Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar Tchibo'ya waffle makinası gelmiş çiftli eski fiyatı 79 tlydi 50 tlye satılıyo..

güzel waffle yapıyomuş, yarın alıcamm :82:

görüşmek üzereee
alıntıları okuyun heeeee :78:

bi de goldenrose standlarında 100 ml sadece 12.5 tlye açık parfüm satıyolar güzel kokular da var kalıcı :89:

Son düzenleme:

nikahta keramet var derler hayırlısı olsun senin için

nimetleri biliyorum onlar kalın kuru oluyor börekler yok cnm benim ki açık yufka şarküteri gibi bişey var dia nın içinde günlük geliyor yufkalar çok ince yufkası. Çiçekleri indirmiştim aşağıya kenara koymuştum ,asılı değildi zaten cnm yinede durdukları yerde ordan oraya savrulmuşlar tutar belki bakalım. Kaç sene önce tepe home da görmüştüm ozamanda mor süslerle süslemişlerdi Çok hoşuma gitmişti hatta ağaç kendi kendine ışık veriyordu renk renk. Bulursam bu sefer öyle bişey istiyorum

kızlar Tchibo'ya waffle makinası gelmiş çiftli eski fiyatı 79 tlydi 50 tlye satılıyo..

güzel waffle yapıyomuş, yarın alıcamm :82:

görüşmek üzereee
alıntıları okuyun heeeee :78:
waffle yapmasını biliyormusun olala hamurunu geçensene tefalden hediye olarak vermişlerdi bize makinasını hiçç denemedik daha merakda ediyorum aslında nasıl olcak dışarda da hiç deneme fırsatım olmadı.

hazır gelmişken akşam yemeğimi yazayım
1 kase çorba
fırınnda patates ve tavuk ama çok az
1 dilim ekmek
yarım saat yuduyuş ve mekik

kimseler yokmu:44::44::44:

buğün hediye için bişler baktım aldım....inşalah alan arkidiş begenirrrr kusura bakmasın çam sakzıız çoban armaganı::))anı olarak....kalırr.....mrnüm..sabah klasik kahvaltıöglen hiçakşam kuru fasulye pilav...meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…