Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

yaa ne güzel muhabbet kurmuşsunuz.. arada gelip geçmişi okuyup yazamadan çıkıyorum... kıskanıyorum valla. geçen hafta regl olduğum ve giremediğim için bildirim yapamadım. ama inşallah bu hafta burdayım. yani bildirimde burdayım.. ara ara bakıyorum muhabbetin ortasında denk geldiğim için yazmak istemiyorum. ama bugün dayanamadım. kıskandım valla..

olsun yaz ne olcakki geçmişi okumaya kalkınca uzun oluyor direk dal muhabbete sen

ben geldim:81::81:
Hoşgeldinnn
selam kızlarr nasılsınız bakalım
İyi bebik senden nbr :92:
hoşbulduk özge
karnım acıktı ya yarım saat geçsede gitsem
Git git

Neşecim çok soyutladın kendini burdan :97: muhabbetin ortası da olsa bırak geçmişi gel yaz iki kelam muhabbet edelim :92:

tamamdır anlaştık öyleyse geçmişi okumak yerine yazmayı tercih edicem artık. soyutlamadım aslında sizleri takip ediyorum ama yazamıyorum sadece canım. birazdan yemeğe gidicem. dönüşte buralarda olurum inşallah. bu arada süt iznim bitti çok üzgünüm bir kaç gündür. nasıl alışıcam bilmiyorum. öğlen gidip seveyim kuzumu bol bol. görüşürüz..

gidiyorum yine

hadi kızlar ben öğle yemeğine gider :79:
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun neşecim bekleriz her zaman :81:

selam kızlar nasısınızz iyisinizz inş

birazdan hazırlanıp çıkıcam inş hayırlı bi kısmettir bu görüşme
iyi dilekleriniz benle olsunn fistuklar öpüyomm

selam kızlar nasısınızz iyisinizz inş

birazdan hazırlanıp çıkıcam inş hayırlı bi kısmettir bu görüşme
iyi dilekleriniz benle olsunn fistuklar öpüyomm

Olişşş inşallah çok güzel geçer senin değerini anlarlar :98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…