- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.601
yok canım evliyim bir oğlum var 2,5 yaşında
hmm önceden bişi takılmış çatlamıştır sen farketmeden belki sonra da dökülmüştür belki bende de var o durum :89:sağol oliş güle güle canım
kızlar durupdururken öndişimin bitanesinin alt kısmı parçalandı ya hafiften kalsiyum eksikliğimi var acaba ya çok sinir oldum
şimdi hep elim oraya gidiyo tırtıklı oldu
mihri hoşgeldinhoşbulduk canım
aynen bencil evde yap diyor
evdede yapmaya üşeniyorum
gerçe nişanlım olmasa 70lere doğru gidiyordum onun sayesinde bukadar killoyu verdim
şuana kada 15 verdim ama boğazımı tutmasam yine alıcam kilolarımı allah korusun
şu 5 killoyuda atabilsem
yine başladı eziyetli günlerim:
ben bi kez içtim bi daa da ağzıma koymadım iyyyyyysu yesil cayi bir sevemedim gitti:97:
hehehe doğru laffYavaş atın tekmesi ağır olur derlermiş dikkat et sen yinede :82: hepisi erkek nede olsa
Tamam canım sen nasıl istersen :78:
Herkes adresini bildirsin ondan sonra çekerim şekerim nolcek 5 dakikalık iş ( bahardan yardım isticem kağıtlara yazıcam ona çektiricem şahit olsun diye)
Aşk böcüğü seni
çok ztresliydiii :97:abatu napıyo acaba :97:
özgee sabredemiyo musunnARKADAŞLAR !!! Lütfen Naf a ADRESİNİZİ mesaj atın
beni unuttun ama sen ya cok ozluyorum hepınızı ama hıc vaktım kqlmıyor ahmet kerem buyuse bıraz gamzede 1.sınıfı bır bıtırse aranızdayım o zmn ıste yenıden kılomu koruyorum hala ........ama cok ozluyorum sıslerı sısler olmadan da dıyet yapamıyorum ben ...hosgeldin canim bu son bir aydir bende cok giremiyorum oglumdan dolayi....5 senedir bu topikteyim ilk defa bu kadar uzun zaman ugrayamadigim oldu....ne yapayim bebisimin cani saolsun....kilo almamissindir insallah...ben giremeyince aldiml valla motivasyon falan kalmadi:97:
evde yapmaya calis bari canim hic yapmamaktan iyidir
kızlar ben bugün yürüdüm tam 2 saat canım istedi normalde bi saat yürüyodumm :82:
dizileri performansı da çok düştü geyik geçiyo akşamlar offff :84:
Sağol bebekimm 64 olimm sonra korucam kilomu
Melisim herşey tamam ama kim kime çıktı süpriz olacak sadece ben bilicemadreslerinizi bana yollayın ben kim kime çıktıysa ona yollarım özelden :97:
Ben liste yapayım :82:
Tamamdır topu aldım bebik :87:liste olmuşş çekiliş bitiii galiba nafım bildirirsin kim kime çıktıysa......sana özleden yazsınalr
[]
[
[
adres ve ya kargo adını şubesini yasınlar kızlar...Yılbaşı çekiliş listesi
melis
tinkerbell
özge
naf
asya
abatu
merve
olala ( ben hediye alıcam kuşuma )
nihan
kevser bukadarız galibaa biz bizeyizzz
şimdilik bu kadar :98:
Edit : Arkadaşlar lütfen çekilişe katılacak olan bebikler adreslerinizi bana özel mesaj yolu ile bildirin. Kargo şubesinden teslim alınacak kargolarda telefon numaranızıda bildirin ki size ulaşabilsinler
[
Bu topicte ilk kez yazıyorum arkadaşlar. Ben 2 ay önce diyetisyene başladım ve sağlıklı beslenme üzerine odaklandım. 2 ayda tam 8 kilo verdim, üstelik hiç spor yapmadım, hiç aç kalmadım ve enerjim hiç düşmedi. Hatta iyi beslendiğim için daha da enerjik oldum. Daha önce yaptığım diyetlerde verdiğim kiloları hep geri almıştım ama şimdi sağlıklı beslendiğim için kilo alma ihtimalim yok. Hala vermem gereken 8 kilom var ama onun da kısa zamanda gideceğine eminim.
Bu kadar zamanda öğrendiğim sağlıklı beslenme kurallarını sizinle de paylaşayım istedim. Sağlıklı beslenmede en az 2 listre su içmem gerektiğini, mutlaka 6 öğün yemem gerektiğini öğrendim. Protein almadan kilo veremiyorsunuz ama dozunu iyi ayarlamak lazım, günde 2 köfte yeterli. Mutlaka ara öğünlerde meyve, 10-15 tane fındık yada süt içmek gerekli. Günlük kalsiyumu almadan da kilo vermek zor. Ben her gün bir bardak civarı yoğurt yedim. Bir de geceleri yatmadan son öğün meyve oluyor genelde ama mutlaka o öğünü atlamamak lazım aksi halde gece kan şekeri düşebiliyor. Öğün araları en fazla 4 saat olmalıymış bir de bunu öğrendim. Diyetisyenim her hafta listemi değiştiriyor, durumuma bakıyor ve ona göre yeni liste veriyor. Eğer kendi kendinize kilo vermekten zorlanıyorsanız imkanınız varsa diyetisyeni öneririm. Profesyonel birisinin yardımıyla diyet çok kolay oluyor. Çikolata olmadan yapamayan ben 2 aydır bir parça bile çikolata yemedim çünkü canım istemiyor. Diyetisyenim baştan eğer verdiğim şekilde beslenirsen canın çikolata çekmeyecek demişti. Abur cuburu bırakmak da çok önemli. Sağlıklı kilo vermenin ve iyi beslenmenin tadını çıkartıyorum bu aralar
Umarım herkes sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?