Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Selam kızlar nasılsınız :103:

Ben yorgun ve hastayım :2:

Aşkitoma gelemem dedim ama bir uğrayayım selam vereyim en azından diye düşündüm

Bugün işleri atlatabilirsem yine uğramaya çalışıcam bebikler

bu arada sabah tartıldım 1.5 kilo almış görünüyorum

hmmm ya bende de çok hafif kırıklık vardı 2 gündür

naf ama sen çok çalışıyosun cnm dikkat et yorma kendini fazla mucccuuuukk

annemle konuştumda.zaten en başından beri kalıcı gözüyle bakmadın oraya kızım takma kafana dedi.1 hafta daha sık dişini haftaya sölersin çıkcam diye dedi.boşver dedi senden sonra naparlarsa yapsınlar dedi.iş bakarsın çıktıktan sonrada kendine dedi.

40 saatte açılmıyo valla sayfalar

ben de kek tarifi vereyim bari:
dokusu ve tadı çok hoş
karışım katı oluyo ama problem olmuyo

Sibel'in Kahvesi: Kakaolu Kek
ama çok ufak değişiklikler yaptım ben

Malzemeler:
(10 dilim)

- 125 g tereyağı
- 1 su bardağı toz şeker
- 3 yumurta
- 1.5 su bardağı beyaz un
- 1 paket kabartma tozu
- 1 yemek kaşığı kakao
- Bir ufak avuç ceviz içi

Yapılışı:

1. Oda sıcaklığındaki margarini yumurtalar ve toz şekerle birlikte çırpın. İyice kıvamlı bir hale gelince kabarma tozu ve unu eleyerek ekleyin, hafifçe çırparak karıştırın.

2. Küçük bir dikdörtgen kek kalıbını yağlı kağıtla kaplayın. Kek karışımının yarısından fazlasını kalıba dökün.

3. Ayırdığınız hamura kakaoyu karıştırın. Bunu da hamurun üzerine dökün. Kaşıkla çok hafif karıştırın. Kaşığı bir-iki kez hareket ettirmeniz yeterli. Üzerini düzeltip iri parçalar halinde ceviz serpin.

4. Kekinizi önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35-40 dk kadar pişirin. Kürdan testini unutmayın! Güzelce kabarıp piştikten sonra kokusuna dayanabilirseniz soğuyana kadar bekleyin:) Dilimleyerek servis yapın.

bu da 2. kek tarifi

klasik sade kek.. ama ben içine dr. oetker limon aroması koydum iki minicik şişe.. 4lü paketi 1.5 tl falan..
mis gibi limonlu kek oldu.. üstüne de yaban mersini serptim..

Mutfakca: Sade Kek-Klasik Kek

Malzememiz:

3 yumurta
1 su bardağı şeker
Yarım su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
2,5 su bardağı un
2 şişe dr. oetker limon aroması
bir avuç yaban mersini

Yapılışı:Yumurta ve şeker çırpılır.İçine süt, yağ ilave edilir karıştırılır.Un ,kabartma tozu ve vanilya, aroma da ilave edilir hepsi karıştırılır. Yağlı kağıt kaplı kek kabına boşaltılır üstüne, yaban mersini serpilir ve önceden ısıtılmış 175 derece fırında bi saat pişirilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…