- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.341
naf senin boyun 1.72den uzun mu??
Gülegüle bebekim şişini yapta git :78:kızlar çıkıyorum ben iyi akşamalr
Yok yok kasmam senin içinde uygunsa sen yolla bana adresini bebikim :78:kuzucumm inan farketmez her türlü mutlu olurumm çift hediyeyle zorlama istersen bütçeni ben almış kadar oldum hediyemi inan
bence daha incelmiş çıkman için yalan söylüyo olabilirler
Hoşgeldin zuhal
Bu adam tehlikeli göründü gözüme
Ben bayram için düşünmüştüm ama söylemedim isteyen olur istemeyen olur diyebana uyar kızlara da sormak lazım :78:
Günaydın bebik
kızlar biraz geçmişi okudum da bu hediye işini anlamadım nasıl hediyeleşcezkiiiii??????????
melis kız bi fikir verdin sabahtan beri uğraşıyoz sen yoksun ortada
gelde yardım et sende
Bebemm limitli olacaksa siz belirleyin ben uyarım son damlasına kadar
Tamam aşkitom belirleyin siz bana her türlü uyar
Tamam son ne diyosunuz o halde ?
Ya kızım zaten netten yakamı sıyıramadım şu ojelerin parasını ödeyeyim ondan sonra bakıcem katoloğabenim herüf beni furcek
Anlıyorum ben seni bebemm çalışmayan arkadaşlarımızda var tabiki kimseyi zor durumda bırakmak istemeyiz :97: Maksatt küçük bir mutluluk olsun heyecan olsun :92: dostluklar pekişsinben ondan diyorum ki herkes kesesine göre alsın ama limit belirlenecekse de uyarım problem yok :82:
Evet evett :98: ama katılım olsun yaa :78:
Melis gel kız buraya
aslında isterim tabi ki en sevdiğim şeylerdendir hediyeleşmek mart anneleri topicinde de 2-3 kez düzenlemiştik harika bir duygu o heyecan ama daha sizi çok iyi tanımıyorum zevkleriniz hakkında hiç bir bilgim yok o yüzden tereddütteyim ama siz bir planınızı yapın nasıl olacak diye bende sizi tanımaya çalışayım en son bildireyim olur mu?
Yılbaşı çekilişine katılanlar şimdilik
Melis
Tinkerbell
oyelken
naf
merve
asya
abatu :98:
ben uyarım şekerim ama bi limit belirleyelim harcama için derim ki eşitlik olsunn
sğl cnm not ettimm ama
4 kek yaptım geçen hafta
anammmmm
10 tlye ne bulabiriz ki diyeceksiniz di mi kızlar o da doğru :83:
Gel bacım gelll ama bende varım diyip kaybolma sakın hergün gel o zaman listeye de alırız seni
Yusuf yusuff
Bebemm nasıl bitireyim melisle tinkerbell kuzularda gelsin onlarda bi fikir söylesin yarın yaparız çekiliş bide daha gelmeyen arkadaşlarımızda var belki onlarda katılmak ister :97:
melisle tınkerbell de gündüzleri uğramıyor ki yaa
bugün o kadar çok yazıştık ki melisle tınkerbell geçmişi okurlarsa gebertçekler bizi
naaff harikasın yaaaa.süper görünüyosunn.bırak kilo almayı,gözüme incelmiş göründün.kilonu korusan yeter yaaaa
buu kadar yazılırmı ayıp yaaaaaaaakolum gözüm döndüüü...okumakatan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?