- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #28.701
Allağın selamını verdim kimse almadı :S
Gitme biyere nen döverim baknoluyor bu siteye yaaa..sanki hayalet şehirdeyim yaa.sanırım ben bu siteden ayrılacağım çok sıktı beni yeni hali..
Tebrik ederimkızlarr bu paneli taaa 2008 den beri okudum kaç günde buralara geldimmbazı arkadaşlar 2 yıldır yazmışlar diyet felan yapmışlar merak ediyorum kalıcı olarak zayıflayan var mı ? varsa eğer tavsiyelerinizi bekliyorum bu arada bayramımız mübarek olsun öpüyorum hepinizi
Selam tatlım bekliyoruzselam hanımlar ben de 3 hafta sonra geliyorum diyete başlayacaım 3 hafta evde olamayacağım yazayım yinede dedim nasılsınız
bizi bıyakmaa :2:bu tasarım o kadar kötü ve itici geliyor ki sanırım bundan sonra daha az ziyaret edicem bu siteyi..
Stimol dediğiniz ilaç mı şurup tarzı birşey mi ?Ben yıllarca kilolu bir kadındım. Zayıflamak için binbir çeşit yöntem denedim ama nafile. Bir de üstüne doğum yaptım. Kilolarım verilemez bir hal aldı. Ne diyetler, ne sporlar ama nafile. Belli bir kilonun üstüne çıkınca vermek imkansıza yakın oluyor. Sonra çeşitli zayıflama ilaçları kullandım. Birazcık kilo verdim ama az kalsın sağlığımdan oluyodum. Kelepçe taktırmaya bile yeltendim. Ama bu ölüm haberlerini duyunca vaz geçtim. Sonra stimol diye bir ilaç tavsiye etti eczacı bir arkadaşım. Enerji veren bir şeymiş. Yorulmanı engelliyor. Kas ağrısı yaşamıyorsun spordan sonra. Ben stimol kullanmaya başladıktan sonra çok yoğun bir spor programına başladım ve 46 bedenden 38 e indim. Şu an çok mutluyum. Sağlığım da yerinde. Aklınızda bulunsun bence. Sakın zayıflamak uğruna operasyon falan geçirmeyin!!
Mervecim kim olursa olsun sana salak diyemez bana 10 senelik patronum daha bir günden bir güne kötü bir laf etmemiştir. Ederse yediririm o lafı zatengünaydın kızlar.nasılsınız.ben hastayım ağzımın içleri hep yara.dilim yara dudaklarım uçuk
sanırım sitresten yaaa.sabah sabah mal müdür yine canımı sıktı.daha önce hiç göstermediği bi işi salak mısın niye yapmadın kızım sen dedi.neymiş eskilere niye bakmamışım.ama önemli bişey yani eskilere bakarak hiç kimse anlatmadan nası yapabilirim dimi.bu hafta dişimi sıkıyorum.haftaya çıkış vercem.bu haftada dişimi sıkiyim ki çıkışı şimdi verirsem tmm hemen git derlerseen azından bi maaş tam alim diyorum.haftaya çıkış verirsem öbür hafta çıkarım.ne dersiniz kızlar.ne yapmalıyım.yeni bi işe başlayan herkes bunları yaşar mı.yoksa ben mi büyütüyorum.sabretmeli miyim.ne yapim akıl verin.hepiniz benden büyüksünüz akıl istiyorum sinirden hasta oldum.diyet falan düşünemiyorum ya
Sağol bebikim üşüttüm grip oldum sanırsam boğazlar gitti :2:naf geçmiş olsun hayırdır
Bayramda çok yoruldum ondan sanırsam kuzucukhmmm ya bende de çok hafif kırıklık vardı 2 gündür
naf ama sen çok çalışıyosun cnm dikkat et yorma kendini fazla mucccuuuukk
Sağol tatlım :103:gecmis olsun naf
Yirim senin meraklı sorularını bennafmı geldi hastamıymış ne olmuş
Pazartesi değilmiydi kuzumkızlar bu kariyer net çok yavaş gece girmeye karar verdim
öğleden sonra uğramaya çalışırım öptüm çok
nafiş ctesi geldim ama sana yetişemedim cnm
Sağol tatlımm :97:grip kadar menem hastalıkta yok he
öldürmüyo süründürüyo hele ki o halsizliği of of
gençmiş olsun nafcım
Sağol bebikim :98:nafa geçmiş olsun. çok yoruldu koşturdu ondan halsiz düştü sanırsm
Benim başım ağrıyo ,dönüyo :2:kızlar tansiyon düşünce insan kendini nası hissediyo
Sağol canım benimGeçmiş olsun cnm biran evvel iyileş
Sağol tatlım inşallahhbuarada geçmişi anca okudum nafcm hastamışsın geçmiş olsun hemen atlatırsın inş
Günaydın bebişim :103:günaydın kızlarrrrrrrrrr
bune böyle yaa sürekli bakım
sanki çok güzel oluyor da
Günaydın canım hoşbuldum :124:nafcım hoşgeldinn gribi atlatabildin mi
kızlar dün dayanamadım forumun yeni hali mi ne öyle bi topik açmış yönetim
girdim
bu tasarım çok soğuk ve itici
eskisi çok daha güzeldi
burda tanıştığım sevdiğiğm dostlarım olmasa bu tasarımla bu siteye girmezdim yazdım
tahmin edin napmışlar
mesajı silmişler tarihe gömmüşler
KKyı seven sürekli takip eden bi kullanıcı olarak
tekrarlıyorum bu tasarım çok soğuk sevimsiz ve itici gelme buraya git diyo..
Okudum bilem dayanamadım ama sayfalar gitmiş demişsiniz ne yazdınız çok merak ettimözgecim iyiyim cnm
az sonra yürüyüşe çıkıcam
aldığım b vitaminini bıraktım sanırım o acaip belirtiler ondan oluyodu..
nafcım özge haklı bu seferlik geçmişi okuma bişicik yok
gel 2 dk muhabbet edelim kuşumm
Günaydın bebikiimmgünaydın kızlar şimdi geldim olişim
nafım sanada günaydın ve geçmiş olsun
özgecim sanada günaydın herkeze günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
1 kase çorba
1 dilim ekmek
bu kadar iştahım yoktu akşam yemedim başka bişey
sabah
1 dilim ekmek
klasik kahvaltı
ve çay
Evett yaaa hayran hayran bakınıyorum :132:naf tüm dizilerde kahve tonu oje sürmeye başladılar ama hepsi 413 değil bence ama yakın tonlar ne merak ettimm
Neden yazmıyosun esraslm canım.evet çok uzun süredir giriyorum bu siteye.ama pek yazmıyorum öyle okuyorum sadece))
Allağın selamını verdim kimse almadı :S
Gülegüle canım hava soğuk dikkat et sıkı giiyinn sende hasta olma sonrakızlar ben çıkıyom
yürüyüş yapıcamm
özge anket açsam banlarlardı direk
öptümm
kahvaltın iyi işte kızarmış ekmek iyi seçenek:103:Kilo alarak bayram tatilini atlatmış biri olarak hastalığım sebebiyle yediklerime yine dikkat edemiyorum kızlarbiri beni durdursunnnnnnn :18:
Sabah kahvaltım
2 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek
1.5 kk dilimi peynir
peynirli yumurta
şekersiz çay
kızlar ben çıkıyom
yürüyüş yapıcamm
özge anket açsam banlarlardı direk
öptümm
evet kesin ama fikir özgürlüğümüz olmalı bence
olmalı özge ama yok işte
şu ÖM'yi attım:
merhabalar,
KK'yı çok severek kullanan bir kullanıcı olarak eski tasarımı özlediğimizi, bu tasarımı oldukça soğuk ve sevimsiz bulduğumuzu, sitede tanıdığım dostlarımın da görüşlerinin bu yönde olduğunu belirtmek isterim..
Evet bebikim biraz öyle oldu sen neler yaptın :109:ben sorarım meraklıyımdır çok yordun kendini bayramda ondan halsiz düştün dimi nafım
Bayramda kaçamak olarak kayınvalidem kadayıf yapmış bir tane yedim çok ısrar etti diyekahvaltın iyi işte kızarmış ekmek iyi seçenek:103:
afiyet olsun kaçamaklarını söyle:121: biz seni durdururz:94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?