Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ne bilim topik eskiden daha güzeldiye getirdiği için herhalde
bende yeni olduğum için

Liste bildirimlerinden filan da bahsediyor olabilir ben öyle düşündüm açıkçacı merve gelsin anlarız durumu

Alınmaa nenn hem döverim hem severim hee :öpüşensmile:

bu arada 100 gr pişmemiş bulgur 350 kalori bir normal çay bardağı 100 gr alıyo
3 kere böyle yerseniz 1050 kalori yapıyo fazla değil yani...

gunaydinnnnnnn hatunlarr
ben de 1 cay bardagi bulguru haslayip uzerine salatalik ve domates dograyip yedim. ama cok geldi yaa. koca 1 tabak oldu. yanlis mi yaptim diye de dusunmuyo degilim

Günaydın cnm ben ne kadar yedim bilmiyorum çünkü biz arkadaşlarla hepsini bir haşladık bi tabak yidim

selam naf

kızlar ben kaçarrr

öpüldünüsss

umarım güzel bi gün geçiririrsss hepimizz mucckkkss

Selam cnm nereye kaçıyon kız hadi öptüm

bu lapayı bende denicem ama çalışmadığım bi gün denerim artık

Nihancım işyerin esnekse bu konuda evde bile yapıp getirebilirsin benim lapa lapa değil bildiğin kısır gibi oldu

faydasını görürseniz şu lapayı bende yapayım

Bakalım yarın görücez canım sabah tartıldım bide yarın tartılayım bakalım etkisine bide kilo alırmışım

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
günaydın şekerriiimmmmmm
bugün hiç çalışasım yok yaa
oğlumda sabah çok ağladı arkamdan
nefes alamıyom sanki alıp çantamı gezesim var
kıyamam yaa allah yardımcın olsun özgem
şimcik yeşil çayımı içeceğim
ohhhhhh afiyet olsuunnnnnnnnn

Arkadaşımın kardeşi de dahil oldu ama akıllılar sabah tartılmamışlar

Neyin mesela ?

Sen neden alındın üstüne bebem

gunaydinnnnnnn hatunlarr
ben de 1 cay bardagi bulguru haslayip uzerine salatalik ve domates dograyip yedim. ama cok geldi yaa. koca 1 tabak oldu. yanlis mi yaptim diye de dusunmuyo degilim
hayır buketçim doğru yapmışsın.haşlanınca kocaman oluyo zaten.bide içine salatalık domates girince ohhhh

bu lapayı bende denicem ama çalışmadığım bi gün denerim artık
dene kesinlikle nihancım yanlış anlamaya sebebiyet verdiğim için tekrar özür dilerim arkadaşım

Vallahi mervecim sabah 1.porsiyonu lüplettikk bir problem yok ama öğle ve akşamda yiyince bıkarmıyım bilemicem

naaff kız evet zaten yağsız tuzsuz kısır demiştimya.iyi oluyo tabi.ama ben bayadan beri yaptıgım için bööö geldi leenn hee bu arada çay bardakları 100 gr almıyo daha az.75 belki.+ bugurun pişmemişi o kalirode.pişince kalorisi düşüyo haberiniz olsun kızlar.çünkü ben lapayı başlarda pirinçten yapıyodum.100 gr haşlanmış pirin. 125-150 kl falan diye okudum biçok yerde.ve sonra bulgurun kalorisinin daha az oldugunu öğrendim.

Vallahi mervecim sabah 1.porsiyonu lüplettikk bir problem yok ama öğle ve akşamda yiyince bıkarmıyım bilemicem

ben yaklaşık 4-5 aydır her hafta bi gün yapıyorum (eğer o gün evdeysem)

o yüzden bıkkınlık geldi nafcım.hee fıstıklarım sıcakken bitirin doğuyunca bana kötü geliyoda.sizi bilmem tabi

ben yaklaşık 4-5 aydır her hafta bi gün yapıyorum (eğer o gün evdeysem)

o yüzden bıkkınlık geldi nafcım.hee fıstıklarım sıcakken bitirin doğuyunca bana kötü geliyoda.sizi bilmem tabi

Biz soğuk yedik yani şöyle kii haşlamadık sıcak suyla bulguru kabarttık biz :26: yanlış olmaz inşallah sonuçta öyle de pişiyo gibi oluyo diye düşündüm ben :26:

lapacılaaarrrrr....
-ben
-kevser
-buket
-naf
-naf'ın arkadaşı
-naf'ın arkadaşının kardeşi

Biz soğuk yedik yani şöyle kii haşlamadık sıcak suyla bulguru kabarttık biz :26: yanlış olmaz inşallah sonuçta öyle de pişiyo gibi oluyo diye düşündüm ben :26:

hayır nafcım yanlış olmaz.çünkü ince bulgur sıcak suyla haşlanarak pişiyo kalını tencerede normall pilav gibi.ama kalını da ıslayarak pişiyosa öylede olur neden olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…