Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Havuçlu kek

1 su brd sıvı yağ
1,5 su brd şeker
1 su brd yoğrt
3 yumurta
1 su burd havuç
yarım su brd ceviz
3 su brd un(un değişebiliyor kek kıvamına gelince atma önce 2 bardak at karıştır sonra eklersin duruma göre)
vanilya k. tozu
2 çay kaşığı tarçın(isteğe göre)

ben bu tarifi yapıyorum yiyenlerin çok hoşuna gidiyor bazende damla çikolata atıyorum nafım

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım not ettim :78: ama bişey sorucam 1 su bardağı yağ fazla gelmiyor mu :78:

Teşekkür ederim canım not ettim :78: ama bişey sorucam 1 su bardağı yağ fazla gelmiyor mu :78:

valla yapınca bi fazlalık olmuyor ama sen bilirsin istersen yarım koy ben hiç denemedim ama yarımla
ama fazla gelse belli olur yevrummm yerken anlardım:92:

Son düzenleme:

Ara öğün
yarım portakal
yarım nar yidim

Duy duyda inanma meyve yiyorum :82:

nie normalde yemezmisin:82:
narı nası yedin kız ben narı yerken heryerim kıpkırmızı oluyor yanaklarım filan:78:
aynı çocuklar gibi

Normalde yemiyorum canım aslında çok severim ama çok üşengecim bu konuda :78:

Narı da arkadaşın kardeşi var yanımızda staj yapıyo o ayıkladı kaşıkla yedim ama tamamen kendi isteğiyle baskı yok yani :82:

aynen ya sende benim gibisin he
alırız gidip mutfağa alıp yemeğe üşenirim bekarken önüme annem koyardı
eee şimdi koyan yok
nar konusunda bilemicem artık kim billir ne baskılarla ayıklattın işkence gibi

Aynen annem getirirdi önüme ee adam getirmiyo aksine benden bekliyo :82:

Yok nenn nar ayıklayayım mı size dedi bende saate baktım kimbilir kaç saatte ayıklarsın dedim gitti 5 dk' ya geldi tabaklar

Aynen annem getirirdi önüme ee adam getirmiyo aksine benden bekliyo :82:

Yok nenn nar ayıklayayım mı size dedi bende saate baktım kimbilir kaç saatte ayıklarsın dedim gitti 5 dk' ya geldi tabaklar

evet şimdi bizden bekliyorlar
aman ya nar ayıklamak işkence heryeri batırırım ben ama çok severim narı
bugün pazardan aldırıym kocikime

evet şimdi bizden bekliyorlar
aman ya nar ayıklamak işkence heryeri batırırım ben ama çok severim narı
bugün pazardan aldırıym kocikime

Eski bişeyler giymek lazım üstümüze ayıklarken ben pazar günü suyunu sıktım daa heryer battı :82: aldır aldır şimdiden afiyet olsun :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…