- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.981
olişşşşşş tırklebel yoksunuzzz kızlarr hadi ama filmleriniz bitmedimii:)nafff buğün sende yoktun özgede gelmedi..merve kevser ögelnci oldular zatenn:)
melisim ben geldim geçmişi okudum yarın için kolaylık olsun diye :)))
,kaçıorum şimdi hayatım kendine iyi bak gündüzde gir öptüm
slmmm be hala gececiym be yav<oooo kevser naber cnm..iyiy kadro eksilmesin:)
slmmm be hala gececiym be yav<oooo kevser naber cnm..iyiy kadro eksilmesin:)
iim meliscm saolasın buaralar çok kaçırıyorm benya bidüzene sokamadım öğünlerimi..pasta yaptım vede yedim bugün:78:
sen neler yapıyosun
iim meliscm saolasın buaralar çok kaçırıyorm benya bidüzene sokamadım öğünlerimi..pasta yaptım vede yedim bugün
bişe olmaazz haftaya toparla sendee cnm:)
bende bu hafta iştahım hiç yok stresten galibaaaman ye ye nereye kadarr azcık dikaet edelim dimi cnm:)
kvser yeni yıl için yarın hediyelere bakcam ne alcam hiç karar veremedim:)
ben son anda kaçırdım o çekilişiya:26:
kıyafet olabilirmi(gecelik gibi) yada takı yada şal türü boğaza takılan aksesuar
hımm fikirler süper....bakalım süpriz olsunn:)
çok güzel mutak süsleride var..sonraa ev terliği,duvar saati sürekli bakıpta seni hatırlatacak..yada biikramm pasta gibiayy bende olaydım keşkemhazır kekten yaptım meliscim arasına binişasta çilek üzerne pasta kreması kolaya kaçtım ben he hee wlaahiii çok dedatısınsen kız aferin snaaaa.......neler düşünüyorr çekilş olmadan nafa söylesweydinkeşke alrdım yaf seni(pasta canım çektiiii neli meyvelimi
ben bu bilğisayarı salıı yolaım yaaa ayra klamdım alıntımm bile karışık offffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?