Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

komik gerçekten he

Aslında neden değiştirmişler biliyomusunuz bazı kadınlar diyolarmış şu smileye benim adımı ver buna kocamın adını ver vs vs yönetime daral gelmiş ondan değiştirmişler

ya iş çıkışı yapmam lazım
kimse bana uymuyo ki
evt zor oluyo ayartması

2 bardak ekle canım karıştır iyice yoğun bi kıvam olcak baya bir yoğun çok hamurumsu olmıcak anlatabildimmi ki
tmm not ettim çatal testi mi yani çatalla çiziyorus hamurda hafif kalıyo çizgiler??

havada erkenden kararıyor gece gibi oluyor ben çıkarken
daha helecanlı işte..
eşini ayart bi gün annen akşam da baksın oğluşuna felekten bi gün çalın başbaşa yemek falan..

kötü oldu bunlar böyle ya

Aslında neden değiştirmişler biliyomusunuz bazı kadınlar diyolarmış şu smileye benim adımı ver buna kocamın adını ver vs vs yönetime daral gelmiş ondan değiştirmişler
evet ya smiller topiğinde okudum ben de ne acayip insanlar var he saçmalık

çatal testini ilk defa duydum ben o nasıl oluyor ki

Ne yalan söylimm benimki yemeğe götürmeyi düşünür ama uygulamada problem var mutlaka bana danışır oysa ki ben ne süprizler yaparım ona ruhu duymaz

hoş benimkisi farklı sanki
bi kere yemeğe çıkarma planını kendi yapıp çıkarmamıştır

bizimde arkadaşları plan yaparsa katılırız yoksa gördüğünüz gibi

ben çıkıyorum kızlar mesai bitti yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın:87:

görüşürüz nihan

Ne yalan söylimm benimki yemeğe götürmeyi düşünür ama uygulamada problem var mutlaka bana danışır oysa ki ben ne süprizler yaparım ona ruhu duymaz

benimki bu aralar hiç romantik değil
sen neler yapıyon bakim kızzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…