Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bulamadım yazıyı bir kaçtane atatürk le ilgili yazı buldum ama açılmadı sayfa

güzel yazıydı atatürkle ilgili

naf bende severim ojeleri ama abatu gibi tırnak uzatamıyorum ben, benimkiler kırıldığından değil çok sert tırnaklarım var ama boyları kısa uzattığım zaman beyaz kısımları çok çirkin görünüyor

Hımm benim tırnak yapım geniş olduğu için kendiliğinden uzunmuş gibi duruyor canım bu sıralar bende uzatamıyorum nazar değdi sanırım yada küstü bana tırnaklarım onlarla ilgilenmiyorum diye azcık bakım yapmak lazım

ben de ATATÜRK'ü çok özlüyom..

o benim mavi gözlü centilmenim.. kendini ulusuna adayan bi dahi.. ve biz kadınları aydınlığa çıkaran adam.. ne bileyim işte onu çok seviyorum.. böyle düşününce bile boğazım düğümleniyo...

iyiyim nafcımm

burda deli lodos var..

birazdan parkta biraz oturup sonra sağlık ocağına ilaç yazdırmayı düşünüyorum da bu rüzgarda uçmazsam tabi..

kedim hasta olmuş battaniyesinin altında yatıyo paso..

çizelgemi değiştirdim motivasyon olsun diye..

ha bu arada kilom yine aynı çıktı mutlu oldum bu elektronik tartılar çok yanıltıyo insanı..

apartmanın kapısına da bayrak astım..

kızlar işleriniz var herhalde.. öğleden sonra uğramaya çalışırım.. hepinizi öptüm kocaman...

Ne ilacı canım
oy kıyamam ben onaa :78:
benim kilo sapıtık çıktı zaten detokstan sonra aynen geri geldiğini söylemiştim birde regl nedeni ile coşmuş bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…