Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ayy üzüldüm ya Allah rahmet eylesin. inş bakacak birisini bulursun. insanın böyle zamanlarda bi dost'a çok ihtiyacı oluyor.

selam kizlar bilgisayarim oldu nihayet. fisinde sorun varmis. o kadar bekledim,sorun kucukmus. aranizdayim nihayet....
Çok sevindim hazalcım

Bekliyoruz canım

olişşşşşş tırklebel yoksunuzzz kızlarr hadi ama filmleriniz bitmedimii:)nafff buğün sende yoktun özgede gelmedi..merve kevser ögelnci oldular zatenn:)
Ben pazar günleri giremiyorum zaten bebik :97:
günaydın arkadaşlar
sabahki menüm 1 dilim tam buğday ekmeği ve peynir
şekersiz çay
Günaydın balım
Günaydın yavruşkam :80:
Nihan kız bende seni açık sanıyodum

ayrıca bu topikte merveyle benden başka tesettürlü varmı kızlar:97:
Bu saatten sonra net cevap veremem

Allah kolaylığını verir inşallah canım

günaydın fıstıklar ..
benim gün bol koşturmacalı olcak
aarada gelir ceeeeeeeeeeeeeeeeee derim
görüşürüz
Günaydın bebikk kolay gelsin

Başınız sağolsun özgecim Allah geride kalanlara sağlık ve sabır versin

gunaydin hatunlar. haftasonu kacamagim cok oldu
bugun dikkat edicemm
Günaydın bebik :80:

Günaydın yavruşkalarım

Hafta sonu sadece ikea ' da yediğim kızarmış patates ve gazoz kaçamağım oldu onun dışında kaçamak yapmadım :82:

Bugün sabah
2 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek
domates,salatalık biraz maydonoz
peynir
şekersiz çay

hay Allah açığımda dememiştim

afiyet olsun canım

her şeyi severim ben ikizlerimmm :97:

1.60'ım minyonum, dolgun göğüslüyüm, 52.6 kg'yumm :82:

[ı]ben kapalıyım.çok ağır tarz giyinmem.çok sporda giyinmem.72-73 kilo falandım sanırım adetimden önce.1.68 boy.bu kadar kızlar.herşeyi severim.hediye hediyedir asla ayırmam[/ı]

[ı]kız özge bende kolye küpe takmam.ama sadece işaret parmagına iddalı yüzükler takıyolarya.onlara bayılıyorum ve sürekli takıyorum.hatta şu anda bile kocaman kareli kahverengi bi yüzük var :)[/ı]

[ı]bana miniminnacık bişey bile yeter kızlar.ben onu kullanmaya kıyamam.özgeninde dediği gibi maksat hatıra kalsın[/ı]

bilgi hatırlatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…