- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #28.261
aldık canım sonuçları..saolasın.buarada sizinde bayramınz şimdiden kutlu olsun kızlar
kzılar bayramınız mübarek olsun
nice bayramlara inşallah
he çok yemeyin ha:))
dolma et tatlı derken şişmeyelim inşallah
Canım bayramdan sonraki pazartesi mi anlayamadım ben ?
Anladım canım Allah hayırlara çıkartsın inşallah
Tmm cnm not ettim :82:
Hehe doldurdum
Tmm cnm not ettim :82:
Tmm canım not ettim :82:
Telefon mu aldın sen ?
Ben yokum ya ondandır
Ben yarında burdayım tatlım pazarteside burdayım mutlaka görüşürüz :78:
Bunada bir çare düşünücem bencede böyle olmaz
Selam çikoo balım naber nasılsın
Tamam cnm not ettim :82:
Noldu kevsercim neden hastanedeydin ki ?
Sen neden üstüne alındın ki mervecim ?
Tamamdır
Doğal yolla zayıflayalım gitsin fasa fiso böyle şeyler
Regl isen problem değil tatlım bildirime almıyorum zaten regl dönemi olan arkadaşları
Uslu şirin böcüğüm benim
İşlerim bitmedi bile ama forumu boşlamak istemediğim için yine geldim şekerim :97:
Beğenmiyosa da söylemez herhalde ama hediyen güzel bence
Sıkma canını lütfen canımHayatımızı düzinelerce sınavlara bağlayanlar utansın
Herkesin Mübarek Kurban Bayramını tebrik eder,hayırlara vesile olmasını temenni ederim
Mutlu.güzel.sağlıklı nice bayramlara ailenizle birlikte
buzaman kadar hiç görmemiştm canım daha önceden gidiyoduk zaten dün son olarak yapıldı işte.doğuştan rahim ve yumurtalık yokmuş oyüzden görmüosun dediler.doktorun söyleme şekli çok üzdü beni..hayırlısı bişey diyemiyorum artık
buzaman kadar hiç görmemiştm canım daha önceden gidiyoduk zaten dün son olarak yapıldı işte.doğuştan rahim ve yumurtalık yokmuş oyüzden görmüosun dediler.doktorun söyleme şekli çok üzdü beni..hayırlısı bişey diyemiyorum artık
Ayy pek bi mutluyum bugünyan fabrikada bi abla doğum yapmıştı bebişiyle gelmiş onu görmeye gittik arkadaşımla hem hediyelerini verdik sen çok zayıflamışsın yaa baya fark ediyo dedi :92:
Nasıl yani
Ayy pek bi mutluyum bugünyan fabrikada bi abla doğum yapmıştı bebişiyle gelmiş onu görmeye gittik arkadaşımla hem hediyelerini verdik sen çok zayıflamışsın yaa baya fark ediyo dedi :92:
doğuştan gelişmemiş canım hiçbiri..doktorda evlennceye kadar rafa kaldır bunu tedavisi yok binde bir görülen bisorun bu oda sende çıkmış dedi..büyük imtihan benim için bide çocuk sevgisi çok fazla bende nasıl budurumu kabullenicm bilmiyorum..önceden seziyodum zaten yanılmadım
doğuştan gelişmemiş canım hiçbiri..doktorda evlennceye kadar rafa kaldır bunu tedavisi yok binde bir görülen bisorun bu oda sende çıkmış dedi..büyük imtihan benim için bide çocuk sevgisi çok fazla bende nasıl budurumu kabullenicm bilmiyorum..önceden seziyodum zaten yanılmadım
kevser biraz anladım biraz anlamadım
ama tek bir doktorun lafıyla hareket etme bir kaç tane doktora git
çünkü bir doktorun dediğini diğer doktor yalanlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?