Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

nihan sen yokken ben sana slm verdim ya kuşum aşkolsunn

aman ya bi onlar zevkli tüm kullanıcılar zevksiz heralde
kendileri bilir ne diyeyim...

olmalı özge ama yok işte

şu ÖM'yi attım:

merhabalar,

KK'yı çok severek kullanan bir kullanıcı olarak eski tasarımı özlediğimizi, bu tasarımı oldukça soğuk ve sevimsiz bulduğumuzu, sitede tanıdığım dostlarımın da görüşlerinin bu yönde olduğunu belirtmek isterim..

bence hepimiz görüşümüzü paylaşabiliriz kızlar

ben yürüyüşe kaçıyorum

öğleden sonra görüşmek üzere öptüm tekrar

noluyor bu siteye yaaa..sanki hayalet şehirdeyim yaa.sanırım ben bu siteden ayrılacağım çok sıktı beni yeni hali..
Gitme biyere nen döverim bak

Tebrik ederim var tabiki bak bir sürü arkadaşımız var burda kalıcı zayıflayan
selam hanımlar ben de 3 hafta sonra geliyorum diyete başlayacaım 3 hafta evde olamayacağım yazayım yinede dedim nasılsınız
Selam tatlım bekliyoruz kendi adıma iyiyim ( gripim ama olsun ) sen nasılsın ne yaptın doktor işlerini :44:

bu tasarım o kadar kötü ve itici geliyor ki sanırım bundan sonra daha az ziyaret edicem bu siteyi..
bizi bıyakmaa :2:

Stimol dediğiniz ilaç mı şurup tarzı birşey mi ?

Mervecim kim olursa olsun sana salak diyemez bana 10 senelik patronum daha bir günden bir güne kötü bir laf etmemiştir. Ederse yediririm o lafı zaten para veriyo diye hakaret etme lüksü asla yok

naf geçmiş olsun hayırdır
Sağol bebikim üşüttüm grip oldum sanırsam boğazlar gitti :2:

hmmm ya bende de çok hafif kırıklık vardı 2 gündür

naf ama sen çok çalışıyosun cnm dikkat et yorma kendini fazla mucccuuuukk
Bayramda çok yoruldum ondan sanırsam kuzucuk

gecmis olsun naf
Sağol tatlım :103:

nafmı geldi hastamıymış ne olmuş
Yirim senin meraklı sorularını ben

kızlar bu kariyer net çok yavaş gece girmeye karar verdim

öğleden sonra uğramaya çalışırım öptüm çok

nafiş ctesi geldim ama sana yetişemedim cnm
Pazartesi değilmiydi kuzum

grip kadar menem hastalıkta yok he
öldürmüyo süründürüyo hele ki o halsizliği of of
gençmiş olsun nafcım
Sağol tatlımm :97:

nafa geçmiş olsun. çok yoruldu koşturdu ondan halsiz düştü sanırsm
Sağol bebikim :98:

kızlar tansiyon düşünce insan kendini nası hissediyo
Benim başım ağrıyo ,dönüyo :2:
Geçmiş olsun cnm biran evvel iyileş
Sağol canım benim

buarada geçmişi anca okudum nafcm hastamışsın geçmiş olsun hemen atlatırsın inş
Sağol tatlım inşallahh
günaydın kızlarrrrrrrrrr
bune böyle yaa sürekli bakım
sanki çok güzel oluyor da
Günaydın bebişim :103:

Günaydın canım hoşbuldum :124:
Yok henüz atlatamadım 4.günüm bugün bakalım gider inşallah bugün yarın
Okudum bilem dayanamadım ama sayfalar gitmiş demişsiniz ne yazdınız çok merak ettim

Günaydın bebikiimm

naf tüm dizilerde kahve tonu oje sürmeye başladılar ama hepsi 413 değil bence ama yakın tonlar ne merak ettimm
Evett yaaa hayran hayran bakınıyorum :132:
Bu arada essie ürünlerim dün geldi ama henüz kurcalama fırsatım olmadı :97:

slm canım.evet çok uzun süredir giriyorum bu siteye.ama pek yazmıyorum öyle okuyorum sadece))
Neden yazmıyosun esra
Allağın selamını verdim kimse almadı :S

kızlar ben çıkıyom

yürüyüş yapıcamm

özge anket açsam banlarlardı direk

öptümm
Gülegüle canım hava soğuk dikkat et sıkı giiyinn sende hasta olma sonra

Kilo alarak bayram tatilini atlatmış biri olarak hastalığım sebebiyle yediklerime yine dikkat edemiyorum kızlar biri beni durdursunnnnnnn :18:

Sabah kahvaltım
2 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek
1.5 kk dilimi peynir
peynirli yumurta
şekersiz çay

kahvaltın iyi işte kızarmış ekmek iyi seçenek:103:
afiyet olsun kaçamaklarını söyle:121: biz seni durdururz:94:

Bayramda ne yaptım özet geçeyim size
1.gün salı
kurban kesimi (eşime yardım in aşağı çık yukarı vs vs )
2.gün çarşamba
etlerin parçalanması dağıtılacakların ayarlanması ve gelen giden misafirler ile ilgilenmek :) tahmini olarak 10 demlik ( elektrikli semaver ile ) çay demledim
akşam eve döndük geç saatte
3.gün perşembe
kahvaltı annem,halamlar,yengemler,eşimin arkadaşları ve benim arkadaşıma ziyaret ve et dağıtımı ile geçti geç geldik
4.gün cuma
full yattım haha belkide tek yattığım gün dvd yüklemesi yaptım kendime paso film izledim
5.gün cumartesi
ev temizliği,çarşı pazar alışverişi ve ütü yaptım
6.gün pazar
kahvaltı ve sonrasında ikea'ya gezmeye gittik alışveriş yaptım birazcık sonra eve gel yemke hazırla ütü yaptım yine gün bitti

sonra da işe geldim :92:

kızlar ben çıkıyom

yürüyüş yapıcamm

özge anket açsam banlarlardı direk

öptümm

evet kesin ama fikir özgürlüğümüz olmalı bence

Konuyu carpitarak buraya yorumlar yaziyorsunuz. Goruslerinize saygi gostermemizi isterken saygisizliginiz ve sabirsizliginiz hat safhada. Kimse size goruslerinizi yazmayin demiyor, goruslerinizi yazdiginiz yere defalarca aciklama yaziyorum. mesajlarinizi hesaplara atayan is calisiyor bize sure verin 3/2 si tamamlandi sistem yavasliyor biraz sure verin dedikce ayni syeleri dile getiriyorsunuz. Ben aciklama yapiyorum ayni yorumlar yine geliyor. Simdi siz hala goruslerinizi yazamadiginiz mi dile getiriyorsunuz ? Yazdiklarimi okumayana sorularina cevap vermeme ragmen israrla anlamadan ayni seyi yazanlara kusura bakmayin ama cevabim aynidir.

Biraz sure istiyorum hicmi anlayisiniz yok sizin ? yoksa sorunlar bolumundeki aciklamalarimi okumuyormusunuz, yeter artik

ben sorarım meraklıyımdır çok yordun kendini bayramda ondan halsiz düştün dimi nafım
Evet bebikim biraz öyle oldu sen neler yaptın :109:

kahvaltın iyi işte kızarmış ekmek iyi seçenek:103:
afiyet olsun kaçamaklarını söyle:121: biz seni durdururz:94:
Bayramda kaçamak olarak kayınvalidem kadayıf yapmış bir tane yedim çok ısrar etti diye
Birde arkadaşıma gittiğimizde ayıp olmasın kız gözüme bakıyo diye bir dilim baklava yedim

onun dışında öğünlerim çok şaştııı sanırım o yüzden kilo aldım

mesela sabah 8 de kahvaltı öğle yemeği 3-4 gibi akşam da 10-11 gibi yemek zorunda kaldık çok saçmaydı beslenme saatlerim ve mecburen beyaz ekmek tükettim tahıllı ekmek yoktu kayınvalidemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…