- 5 Aralık 2009
- 3.154
- 81
- 318
- 37
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #31.381
Az olmuş ama canın istememiş afiyet olsun nihancımselam kızlar öğle yemeğim sabahki simitten dolayı az
1 kase çorba
şimdide 1 tane kocaman portakal yiyorum
Oyy oyyysabah mutfakta sevgilim bana sarıldıçaycının ayak sesiyle hemen ayrıldık ayhhh
Aşktan yemekte yiyemiyo hatunsabah bende yarım domates yedim ve çay içtim.midem çok bulanıyo kızlar.yiyemedim bişey.aslında öğlen vaktide geldi ama ben bi kuşburnu içcem ya
Bennn benn ben varımmmm :80: :80:benim gibi sek çiko sevdalısı var mııı :87: aramızdaa
benimde kafamda bikaç şey var ama alışverişe çıkınca netleşir.ne beğenirsem alcam
Katılıyorumtoplum içinde fısır fısır kulaktan kulağa konuşmayın nen
Evetbelki naf sefiyodur kim bilir :103:
Ben perşembe temizledim evi bundan sonra haftada 2 değil 1 kere temizlicem kalan vakti kendime ayırıcamslm kizlar
umarim her sey yolundadir. ben fazla giremiorum su siralar. ise baslamam cok yaklasti.evde temizlige verdim ben de kendimi
nerede dolap varsa dokuyorum
Çıkışa yetişirsin belki olişim muckstmm cnm sütlü de güsell :78:
ben ufaktan yürüyüşe çıkıcam
hediye kağıdı da bakıcam
eve dönünce de 15 dk esneme yapıcamm :103:
öpüldünüss
Ben benimkine bide araba için çakmak şarj ile çalışan mini dondurucu almıştım canımkızlar ben geldimmmmmmmmmm
bakıyorum sizleride hediye heyecanı sarmı
siz birbirinizlemi çekiliş yaptınız????
keşke bende olsaydım
bende daha karar vermedim ne alcağıma hafta sonu bi çıkıp bakınıyım diyorum
Bende zor bitirdim kevsercimslm herkesegeçmişi okuyodum hala bitiremedm
Dikkat ettiysen tavıkta miktar belirtmemişim kevsercimnafcm nasıl doyuyosunya..menülerine bakınca az gelio bana valla
buarada hala çoklu alıntı yapmayı öğrenemedim
Biz o kadar iltifat ettik hiç seviyom demedin hıhhhhhayy cidden mi kıızzzçok sevindim yaaa canım benim seviyorum seni
bende seni bebikimayy cidden mi kıızzzçok sevindim yaaa canım benim seviyorum seni
şimdi deniyorum bakalım olcakmı.senn lapa işine dönmesin budakevser senin çin çoklu alıntıyı anlatıyorum hayatım.her mesajın altında en sağda bi işaret ve + var.işte her alıntı yapmak istediğin mesajda ona tıklaa.en son alıntı yapptıgın mesajdan sonra alıntı ile cevapla seceneğine tıkla.konu cevaplama panelinde bütün alıntıladıkların çıkck
hoşgeldiniz kızlarrrr
Ben geldimmmm
Öğle menüm
menemen
1 yumurta
peynir
zeytin
2 dilim ekmek
çay
mervee çoklu alıntı nasıl yapılıyo kız
Ben geldimmmm
Öğle menüm
menemen
1 yumurta
peynir
zeytin
2 dilim ekmek
çay
mervee çoklu alıntı nasıl yapılıyo kız
Hemencik söylüyorum 2 domates 3 biber ve 1 soğandan oluşan menemeni 3 kişi yedik sen düşün artık miktarınışimcik soruyorum ozaman canım.şu menemenn miktarı nekadar:82:
Ben düşüneyim bu arada :97:nafcım bizim arabaya öyle dolap falan sığmaz off ya kafayı yicem benim cins öyle herşeyide beğenmezki
bi gidiyim bakim hafta sonu:))
yapamasaydım tekrr sorucaktım valla..yırttı bugünlük
Bebimm yemek yoktu dışarıdan söylemek istemedim :94: öye bişeyler yedik kızlarla :80:kahvaltılık mı yaptın yine kız afiyet olsun
İvit azdıazdır kesin
Mervee anlatsana kızmerve evet bida anlat yevrumm
O ne ki bacım :44:merhabalar daha yeni üye oldum lütfen banayardımcı olurmusunuz hcg damla kullanan varmı aranızda??acil kilo vermem lazım malum doğum sonrası kilolarımkaldı şu an 69 kiloyum 10 kilo vermem lazım kendi çabalarımla 9 kilo vermiştim ama 3 kilo geri aldım lütfen yardımcı olurmusunuz hcg damla kullananlar???:84:
Hemencik söylüyorum 2 domates 3 biber ve 1 soğandan oluşan menemeni 3 kişi yedik sen düşün artık miktarını
Ben düşüneyim bu arada :97:
Bebimm yemek yoktu dışarıdan söylemek istemedim :94: öye bişeyler yedik kızlarla :80:
İvit azdı
Mervee anlatsana kız
O ne ki bacım :44:
Yumurtayı ayrı pişirdik bebemyumurta yok galiba
ay ne çok karıştım dimi sanabitane çakasın gelmiştir şimdi bana
Hımmm yok şekerim ben duymadım kullanmadım dahcg amerikada birçok diyetisyen tarafından önerilmiş bir zayıflama damlasıymış araştırdım ama emin olamadım acaba kullanan birileri varmı?:87:
Yumurtayı ayrı pişirdik bebemyok kız neden çakayım ancak gül atarım ben sana sevgi kelebeğee modundayım şu sıralar
Hımmm yok şekerim ben duymadım kullanmadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?