- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #30.721
Evet evet gel sohbet edelim boşver canım :97:iyi akşamlar kızlar, ben burdaydım sanki ama aslında matematikte tarihte, eğitim bilimlerindeydim, konuşamadık geçmişi okuyım önce dedim arada, bitmedi bi türlü artık geçmişi okumıcam sizinle bi tatlı sohbete vakit kalmıyo
Günaydın nihanım :98:günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
1 kase çorba
çok az börek
ara öğün portakal biraz nar
sabah
1 adet küçük poğaca ama annem yapmış ve çok küçük
çay
geçmişi okudum ama alıntılayıp cevaplamaya kalkınca siliniyo hepsi sonra ben sinirden :95::95:
özgecim imzaları görmek için seçenekleri düzenle kısmından imzaları göster kısmını aktif edebilirsin büyük ihtimal kapalıdır.
akşam yoğundu bi giremedim
melis geçmiş olsun umarım güzel çıkar sonuçlar
Günaydın bebik tamam bekliyoz seni :92:günaydın çifte kavrulmuş lokumlarım ..
gelirim yarım saateçok yazmayın tamam mı
HANIMLAR !!! Unutmayın... Bir toz tabakası, altındaki ahşabı korur.
'Bir ev mobilyaların üzerine 'seni seviyorum' yazabildiğinde gerçek bir ev olur .'
Yıllardır her hafta sonu, 'aman biri çıkıp geliverirse' diye en az sekiz saatimi her şeyin mükemmel görünmesine harcıyordum.
En sonunda anladım ki, hiç kimsenin çıkıp geldiği filan yok; hepsi dışarıda hayatlarını yaşayıp eğleniyorlar !
ŞİMDİ, insanlar ziyarete geldiğinde, kendimi evimin durumunu izah etmek zorunda hissetmiyorum;
İnsanlar, benim daha çok dışarda hayatımı yaşarken ve eğlenirken ne yaptığımla ilgililer.
Bunu hala keşfedemediyseniz, lütfen tavsiyelerime kulak verin.
Hayat kısa, tadını çıkarın !
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın .......
ama onun yerine bir resim yapmak, bir mektup yazmak daha iyi değil mi, kurabiye ya da bir kek pişirmek, bir tohum ekmek toprağa, istemek ve gereksinim duymak arasındaki farkı keşfetmek ?
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın, ama bilin ki çok zamanımız yok . . . .
içilecek bir kahveyle, yüzülecek bir nehir, tırmanılacak bir dağ, dinlecenek bir müzik, okunacak bir kitap, dedikodu yapılacak arkadaşlar, sürdürülecek bir hayat .
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın,
ama bilin ki dünya gözlerinizi kamaştıracak güneşle dışarıda, saçlarınızın arasında gezecek rüzgarla, karla, sizi ıslatacak yağmurla... Bu gün bir daha yaşanmayacak.
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın , ama hep aklınızda bulunsun, yaşlılık bir gün gelecek ve bu çok da hoşunuza gitmeyecek . . .
Ve bir gün bu dünyadan gittiğinizde - ki hepimiz mecbur gideceğiz - geride daha çok toz bırakacağız !
Bunu hayatınızdaki kadınlarla paylaşın.
Topladıklarınız değil, nasıl bir yaşam yaşadığınıza dair dağıtabildiklerinizdir hayat...
alıntıdır.
Akşam
kokoreç yidim annemlen
ayran
sabah
1 açma
şekersiz çay
evet cozuttum ama napim kankam yapmış bende lüplettim
deme öyle pozitif düşün ki pozitif olsunben bomba gibi değilim her geçen gün kilo alıyorum galiba
Uykusuz halsiz ama enerji dolu ..
aynen öyle canım
saat 14,00 da paydos edip doğru ders calısmaya
hadi bakalım, ben de başlıcam birazdan
inş inş :)
günaydın fıstığım leblebim elma şekerim...Günaydın yavruşkalar :80: ben bir geçmişe bakıp geliyorum
:118::122::124::119:Allah kızlar bundan sonra yapmıyorum temizlik
Açmayı yapmış kızgünaydın nafım
neyi kankan yapmıs kız kokoreçimi açmayımı:86:
Ayyyyhhdeme öyle pozitif düşün ki pozitif olsun
günaydın fıstığım leblebim elma şekerim...
Wowww çok iddealı gördüm seni yavruşka :82:ben aksamda dozu kaçırmadım
sabahta sandiviç yidim ..
iyi gidiyorum ..
üstümde ki pantolon bol gelmeye başladı..
sanırsam 9.gün dikkat ettiğim bu haftayıda atlatırsam alışırım ve sporada başlarım..
kilo vermeyi kesene kadar her haftaanın şampiyonu ben olcam
evet ya yapmadan olmuyo bittikten sonra oh be diyorum içim rahatlıyoçok güzelmiş çiko doğru ama uygulayamıyoruz işte
Evet evet gel sohbet edelim boşver canım :97:
Günaydın nihanım :98:
Günaydın bebik tamam bekliyoz seni :92:
Çikooo günaydın fıstık :98: çok güzel bir yazı teşekkürler canım :81:
Akşam
kokoreç yidim annemlen
ayran
sabah
1 açma
şekersiz çay
evet cozuttum ama napim kankam yapmış bende lüplettim
:118::122::124::119:Allah kızlar bundan sonra yapmıyorum temizlik
pantolon demişken, benimkiler iyice daraldı, ceketlerim var ne güzel onlar da öyle, bu kış giycek bişi bulamıyom, yaza kadar zayıflayıp yazlıkları bari kurtarayım ah ah nedir bu kilolardan (pardon oburluğumdan) çektiğim :26:ben aksamda dozu kaçırmadım
sabahta sandiviç yidim ..
iyi gidiyorum ..
üstümde ki pantolon bol gelmeye başladı..
sanırsam 9.gün dikkat ettiğim bu haftayıda atlatırsam alışırım ve sporada başlarım..
kilo vermeyi kesene kadar her haftaanın şampiyonu ben olcam
vermeye başladım ya kg gaza geldim ..
tabi yarın tartıyı görcez
aşkım sağolsun spor yaptırıyoyürütüyo ..
üstümdeki kot smallama geniş beden çalışılmış mediuma denk ..
aldığımda nası bol duruyodu .. şimdide ufak ufak bol durmaya başladı
nası sevindim cocuk gibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?