- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #26.521
ne bilim topik eskiden daha güzeldiye getirdiği için herhalde
bende yeni olduğum için
Liste bildirimlerinden filan da bahsediyor olabilir ben öyle düşündüm açıkçacımerve gelsin anlarız durumu
Alınmaa nenn hem döverimhem severim hee :öpüşensmile:
gunaydinnnnnnn hatunlarr
ben de 1 cay bardagi bulguru haslayip uzerine salatalik ve domates dograyip yedim. ama cok geldi yaa. koca 1 tabak oldu. yanlis mi yaptim diye de dusunmuyo degilim
selam naf
kızlar ben kaçarrr
öpüldünüsss
umarım güzel bi gün geçiririrsss hepimizz mucckkkss
bu lapayı bende denicem ama çalışmadığım bi gün denerim artık
faydasını görürseniz şu lapayı bende yapayım
eskiden nasıldı ki topik
ben ve benimle beraber yeni gelenlermi suyunu çıkardı topiğin anlamadım ben
yenilerden rahatsız olan varsa söyleyebilir kızlar sorun diil gidebiliriz..
günaydın niihancım hayır kesinlikle seninle alakası yok.asla böyle bişey yok yaa özür dilerim sana bunları düşündürdüğüm için olur mu arkadaşım yaa aşk olsun vallaa.benim kafam herşeye takılır böle boşver.ama seninle uzaktan yakından alakası yok
günaydın özge
akşam yemeğim
kızlar oruçlu olduğum için ve işten tam ezan okunurken çıktığım için yemek yapmam imkansızdı buyüzden dışarıda yedim
1 kıymalı pide ve ayran
birazda salata
ama daha sonrasında 2 saat yürüdüm hemen
bugün yine oruçluyum
sahurda
1 yumurta
1 gözleme yağsız yapıyorum
çok az peynir ve zeytin
günaydın niihancım hayır kesinlikle seninle alakası yok.asla böyle bişey yok yaa özür dilerim sana bunları düşündürdüğüm için olur mu arkadaşım yaa aşk olsun vallaa.benim kafam herşeye takılır böle boşver.ama seninle uzaktan yakından alakası yok
günaydın şekerriiimmmmmmgünaydın kızlarrrrrrrrrrrr
kıyamam yaa allah yardımcın olsun özgembugün hiç çalışasım yok yaa
oğlumda sabah çok ağladı arkamdan
nefes alamıyom sanki alıp çantamı gezesim var
ohhhhhh afiyet olsuunnnnnnnnnşimcik yeşil çayımı içeceğim
Arkadaşımın kardeşi de dahil oldu ama akıllılar sabah tartılmamışlar
Neyin mesela ?
Sen neden alındın üstüne bebem
Akşam menüm
2 kaşık pırasa yemeği
1 kepçe çorba
2 tane mantar ( demir döküm tavada közlenmiş )
1 dilim kepek ekmeği
salata
ayy yazınca çok geldi gözüme
25 dk bisiklet
Sabah
1 tabak Lapaaa
( bulgur,çok az salça,taze soğan,marul,domates,salatalık,limon ve baharatlarla hazırladım)
Bildiğin kısırın yağsız ve tuzsuz versiyonu ben tadını çok beğendim
2 bardak şekersiz çay
afiyet olsun nafcım ne güzel yaa beğenmene sevindim en azından aç kalmicaksınızbende şimdi hemen sabah lapamı yapıyorum bıktım artık galiba
hayır buketçim doğru yapmışsın.haşlanınca kocaman oluyo zaten.bide içine salatalık domates girince ohhhhgunaydinnnnnnn hatunlarr
ben de 1 cay bardagi bulguru haslayip uzerine salatalik ve domates dograyip yedim. ama cok geldi yaa. koca 1 tabak oldu. yanlis mi yaptim diye de dusunmuyo degilim
dene kesinlikle nihancım
bu lapayı bende denicem ama çalışmadığım bi gün denerim artık
Vallahi mervecim sabah 1.porsiyonu lüplettikk bir problem yok ama öğle ve akşamda yiyince bıkarmıyım bilemicem
ben yaklaşık 4-5 aydır her hafta bi gün yapıyorum (eğer o gün evdeysem)
o yüzden bıkkınlık geldi nafcım.hee fıstıklarım sıcakken bitirin doğuyunca bana kötü geliyoda.sizi bilmem tabi
lapacılaaarrrrr....
-ben
-kevser
-buket
-naf
-naf'ın arkadaşı
-naf'ın arkadaşının kardeşi
Biz soğuk yedikyani şöyle kii haşlamadık sıcak suyla bulguru kabarttık biz :26: yanlış olmaz inşallah sonuçta öyle de pişiyo gibi oluyo diye düşündüm ben :26:
hayır nafcım yanlış olmaz.çünkü ince bulgur sıcak suyla haşlanarak pişiyo kalını tencerede normall pilav gibi.ama kalını da ıslayarak pişiyosa öylede olur neden olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?