Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hmm önceden bişi takılmış çatlamıştır sen farketmeden belki sonra da dökülmüştür belki bende de var o durum :89:

mihri hoşgeldin
yürüyüşe çıksana boşver spor salonunu senn zaten hatunların çoğu yürümeye gidiyo oraya :82:

su yesil cayi bir sevemedim gitti:97:
ben bi kez içtim bi daa da ağzıma koymadım iyyyyyy

hehehe doğru laff

abatu napıyo acaba :97:
çok ztresliydiii :97:

ARKADAŞLAR !!! Lütfen Naf a ADRESİNİZİ mesaj atın
özgee sabredemiyo musunn

kızlar ben bugün yürüdüm tam 2 saat canım istedi normalde bi saat yürüyodumm :82:

dizileri performansı da çok düştü geyik geçiyo akşamlar offff :84:

beni unuttun ama sen ya cok ozluyorum hepınızı ama hıc vaktım kqlmıyor ahmet kerem buyuse bıraz gamzede 1.sınıfı bır bıtırse aranızdayım o zmn ıste yenıden kılomu koruyorum hala ........ama cok ozluyorum sıslerı sısler olmadan da dıyet yapamıyorum ben ...

kızlar ben bugün yürüdüm tam 2 saat canım istedi normalde bi saat yürüyodumm :82:

dizileri performansı da çok düştü geyik geçiyo akşamlar offff :84:

Ne güzel yaaa. Kutluyorum seni. Ben çok hareketsizdim , sürekli bi uyku hali , bi ağırlık. Diyete başlayınca yürümeyede başladım ufaktan. Önce 20 dk sonra 30 dk sonra alıştım yavaş yavaş hergün 40 dk yürüyorum. İpodu takıyorum yürüyorum ama bazen sıkıcı oluyo. Bi arkadaşım olsa beraber yürüsek daha güzel olucak sanki

nafçığım gel ama hergün gel demiştin bugün geç oldu ama hergün burdayım artık bu günkü yediklerimi yazayım
sabah:2 dilim ekmek,kk peynir yeşillikler vee çay(çaysız yapamıyorum allahtan çok azşeker atıyorum şekersiz denedim olmuo)
öğle:1 kase çorba,2 kaşık kıymalı kabuska, ekmek yok
ikindi:1 elma ve çay
akşam:6 kaşık ıspanak yemeği,1 kase yoğurt yine ekmek yok
ekmek sadece sabah yiyorum birazdan çay içecem yarın görüşürüz

kızlar bu arada tartı gününü cuma olarakmı ayarladınız öyleyse eğer bende yarın ekleyeyim 5 günde ne gittiyse artık

kızlarr çekilişte olanlar seselniyorum zevklerinizi boy kilo ölçünüzü yazın...
hediye gönderirken bunlar bilinsin...ben şimdi bi bluz alcam ne beden alcmaı ne bilim m s xl:))dimiii ama....

katılmayanalrada kendi fikri teşeekürler herkezee

melisdeniz..sevdigim renkler mor siyah yeşil gri ve krem rengiii

üst beden m giyorum.....çamaşır alcak olan varsada kilom 62 boya gerek yok çünkü alt bedebde bişe almıcaz galiba....ev objelerindende herşeyi begenirim.....

haa naf sen çekilişi yap kim kime çıktıysa burdan yaz.....ben kargoyla göndercem postaneden vercem hediyesini çıkan arkdaşıma....banada yolucak arkdaş kargoyla vercem şubeye yollar..ev adresi vermiyorum çünkü nafım...taşıncamda ozamna kadar ev boş oluır

Bu topicte ilk kez yazıyorum arkadaşlar. Ben 2 ay önce diyetisyene başladım ve sağlıklı beslenme üzerine odaklandım. 2 ayda tam 8 kilo verdim, üstelik hiç spor yapmadım, hiç aç kalmadım ve enerjim hiç düşmedi. Hatta iyi beslendiğim için daha da enerjik oldum. Daha önce yaptığım diyetlerde verdiğim kiloları hep geri almıştım ama şimdi sağlıklı beslendiğim için kilo alma ihtimalim yok. Hala vermem gereken 8 kilom var ama onun da kısa zamanda gideceğine eminim.

Bu kadar zamanda öğrendiğim sağlıklı beslenme kurallarını sizinle de paylaşayım istedim. Sağlıklı beslenmede en az 2 listre su içmem gerektiğini, mutlaka 6 öğün yemem gerektiğini öğrendim. Protein almadan kilo veremiyorsunuz ama dozunu iyi ayarlamak lazım, günde 2 köfte yeterli. Mutlaka ara öğünlerde meyve, 10-15 tane fındık yada süt içmek gerekli. Günlük kalsiyumu almadan da kilo vermek zor. Ben her gün bir bardak civarı yoğurt yedim. Bir de geceleri yatmadan son öğün meyve oluyor genelde ama mutlaka o öğünü atlamamak lazım aksi halde gece kan şekeri düşebiliyor. Öğün araları en fazla 4 saat olmalıymış bir de bunu öğrendim. Diyetisyenim her hafta listemi değiştiriyor, durumuma bakıyor ve ona göre yeni liste veriyor. Eğer kendi kendinize kilo vermekten zorlanıyorsanız imkanınız varsa diyetisyeni öneririm. Profesyonel birisinin yardımıyla diyet çok kolay oluyor. Çikolata olmadan yapamayan ben 2 aydır bir parça bile çikolata yemedim çünkü canım istemiyor. Diyetisyenim baştan eğer verdiğim şekilde beslenirsen canın çikolata çekmeyecek demişti. Abur cuburu bırakmak da çok önemli. Sağlıklı kilo vermenin ve iyi beslenmenin tadını çıkartıyorum bu aralar

Umarım herkes sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtulur

paylaşımın için teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…