- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #30.221
yok keşeke öyle olanalrıı pek imreniyo insan..takıntı var iştee maleseff belki bizdeee....eşim bunaldı bendenn:)
kuşummm benim yarın bilğisayar gidiyorrr merak etme benii giremicemm herlade gelene kadarr://kızlarrr kendinize iy bakınn
bi kaç günü bulur galibaayarın yokum kesin odaa gelince hemen gircem:)öyle mi tmm cnm çok öpüyorum seni ozaman inş. çabuk olur
Takma kafana güzelim bişey yok konuştuğumuz gibi Bende zaman zaman öyleyimbir gün iyiyim bir gün içim sıkılır
Ben bu sefer gerçekten kaçtım inş..biliyoum konuştukkk işteetakmıcam :)))
bulursun cnm dediğim gibi moda onlar bu senee :82:nimetleri biliyorum onlar kalın kuru oluyor börekler yok cnm benim ki açık yufka şarküteri gibi bişey var dia nın içinde günlük geliyor yufkalar çok ince yufkası. Çiçekleri indirmiştim aşağıya kenara koymuştum ,asılı değildi zaten cnm yinede durdukları yerde ordan oraya savrulmuşlar tutar belki bakalım. Kaç sene önce tepe home da görmüştüm ozamanda mor süslerle süslemişlerdi Çok hoşuma gitmişti hatta ağaç kendi kendine ışık veriyordu renk renk. Bulursam bu sefer öyle bişey istiyorum
biliyorum da cnm hiç yapmadımmwaffle yapmasını biliyormusun olala hamurunu geçensene tefalden hediye olarak vermişlerdi bize makinasını hiçç denemedik daha merakda ediyorum aslında nasıl olcak dışarda da hiç deneme fırsatım olmadı.
bazıları öyle cnm ama bazı yerlerde tık yok dahaaGüzel şeyler varmıydı melis merry christmas havasına girmiş mi dükkanlar
Amşn inş
canın bişeyemi sıkkın bugun bende öyleydim nedense
tinkerbellcim ve meliscim sanki sonbahar geldi geleli azcıkenerji düşüklüğü ney mi var sizdeeee :103:<nebilimm ruhhum böyle..hep bişe bulurumm kendimi üzecek be yaa(
kuzum ben artık daha penbe bakıyorumm dünyayaa :103: :103:maalesef canım kendimi aşmaya çalışıyorum dusun dusun nereye kadar eşlerimizi bıktırıyoruz onlarda haklı bişeye takıyorum ondan çıkarıyorum umarım gamsız olmayı beceririrm
Günaydın kızlarrkahvaltı yapıp gelicem
günaydın naf
günaydın kızlar
sabah kahvaltım
1 kase çorba
1 dilim ekmek
günaydın olişbulursun cnm dediğim gibi moda onlar bu senee :82:
biliyorum da cnm hiç yapmadımm
bugün alcam ama makinayı pişirince güzel olursa paylaşırım tarifi de :103:
bazıları öyle cnm ama bazı yerlerde tık yok dahaa
tinkerbellcim ve meliscim sanki sonbahar geldi geleli azcıkenerji düşüklüğü ney mi var sizdeeee :103:
kuzum ben artık daha penbe bakıyorumm dünyayaa :103: :103:
günaydın nafcım ve nihancım
ben de uslu çocuklar gibi zorla kahvaltı ediyomm :92:
kızlar bu hafta ilk iş görüşmeme gidicem
yine eski çalıştığım sektörde
yalnız uygun hiç kıyafetim yokkk tek çok klasik bi siyah takımım var o da ağır kaçacak
elbise mi alsam diz boyu ne dersinizkızlar önerilerinizi bekliyorumm :82:
bugünalışverişe çıkıcamm :103:
Amin canım Allah sabır versin arkadaşınatınkerbell,melisdeniz,olala ve nihan hepinize teşekkür ederim
Allah yakınlarımızı korusun çok kötü bir şey dün çok moralim bozuldu
şirin cici bi elbise süper ooolur olişcim
günaydın herkeşeeeeeeee fıstıklarım ..
dünkü kıskanclık krizini atlattık
liseliler gibi aşk yaışıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?