- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #28.281
İnan çok üzüldüm ağlıyorum hattaAllahım isyan etmiyorum ama bu nasıl bir sınav
canım gerçekten zor bu sınav benim için..hele doktorun söyleyiş tarzı insanı bitiriyo zaten..çocuğun olmucak dedi evlenncede eşine söylersin dio hepsiya..dua kızlar ya başka çıkış yolu yok
peki canım sen nasıl anlamıştın şikayetin neydi
canım gerçekten zor bu sınav benim için..hele doktorun söyleyiş tarzı insanı bitiriyo zaten..çocuğun olmucak dedi evlenncede eşine söylersin dio hepsiya..dua kızlar ya başka çıkış yolu yok
adet görmüyodum canm oyüzden gittik..hiç görmedim yani bikere olsun görsem dediğin doğru ommancm..yumurtalık hadi nese diyeyim ama rahim yok enbaşta.yok canım kırılmadım.tersine ihtiycım var
omman cım kırılacak birşey söylememişsin ki hepimiz kevsere destek olmaya çalışıyoruz
Evet kevsercim dua edelim hepimiz canım benimmm
Evlenince eşine söyleme kısmı tamamen vicdan işi kimseyi dinleme kendini dinlee
Evet kevsercim dua edelim hepimiz canım benimmm
Evlenince eşine söyleme kısmı tamamen vicdan işi kimseyi dinleme kendini dinlee
canım inan oturdum kaldım dünden beri düşünüyorum.erkek ark kabul edecekmi bilemiyorum.ikimizdede aşırı derece çocuk sevgisi var.annem söyle herkes kaldırmaz budurumu dio.bilemiyorm artık zaman
kevsercim sen kaç yaşındasın
bugüne kadar hiç mi adet görmedin hayatın boyunca
adet görmüyodum canm oyüzden gittik..hiç görmedim yani bikere olsun görsem dediğin doğru ommancm..yumurtalık hadi nese diyeyim ama rahim yok enbaşta.yok canım kırılmadım.tersine ihtiycım var
canım inan oturdum kaldım dünden beri düşünüyorum.erkek ark kabul edecekmi bilemiyorum.ikimizdede aşırı derece çocuk sevgisi var.annem söyle herkes kaldırmaz budurumu dio.bilemiyorm artık zaman
bu konuyla ilgili bilginz olursa paylaşın kızlar yada başka bi doktor
canım benim bugüne kadar öyle şeyler duydumki
imkansız bişi yok
sen yeterki isyan etme kalbini ferah tut
bi çıkış yolu olmalı mutlaka
sana bi hadis yazıcam
ben hep kötü olduğumda bu sözü tekrarlarım içimden
allah kimin için bi hayır murad ederse onu bir kısım zorluklarla karşı karşıya bırakır(bizde sanıyoruzki biz ne yaptıkta bunları yaşıyoruz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?