Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tmm cnm sütlü de güsell :78:

ben ufaktan yürüyüşe çıkıcam
hediye kağıdı da bakıcam
eve dönünce de 15 dk esneme yapıcamm :103:
öpüldünüss

kızlar yemeğimi yedim geldim.bi kepçe ezogelin çorbası,bi tabak taze fasulye ve bi kaşık makarna.
şimdide kuşburnu çayımı içiyorum
afiyet olsun canım
tmm cnm sütlü de güsell :78:

ben ufaktan yürüyüşe çıkıcam
hediye kağıdı da bakıcam
eve dönünce de 15 dk esneme yapıcamm :103:
öpüldünüss

iyi yürüyüşler görüşürüz canım

ay bakabildim nihayeeet. bende öğlen bir tabak haşlanmış karnıbahar yedim bir dilik ekmekle.. özgeciim bu psikolojiyi nasıl yencez canım. benim arkadaşlarım duyuyorum sinemaya gidiyorlarmış eşleriyle başbaşa yemeğe, çarşıya falan. ben yarım saat geç kalınca vicdan azabından ölüyorum yaa..

aslında gidilmesi lazım ama biz yapamıyoruz işte o uyuyana kadar da geç oluyor, sabah erken kalkıcam diye de halim kalmıyor...bizde başbaşa bir şey yapamıyoruz :26:

ya bende hafta içi zaten bütün gün bırakıyorum diye birde iş çıkışında bir yerlere gitmeyeyim diyorum. e zaman geçirecek bi hafta sonumuz var diyorum. böyle diye diye diye diye üç kişi vakit geçiriyoruz..

kızlar ben geldimmmmmmmmmm
bakıyorum sizleride hediye heyecanı sarmı
siz birbirinizlemi çekiliş yaptınız????
keşke bende olsaydım
bende daha karar vermedim ne alcağıma hafta sonu bi çıkıp bakınıyım diyorum

bu arada sabah dilim ekmek
öğlen bişi yemedim sadece çay içtim
şimdide meyve yicem

hoşgeldinnnnnnnnnnnn kevserrrrrrrrr

Son düzenleme:
saol ommancm h.b
merve kı nasılsnfotolarını gördüm facede biraz önce çok tatlı çıkmışsın ayr kilo falanda kalmamış kız sendeyetişmem lazım sana

kevser senin çin çoklu alıntıyı anlatıyorum hayatım.her mesajın altında en sağda bi işaret ve + var.işte her alıntı yapmak istediğin mesajda ona tıklaa.en son alıntı yapptıgın mesajdan sonra alıntı ile cevapla seceneğine tıkla.konu cevaplama panelinde bütün alıntıladıkların çıkck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…