Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

benim sıkıcıydı eşim 2.30 da işe gitti o saate kadar gezebildiğimiz kadar gezdik. birtek bayraqmın 3. günü eğlendim kaynımla gezdik bowling oynamaya filan gittik 2. günü sinsi eltimle kavga ettim manyak benle uğraşıyor ama uğraşmaması gerektiğini öğrendi onun dışında hep evde dinlendim canikom benimde yemek saatlerim bozuldu çok tartılmadım daha korkuyorum ama arkadaşlardan biri zayıflamışın dedi anlamadım

Eğlenmene sevindim canım en azından dinlenmişsin
Eltine de iyi yapmışsın
Bakalım cuma günü görücez anyayı konyayı

evet kazenin yazdıklarını bende şimdi okudum anasayfada forumun eski halini istiyoruz diye bir konu açılmış
gerçekten de kazeni çok sinirlendirmişler artık türkçe yazmayı bırakmış yabancı dil konuşuyor
bu arada benim yazdıklarım anket ve banlanmayla ilgiliydi yanlış anlaşılmasın

günaydın fıstıklarııımmmmmmmmmm :)))
valla sabah sabah yine canım sıkıldı ama size geldim hemen....
sabah kahvaltı yaptım bütün fırçalara rağmen :)
2 dilim ince kepek ekmeği 1 kk beyaz peynir domates salatalık ve çaayyyy...
ara olarak şimdi form çay içcem.düzene sokmaya çalışıyorum kendimi.ama herkes zayıfladın diyo.regliyim cuma günü bildirimde yokum nafcım

Kadınlarla uğraşmak zor anacım adam napsın

Günaydın şekerim afiyet olsun sen cuma günü yine hatırlatırsın dimi benim kafam karışıyor bazen

nihan niye kavga ettin kızzz

dengesiz ya vede çok suratsız aileside öyle neden ailesinin yanında oturmamışım kocasına yani kaynıma beni şikayet etmiş bende söylendim ve çıktım kaynanamlardaydık onun aileside ziyarete gelmişti hoşgeldiniz dedim hiç tık yok surat 1 karış ailesinin bende doğal olarak oturmadım onlarla. kaynanamda eltime kızmış nihan ne yapsın senin ailen suratsız demiş hehe efferin kaynanama he şimdi konuşmuyorum oda konuşmuyo sanki haklı bide neyapayım benim ailem yabani diyor ya deli karı

valla ben evlenirken eşimin ailesi hiç birşey yapmadı
bende hep kafalarına kak tım
şimdi kaynıma kesin yaparlar
oyüzden ben şimdiden kavga etmeye hazırım zaten :))))

valla ben evlenirken eşimin ailesi hiç birşey yapmadı
bende hep kafalarına kak tım
şimdi kaynıma kesin yaparlar
oyüzden ben şimdiden kavga etmeye hazırım zaten :))))
aynen ya o konulara hiç girmiyim zaten haksızlıklar hep öbür dünyada çözülecek inş

özgecim kahvaltı yapıyodum babannem gibi oturuyon anca bilmem ne dedi.salak yaa çok dengesiz bi adam.ama takmıyorum artık.sallaa hee diyorum geçiyorum.nası olsa kalıcı deilim.

hatırlatırım nafcım.

özgecim kahvaltı yapıyodum babannem gibi oturuyon anca bilmem ne dedi.salak yaa çok dengesiz bi adam.ama takmıyorum artık.sallaa hee diyorum geçiyorum.nası olsa kalıcı deilim.

hatırlatırım nafcım.
dengesiz insanlarla uğraşmak ne zor benimde ne çok var çevremde anca insanın canını sıkıyorlar işte
evet kalıcı değilsin takma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…