Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bu topiği cok fazla takip etmiyorum ama yardımınıza ihticayım var hanımlar
geçtiğimiz 1.5 yılda 12 kg kilo verdim ama adet dönemlerimin hemen ardından vucudum su tutuyor nasıl bırakır ödemi vucut.bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım etsin

Ağlamamak için kendimi zor tuttum önce saygı duruşu daha sonra da istiklâl marşı okuduk biz

bizim şirket 2 gruptan oluşuyor canım kağıt grubu ve ağaç grubu kağıt grubunda açıklar mini etekliler var
ağaç grubundan kapalılar hacı hocalar var bende kağıt grubundayım onlar atatürkçü değiller bende bahçeye iniyorum saygı duruşunda durmak için

Dün akşamki menüm
1 yk pırasa yemeği (pirinçli)
3 yk kapuska
1 dilim ekmek

Sabah
1 parça pırasalı
1 parça patlıcanlı börek ufaktı
1 kk peynir
4 zeytin
şekersiz çay

bugün çok ağrım var kızlar karnım ve belim kopacak gibi ağrıyor :2: regl dönemim bugün yarın bi ekşın bekliyorum bakalım :97:

maşallah naf almışın kalorileri
ne kadar ufaktı kız

Ben öncesinde su tutuyor diye biliyorum enteresan

ahhh kızlar ben zayıflayamıyorum yaaa gittikçede kilo alıyorum 61 olmusum size 61 kilo az gibi geliyo ama bende cok fazla duruyo cünkü boyum kısa birde bölgesel olduğu için cok fazla bu kilo benim en az 50 olmam gerkiyo üfffffffffffffffffffffff(((((((((((((((((((((((((((

slm kızlar beni listeden çıkardınız mı acaba

Selam asyacım hoşgeldin :82: 1 hafta gelmedin daha canım çıkartmadım tabiki mesajını aldım ama unutma bizi lütfen :97:

Eskisi gibi göremiyoruz seni aramızda canım en azından bayramdan sonra menülerini paylaşabilirsin :82:

evet bayramdan sonra bi silkelenip kendime gelmem gerekiyo yoksa aldım basımı gidiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…