Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben cıkıyrum kızlar...
hayırlı akşamlar hepinize..benimde cıkışım geldü.. hoş kalınnn

aman gülsu herşey zor valla
ya yok aslında sürekli az yiyip mideyi küçülütürsek ve akşam 6-7 den sonra bişey yememeye calışırsak kolay oluyor kilo vermek.. ama ben bunu yapamıyruom.. homini gırtlak yiyorum..(
deniycem ama akşam 7den sonra meyve ve cay dışında bişewy yememeye başlıycam yeniden.. veriyorum ben bu şekilde..

Özge iki kere basıldım bi resim uğruna he çektim şimdide gıcık telefondan aktaramıyorum

Sonunda başardım kuşum :82: ama resim yükleme kısmıda değişmiş anlayana kadar vakit geçti :78:

çok açık söylüyorum ben senin yerinde olsam rejim yapmaz sadece yediklerime dikkat ederdim formumu korumak içinn

Bebikim tüm gün oturduğum ve işim dolayısıyla hareketsiz bir hayat sürdüğüm için kilo korumam çok zor oluyor ama çabalıyorum :78: hedefi zaten 64 yaptım 64 olayım ondan sonra korucam söz

bu arada ben minyonum tek göbüşüm pörtlüyo diye yediklerime dikkat etmek zorunda kalıyorum

göbüşü pörtlemeyenleri de fena halde kıskanıyorumm

ayrıca her türlü dolgun kadınların güzel olduğuna inanırım senin yüzün süzülmeye başlamış :82:

Evet yüzüm incelmeye başladı bide 73 kiloluk bi resmimi koysam aradaki farka baksan gıdımm bile varmış be ama o resim evde :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…