- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #28.721
benim sıkıcıydı eşim 2.30 da işe gitti o saate kadar gezebildiğimiz kadar gezdik. birtek bayraqmın 3. günü eğlendim kaynımla gezdik bowling oynamaya filan gittik 2. günü sinsi eltimle kavga ettim manyak benle uğraşıyor ama uğraşmaması gerektiğini öğrendi onun dışında hep evde dinlendim canikom benimde yemek saatlerim bozuldu çok tartılmadım daha korkuyorum ama arkadaşlardan biri zayıflamışın dedi anlamadımEvet bebikim biraz öyle oldu sen neler yaptın :109:
Bayramda kaçamak olarak kayınvalidem kadayıf yapmış bir tane yedim çok ısrar etti diye
Birde arkadaşıma gittiğimizde ayıp olmasın kız gözüme bakıyo diye bir dilim baklava yedim
onun dışında öğünlerim çok şaştııı sanırım o yüzden kilo aldım
mesela sabah 8 de kahvaltı öğle yemeği 3-4 gibi akşam da 10-11 gibi yemek zorunda kaldık çok saçmaydı beslenme saatlerim ve mecburen beyaz ekmek tükettim tahıllı ekmek yoktu kayınvalidemde
Eğlenmene sevindim canımbenim sıkıcıydı eşim 2.30 da işe gitti o saate kadar gezebildiğimiz kadar gezdik. birtek bayraqmın 3. günü eğlendim kaynımla gezdik bowling oynamaya filan gittik 2. günü sinsi eltimle kavga ettim manyak benle uğraşıyor ama uğraşmaması gerektiğini öğrendi onun dışında hep evde dinlendim canikom benimde yemek saatlerim bozuldu çok tartılmadım daha korkuyorum ama arkadaşlardan biri zayıflamışın dedi anlamadım
Eğlenmene sevindim canımen azından dinlenmişsin
Eltine de iyi yapmışsın
Bakalım cuma günü görücez anyayı konyayı
Kadınlarla uğraşmak zor anacım adam napsınevet kazenin yazdıklarını bende şimdi okudum anasayfada forumun eski halini istiyoruz diye bir konu açılmış
gerçekten de kazeni çok sinirlendirmişler artık türkçe yazmayı bırakmış yabancı dil konuşuyor
bu arada benim yazdıklarım anket ve banlanmayla ilgiliydi yanlış anlaşılmasın
Günaydın şekerim afiyet olsungünaydın fıstıklarııımmmmmmmmmm :)))
valla sabah sabah yine canım sıkıldı ama size geldim hemen....
sabah kahvaltı yaptım bütün fırçalara rağmen :)
2 dilim ince kepek ekmeği 1 kk beyaz peynir domates salatalık ve çaayyyy...
ara olarak şimdi form çay içcem.düzene sokmaya çalışıyorum kendimi.ama herkes zayıfladın diyo.regliyim cuma günü bildirimde yokum nafcım
nihan niye kavga ettin kızzz
haddini bildirmen iyi olmuş
yok daha bekar kaynım
bi elti eksikti oda olunca nasıl olur acaba
valla ben evlenirken eşimin ailesi hiç birşey yapmadı
bende hep kafalarına kak tım
şimdi kaynıma kesin yaparlar
oyüzden ben şimdiden kavga etmeye hazırım zaten :))))
dengesiz insanlarla uğraşmak ne zor benimde ne çok var çevremde anca insanın canını sıkıyorlar işteözgecim kahvaltı yapıyodum babannem gibi oturuyon anca bilmem ne dedi.salak yaa çok dengesiz bi adam.ama takmıyorum artık.sallaa hee diyorum geçiyorum.nası olsa kalıcı deilim.
hatırlatırım nafcım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?