Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

2011 in son aylarında belkimmmmm
ya benim daha oğlum küçük
hem şöyle güzel bir yaz tatili yapayım allah kısmet ederse
ondan sonra belkimmmm

Günaydın canım teşekkür ederim evet ben 50 kiloyken de basenler vardı ben hep söylüyorum vücut tipimiz ne yapsak değişmiyor

günaydın fıstık hanımlar

Günaydın bebemmm

kızlar bu arada aklıma bişey geldi
hamile kalmayı düşünen arkadaşlar 3 ay öncesinden mutlaka folikasit içmeye başlamanız gerekmektedir

O ne yaa ayy çocuk yapmasıda ne zormuş yok yumurtlamayı takip et yok folik asit iç ayyy fenalık geldi

özge şu kalas ebru şallı hep 8 aylık aldırıyomuş bebişlerini vücudu bozulmasın diye

Evet öncekini de 8 aylıkken aldımış çok tepki topladı son doğumdan sonra

gerizekalı yaaa sanki 1 ayda çok mu farkediyo
ben 8 aylıkken de top gibiydim

Ediyormuş aslında bebemm :44:

nihancım naber

evet kırmak lazım monotonluğu eskiden pisikletle kırıyodum ama vücudumu da kırıp dökmüşüm şimdi tutsak gibiyim..

2011 in son aylarında belkimmmmm
ya benim daha oğlum küçük
hem şöyle güzel bir yaz tatili yapayım allah kısmet ederse
ondan sonra belkimmmm

Yine benim dediğime gelicez bak görürsün ekimde hamile kalsak haziranda pırt hemde ikizler olur annesi gibim dengesiz olur

naf sen ikizler misin ben deee

nihancım evt öyle..

kızlar şu fransız tostu denen şeyi yaptım krema, şeker, yumurta, süt ve tarçını çırpıp ekmekleri buna bekletip tereyağında kızarttım.. fevkalade hafif ama güzel bişi. oldu.. yapması çok pratik.. tavsiye ediyom..

kızım ben yaz yaz küçük bebekle uğraşamam diyom yaa
gezmek varken
kışın doğurcaz yazın gezcez

Ama şimdi şöyle düşünn yazın doğum yaparsakk nasılsa yeni doğum yaptık şişman olabiliriz kışın kiloları veririzzzz bir sonraki yazz fıstıkk gibim çıkar gezerizz kimse de inanmaz yeni doğum yaptığımıza

naf sen 1 sene sonraki ekimden mi bahsediyon

Evett bebişkom noldu ki :44:

naf kuzum 26sın sen 2 sene sonra doğur ne acelen var yavv haaahaa hatta 4 sene sonra doğur sonra bi de 33de

döveceksinizz beniiii

hani beraber anne çocuk topiklerinde gezcektik
beni yanlızmı bırakçanız nen

Ondan iyi anlaşıyos demek ki tam tarih ne dadlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…