Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ya öyle hissediyorum bu aralar çok fena oluyorum genelde kan şekerim düştüğünde öyle hissederdim ama bişiler atıştırınca hemen geçerdi..
şimdi nedense geçmiyo ben de merak ettim tansiyon düşünce de mi benzer şeyler oluyo diye

sağol özgecim

neyi gördünüz kızlar??

ya benim moralim iyi hele son 2-3 gündür epey keyfim yerimde ama bu belirtiler var habire yatıp dinlenesim geliyo ki hiç tarzım değildir neden anlamadımm

kızlar öğlende bi kase yayla çorbası,4 kaşık falan patates yemeği 2 kaşık makarna
ara:nescafe ve şimdi nane limon.saolsun çaycı ablam yapmış bana

kızlar iş yerime peynir zeytin falan filan getircem kepek ekmeği getircem.kahvaltı yapmaya zamanım olmasada koycam masama yicem valla zaman buldukça.yemezsem öğlende fazla yiyorum düzensiz oluyo.

bu arada çaycı kadınla konuştuk.işe ilk girdiğimden beri beni beğenen benden hoşlanan biri varmış :)
ilk gün bile çok güzel kız falan demiş.çıktıgı var mı öğren demiş :) şansa bak çocuk bizim eve çok yakın oturuyo beraber gidip geliyoruz.aslında şüphelenmiştim hareketlerinden ama öyle işte :))))))

ayyy mervecim hadi hayırlısı bakalım
öyle okuyunca bekarlık günlerim geldi aklıma :))
hoşlandı o baktı:))
ne günlerdi:)))
allah hepiniz için en hayırlısını versin

sorma omman cım yaaa :))) görsen çaycıda sürekli imalarda bulunuyo.benm yanımda çocuga dediki sevdiğin kıza sevgilim olur musun dedin mi dedi :))) yemek yiyodu çocuk öksürdü patates yemeğin çok güzel olmuş abla dedi bende tüydüm yanlarından ayyy bi utandımki sorma :)))))

sen yazdıkça kendimi ukyoorum sanki
duygularımı çelişkelerimi
sana şunu söyleyimki önce emin ol
hem kendi duygularından hem onunkinden
eğer seni bu süre içinde beklersen çocuk seni seviyodur :))
inşallah öyledir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…