişi. oldu.. yapması çok pratik.. tavsiye ediyom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?